تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 674 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فقط یه سوال:

این نوشته ایی که بعد از زدن گل میاد چیه؟یعنی میگه LB رو بزنید تا واردش بشید؟
    این نوشته مربوط به بخش مسترلیگ آنلاینه (MLO) که بعد از صحنه های حساس بازی میاد و با زدن دکمه ی LB دو طرفی که با هم بازی میکنند، میتونن با هم درباره ی اون صحنه و یا گل چت کنند.

2. 6 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوستان به طور خلاصه ميشه تغيرات بازي نسبت به نسخه ي قبل رو بگيد؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان این ویدئو رو حتما ببینید :

من بعنوان یک پی ای اس فن به فیفا احترام میذارم اما با این ویدئویی که دیدم فکر نکنم پی ای اس رو ول کنم و یا حتی کنارش فیفا رو بازی کنم
    بازم می گم سوتفاهم نشه من به فیفا احترام میذارم و همچنین به طرفداراش
    در هر حال این ویدئو 20 ثانیه ای رو که حجم کمی هم داره حتما حتما ببینید دوتا گل فوق العاده زیبا در پی ای اس 2011 که نهایت زیبایی این بازی رو نشون میده هیجان فوق العاده امیدوارم دمو هر چه زودتر بیاد تا پی ای اس جواب تمام انتقادات رو بده و مشکلات رو حل کنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا عجب چیزی بود.یعنی PEs 11 اینجوریه؟انصافا اگه اینجور باشه که خداست,به قول خودت من فقط PES میزنم و حرفمو توی تاپیک مقایسه 2 تا بازی پس میگیرم با تمام احترام به فیفا و طرفداراش.
    فقط یه سوال روی Quality Normal میشه با این کیفیت بازی کرد؟
    هنوز سیستم مورد نیاز قابل اعتمادی اعلام نشده؟

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا عجب چیزی بود.یعنی PEs 11 اینجوریه؟انصافا اگه اینجور باشه که خداست,به قول خودت من فقط PES میزنم و حرفمو توی تاپیک مقایسه 2 تا بازی پس میگیرم با تمام احترام به فیفا و طرفداراش.
    فقط یه سوال روی Quality Normal میشه با این کیفیت بازی کرد؟
    هنوز سیستم مورد نیاز قابل اعتمادی اعلام نشده؟
    فرشاد جان تا آخر این هفته صبر کن تا دمو بیاد و دانلود کنیم اونوقت صددرصد مشخص میشه بازی چه سیستمی رو نیاز داره
    ممکنه سه شنبه قبل از ریلیز دمو سیستم مورد نیاز بازی رو به طور رسمی مشخص کنن همونطور که قول دادن مشخصات کامل لایسنس ها رو هم اعلام کنن

6. 2 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نظر یکی از اعضای بازی سنتر که دمو را بازی کرده
    بنده چند تا سوال ازش پرسیدم

سوالها
    • ، این مشکل داوری تا چه حدی حل شده ؟ تو نسخه قبلی اگه تکل دو پا از پشت می رفتی روی پای بازیکن اونم داخل محوطه جریمه احتمال داشت هیچ خطایی اعلام نکنه و یه موقعیت 100 درصد حریف هم بپره . چنین مشکلی تو این دمو هم بود !؟
    • در مورد دروازبانها بیشتر بگن
    • توپها رو یه ضرب میگیرند؟
    • دفع توپ هاشون خوبه؟
    • طوری دفع توپ میکنند که جلوی پای حریف نخوره زمین؟
    • ایا باز هم مثل نسخه های قبل با بازیکنهایی مثل مسی میشه همه رو دریبل کرد
    • دفاع کردن و دریبل نخوردن چه قدر بهتر شده؟

