احتمالا های وب گرفتی من رو آسیا تک دارم تحقیق میکنم تعریفشو زیاد شنیدم های وب یکی از دوستام راضی نبود اگه های وب گرفتین یه آمار بدین خصوصی
احتمالا های وب گرفتی من رو آسیا تک دارم تحقیق میکنم تعریفشو زیاد شنیدم های وب یکی از دوستام راضی نبود اگه های وب گرفتین یه آمار بدین خصوصی
های وب تا 8 مگ میده اون پاارس انلاینه که سرویساشو رو 9 مگ میبنده.
سلام دوستان کرمانی
کسی هست از مخابرات داشته باشه؟
دانلود شبانه رو برداشتن؟
سلام من از مخابرات و یک شرکت دیگه دارم مخابرات شبانه نداره سرعت من یک مگ هست و سایت هارو به زور باز میکنه به نظر من به هیچ عنوان مخابرات نگیر پشیمون میشی من روز دوم پشیمون شدم از گرفتنش
شانس ما نه شاتل نه پارس انلاین پورت خالی برای الغدیر ندارن به مخابرات هم زنگ زدم دانلود شبانه فقط برای سرویس های یک ساله داره از طرز جواب دادن پشتیبانشونم معلوم بود چه شرکت مزخرفی هست حالا حالاها باید با دیدبان نت سر کنیم حداقل پشتیباناشون نمی خوان بزننت!!!!
مخابرات اصلا به درد نمی خوره مواظب باشین گول تبلیغاتشون رو نخورید.
Last edited by bmw023; 19-04-2014 at 22:19.
سلام
دوستان راستش من یه کم شکر خوردم رفتم مخابرات ثبت نام کردم خداییش سرعت دانلودش خیلی عالیه ولی مشکلم شبانه این شرکت چرا باید تهران دانلود شبانه باشه و کرمان نباشه؟میدونین چرا چون ما کرمونیا به قول خودمون بی بخار تشریف داریم هرچی تو سرمون بزنن حقمون
بچه ها میخواستم نامه ای چیزی بزنیم به مخابرات یا حضوری چند نفر بریم اونجا
مخابرات یه شرکت خصوصیه مث صدتا شرکت دیگه چرا باید dlc فقط مختص این شرکت باشه و خون مردم رو تو شیشه کنه؟دانلود شبانه هم که دیگه خنده داره که برداشتنش
کدوم تعرفه رو گرفتین؟قیمت و حجم و پینگ و سرعت دانلود رو چند هست؟
تعرفه دو مگ من بحثم روی اینترنت شبانست چرا باید بردارن؟
در بی بخار بودن ک شکی نیست اما حداقل میتونی بری اشتراکت رو لغو کنی و ب همه بگی از مخابرات نگیرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)