تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 152 از 515 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من سی دی های لوح وقلم رو دیدم و داشتم چندان به درد کنکور نمیخوره به درد امتحانانی مدرسه میخورد که نمره قبولی گرفت و پاسش کرد ولی یه چی میخوام که به درد کنکور بخوره!

راستی چند مدت پیش یکی از بچه های تو همین تاپیک یا تاپیک دیگه از سی دی های جوانه امید میگفت که خیلی خوب کار شده.کسی اطلاعی از این سی دی ها داره واینکه کجا گیر میاد این سی دی ها؟ راحت تو بازار گیر میاد؟

ممنون
    اسم cd هاش جوانه پویا هست.
    من داشتم، تقریبا همه cd هاش.
    اگه خواستی بگیری فقط پیش دانشگاهی رو بگیر چون بقیه cd هاش اصلا به درد نمیخوره.
    نمیدونم چه جوری بتونی گیر بیاری(؟)

2. این کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال داشتم:
    ببینید من تو بعضی درس ها که میخونم به مشکل برمیخورم کتاب کمک آموزش هم که میخونم مشکلم حل نمیشه.
    راستش امکان کلاس رفتن هم ندارم چون 1- هیچ وقت تا حالا با کلاس کنار نیومدم.هیچ وقت 2- علاوه بر درس واسه کنکور هم یه سری چیزای دیگه هم باید انجام بدم که اگه بخوام کلاس برم دیگه کلا وقتی واسه درس خوندن نمیمونه

حالا چند روز پیش متوجه شدم که بهمن بازرگانی یه سری سی دی آموزشی داده بیرون که خودش تدریس میکنه حالا ترغیب شدم که بگیرم این سی دی ها رو.مثلا تو هیمن شیمی هم بعضی وقت ها به یه سری چیزا برخورد میکنم که هر چی فکر میکنم نمیدونم چه طور شده!

میخواستم بپرسم علاوه بر شیمی شما سی دی آموزشی این چنینی دیدید یا استفاده کردید که مفید باشه؟
    من سی دی های لوح وقلم رو دیدم و داشتم چندان به درد کنکور نمیخوره به درد امتحانانی مدرسه میخورد که نمره قبولی گرفت و پاسش کرد ولی یه چی میخوام که به درد کنکور بخوره!

راستی چند مدت پیش یکی از بچه های تو همین تاپیک یا تاپیک دیگه از سی دی های جوانه امید میگفت که خیلی خوب کار شده.کسی اطلاعی از این سی دی ها داره واینکه کجا گیر میاد این سی دی ها؟ راحت تو بازار گیر میاد؟

ممنون
    امیر جوانه پویانمایندگی زیاد داره . چندتا روش هست که میتونی سی دی هاشو بگیری یکی اینکه زنگ بزنی 118 ببینی نمایندگی جوانه پویا توی شیراز کجاست بری سراغش
    یکی اینکه بری از فروشگاههای عرضه محصولات فرهنگی مثل ویدئو کلوپها یا فروشگاههای معتبر بگیری
    من توی تهران دیدم بعضی از روزنامه فروشی ها هم دارن

4. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال داشتم:
    ببینید من تو بعضی درس ها که میخونم به مشکل برمیخورم کتاب کمک آموزش هم که میخونم مشکلم حل نمیشه.
    راستش امکان کلاس رفتن هم ندارم چون 1- هیچ وقت تا حالا با کلاس کنار نیومدم.هیچ وقت 2- علاوه بر درس واسه کنکور هم یه سری چیزای دیگه هم باید انجام بدم که اگه بخوام کلاس برم دیگه کلا وقتی واسه درس خوندن نمیمونه

حالا چند روز پیش متوجه شدم که بهمن بازرگانی یه سری سی دی آموزشی داده بیرون که خودش تدریس میکنه حالا ترغیب شدم که بگیرم این سی دی ها رو.مثلا تو هیمن شیمی هم بعضی وقت ها به یه سری چیزا برخورد میکنم که هر چی فکر میکنم نمیدونم چه طور شده!

میخواستم بپرسم علاوه بر شیمی شما سی دی آموزشی این چنینی دیدید یا استفاده کردید که مفید باشه؟

ممنون
    من زیست سوم و دوم جوانه پویا رو داشتم اصلا جالب نبود.
    یه نفر کتاب رو از اول تا آخر باصدای بلند می خوند فقط.

6. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال داشتم:

ممنون
    DVD هاي مبتكران چيز خاصي رو علاوه بر كتاب نميگن و معلوماتي هم كه در اختيارت ميزارن نسبت به خودكتابهاي مبتكران خيلي ناقص هستن. من هم سال دومش رو دادم و همي سال پيش دانشگاهي 1 . ترجيح ميدم كه كتاب رو بخونم تا DVD

اصولا سي دي به درد كنكور نميخوره . بايد تست بزني و نكته هاي كتاب درسي رو هم حفظ كني

راستي سايت رشد هم يخورده سي دي آموزشي رو به صورت انلاين گذاشته كه با Flash Player ميشه اجراشون كرد . اينم لينكش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اسم cd هاش جوانه پویا هست.
    من داشتم، تقریبا همه cd هاش.
    اگه خواستی بگیری فقط پیش دانشگاهی رو بگیر چون بقیه cd هاش اصلا به درد نمیخوره.
    نمیدونم چه جوری بتونی گیر بیاری(؟)
    البته مال بازرگاني جوانه پويا نيست اوني كه پشت كتابهاش تبليغ كرده اسمش همين مبتكران هست و فعلا هم شيمي 2 و شيمي پيش دانشگاهي 1 رو بيرون داده .
    به صورت DVD هستن و مال سال دوم 10 تومن و پيش 1 هم 8 تومن هست

8. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    جواب دوست سی دی بارمون.
    اول اینکه سی دی های بهمن خان من دارم.خیلی خوبه.اما بشدت وقت گیره.هر فصلو 4.5 ساعت درس میده.
    این بنده خدا داره میگه جوانه های امید: شما میگین پویااا؟؟
    خوب .سی دی های جوانه های امید و پارسال به بچه های طرح حکمت دادن.کار مشترک گاج و مبتکران بود.اونا رم دارم.
    از سی دی بهمن بهترن.بصورت پکیج.همه درسا هستن.ریاضی شیمی...حتی عمومیا.
    من پیش رو دارم.
    شیمی و فیزیک عربی تحیلی زبانش خیلی خوبن اما باقی نه.
    من دیگه بهشون نیاز ندارم.میتونم هدیه بدم بهت.اما هزینه پستی گردن خودت.
    اون پکیج سی دی ها هم.نمایندگی های گاج میفروشه.
    با دفتر مرکزی تماس بگیر.راهنمایت
    میکنه.

10. این کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

منابع سوالات کنکور سراسری 1390 اعلام شد ::

محتوای مخفی: منابع سوالات کنکور سراسری 90 

12. 5 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پس منابع کنکور هنر چی شد ؟

راستی :

آزمون سراسري 1390
    ثبت نام :
    1389/09/16 لغايت 1389/09/28
    برگزاری :
    9 لغايت 1390/04/11

منبع سایت سازمان سنجش
    اینم لینک :

کد:

14. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

پس منابع کنکور هنر چی شد ؟

راستی :

آزمون سراسري 1390
    ثبت نام :
    1389/09/16 لغايت 1389/09/28
    برگزاری :
    9 لغايت 1390/04/11

منبع سایت سازمان سنجش
    اینم لینک :

کد:

توی این چند سال اخیر برای هنر منابع اعلام نکردن تاحالا!چیز چدیدی نیس

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه مشکلی دارم خواهش میکنم کمک کنین
    با وجود اطلاعات زیادی که تو درسایی مثل ریاضی و فیزیک دارم سرعتم تو حل مسایل خیلی پاینه هر چیم تمرین میکنم بهتر نمیشه تو امتحانات کتبی خیلی خوبم ولی تو آزمونا مثلا تو یه آزمون زیست و شیمی رو بالای 90 زدم ریاضیم 100 ولی به فیزیک نرسیدم تو رو خدا یه راه حل بگین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سارینا جان

فقط تسلط و تمرین زیاد ... به غیر از این ها راه حل دیگه ای برای افزایش سرعت وجود نداره .

18. این کاربر از Margrita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •