بابت کالیبره دستت درد نکنه به هر حال به طور کلی تی وی خوبی هست .دوستان میدونن من خودم هم v20 داشتم و هم 62620 خونه پدرم هم d25 دارن.کلا تی وی های مختلفی رو از نزدیک دیدم.
تو این رنج قیمتی واقعا از بهترین هاست.حالا به مرور زمان بیشتر متوجه میشین
بابت کالیبره دستت درد نکنه به هر حال به طور کلی تی وی خوبی هست .دوستان میدونن من خودم هم v20 داشتم و هم 62620 خونه پدرم هم d25 دارن.کلا تی وی های مختلفی رو از نزدیک دیدم.
تو این رنج قیمتی واقعا از بهترین هاست.حالا به مرور زمان بیشتر متوجه میشین
ابی عزیز درود
گفتی 6960 نمیتونه فایلهای ISO اچ دی بلوری خالص رو بخونه.
میخوام بدونم اگه فولدر BDMV و Certificate رو روی هارد بریزیم آیا اینجوری میتونه بخونتشون یا نه؟ تا حالا تست کردی؟
سلام
من دو تا مشکل دارم
یکی این که توی کشور ها استرالیا موجود نیست و توی هتل مود هم کلون تو یو اس بی موجود نیست!
تلوزیون هم b7000 هست و میخوام اینترنت تی ویش رو فعال کنم!
-سلام مجتبي جان
عرضم به حضورت كه من چون از ريپ هاي mkv استفاده ميكنم و نيازي ندارم به ايميج هاي بلوري تست نكردم
-ولي فكر نميكنم اين قابليت رو داشته باشه
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
-شما يكبار تاپيك زير رو مطالعه كنيد سري هاي b فكر ميكنم كمي متفاوت هستند البته clone to usb رو دارند
سلام به تمامی اساتید محترم
من یک 46 سری 8000 دارم که چند روزی هست یک نوار 5 سانتی از تقریبا چپ راست تلویزیون کنتراست بالائی پیدا کرده و تصویر زیر این باند رنگش با دبقیه تصویر فرق می کند البته تی وی من گارانتی نداره به نظر شما ایراد کار از چی می تونه باشه؟
با تشکر از همه دوستان
-باسلام
من خیلی وقتها پیش با راهنمایی دوستان اینترنت تی وی رو فعال کردم ولی خداییش حیف وقت و ترافیک اینترنتی که صرفش کردم از نظر من اصلا بدرد نمیخوره مخصوصا با محدودیتهای شدید اینترنتی مملکت امام زمان که دیگه هیچی....
البته یکی از دوستان میگفت اگه نوعی از مودم رو انتخاب کنید که تنظیمات اکانت چیز.پی . ان داشته باشه میتونی به سایتهای بدرد بخوری مثل یوتیوب و پیکاسا و .... دسترسی داشته باشی ولی اگه مودمت از این تنظیمات نداشته باشه (مثل مودم من) بیخود وقت و هزینه بالای اینترنت تی وی نذاری برنده ای داداشم ....(البته نظر شخصی منه)
ارادت![]()
ببخشید کدوم تاپیک؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا اگه اینترنت تی وی رو فعال کنیم با توجه به پیلترینگ آیا میشه ازش استفاده کرد؟
Last edited by persian_m; 20-05-2011 at 12:55.
-شايد بشه گفت يك فانتزي نه چيزي بيشتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)