جوابها
    • مشکل داوری تا حده زیادی برطرف شده و دیگه خبر از اون تکلا نیس که بزنی یارو رو بکشی و داور عینه بزغاله خطا نگیره !
    • دفعه توپ هم توسط دروازبانا عالی شده و الکی نیس دیگه از هر جا شوت بزنی بره تو گل ! وقتی هم دفع () میکنن نمیوفته دقیق جلو پایه حریف در کل تو دفاع و دروازبانی بازی خیلی پیشرفت کرده ،
    • دفاع ها عین بز سرشونو نمیندازن پایین و بیان توپو بگیرن . سره پستشون بایمیسن و خوب پوشش میدن که کسی نتونه رد شه
    • من که هنوز از دریبل ها استفاده نکردم که بگم چطوره ....
    • در مورد مسی هم تو این نسخه دیگه سوپر جت نبید که بتونه از همه رد شه . بازی همکاری هم میخواد
    • یه چیز خیلی عالی که تو این نسخه هست وقته اضافه یه هر نیمس که دقیقا حساب می کنه و مثه نسخه های قبلی هر دو بازی یعنی فیفا و pes که معلوم نبود وقته اضافش یه بار زود تموم میشه یه بار دیر تموم میشه نبی

همین دیگه
    بزرگترین مشکل پی ای اس همین داوری و دروازه بانیه
    اینا دیگه حل بشه از لحاظ حرکات زیبا و واقعی خیلی خیلی عالیه
    شوتی که از راه دور تو پی ای اس میزنی انگار واقعیه

8. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

از دمو خبری نشد؟
    تاریخ دقیقش کیه؟

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

از دمو خبری نشد؟
    تاریخ دقیقش کیه؟
    انشا ا... تا آخر هفته
    طبق گفته بچه ها . . .

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بزرگترین مشکل پی ای اس همین داوری و دروازه بانیه
    بزرگترین مشکل PES گیم پلی اونه نه دروازبانی !! به نظر من یه تغییرات کلی باید تو گیم پلی بدن. بعدش موارد جزئی رو برطرف کنند مثل مشکلات آفساید گیری،مشکلات داوری،مشکلات دروازبانی ، مشکلات گزارش بازی که هیجان لازم رو نداره ، مشکلات Ability بازیکنان که باعث میشه بعضی بازیکنان سوپر بازیکن بشن ، مشکلات تنظیم سرعت بازی ،مشکلات گرافیک چهره بازیکنان که مثل یه ماکت می مونن و اصلا تنوع نداره و ....

12. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بزرگترین مشکل PES گیم پلی اونه نه دروازبانی !! به نظر من یه تغییرات کلی باید تو گیم پلی بدن. بعدش موارد جزئی رو برطرف کنند مثل مشکلات آفساید گیری،مشکلات داوری،مشکلات دروازبانی ، مشکلات گزارش بازی که هیجان لازم رو نداره ، مشکلات Ability بازیکنان که باعث میشه بعضی بازیکنان سوپر بازیکن بشن ، مشکلات تنظیم سرعت بازی ،مشکلات گرافیک چهره بازیکنان که مثل یه ماکت می مونن و اصلا تنوع نداره و ....
    با یک سری از حرف های شما موافق هسم اما با بیشترش مخالف.از نظر من گیم پلی بازی زیاد مشکل نداره ولی نیاز به یک سری دست کاری داره در باره سرعت بازی کن ها هم باید بگم خوب کار شد ولی در یکم مشکل هم داره بیشترین مشکل بازی هوش مصنوی هست و فیزیک بازیکن ها این ها خیلی مهمه .در نمرد دروازبان هم باید بگم گاهی وقت ها مثل احمق ها عمل میکنه گلی رو میخوره که غیر قابل قبوله گاهی هم یک سوپر قهرمان میشه و 3 تا شوت رو پشت سر هم میگیره .بزرگ ترین مشکلش هم اینه که وقتی توپ بین 2 تا بازیکن میفته قاطی میکنن و توپ از دست میره پاس های که تو عمق میده به پشت بازیکن میخوره سانتر ها به بازیکن اول میرسه و بازیکن پشتی هیچ وقت نمیتونه کله بزنه.و...... اگه ادم همه مشکل ها رو بگه میشه باش 1 تومار نوشت.

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه ویدئو های تخیلی از این بازی در میاد نمونه اش هم این ویدئو
    کد:
    رونالدو از فاصله40 متری یه ضربه ازاد میزنه که میخوره به تیر دروازه بدجور هم تخیلی هستش
    یا این یکی
    کد:
    رو نالدو یه شوت میزنه بدجور میخوره به تیرک
    Last edited by shakerifar; 13-09-2010 at 12:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •