تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 397 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

world ship عزيز

ميشه سيو سكانس 4 مموري 5 رو برام جور كني ؟ بد جور موندم تو كف يه اشتباهي كردم سيو هام پاك شد الانم اصلا حوصله بازي از اول رو ندارم . ممنون ميشم در اين مورد كمكم كني . مرسي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب همون دیگه،با Q که میچرخونم نمیتونم انتخابش کنم اصلا نمیاد رو Dagger یا همون Hidden Gun.
    خوب شاید تیر نداره!!
    عکسشو بذار بهتر بفهمم چی میگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    2 تا مشکل دارم
    1- نمی تونم اسلحه افرادی رو که می کشم بردارم (کدام کلید ها رو باید بزنم shift رو هر جقدر می زنم یا نگه می دارم بر نمی داره)
    2-بعد اینکه پدر Enzo رو کشتن رفتم یک زن رو ملاقات کردم و یاد داد چه طوری بین مردم مخفی شم ولی دیگه حالا مامورت ندارم
    خود بازی راهنمایی می کنه و میگه انگشت نما نباش؟؟؟؟
    باید برم لباس ها رو در بی یارم ؟

کمک کنینننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب همون دیگه،با Q که میچرخونم نمیتونم انتخابش کنم اصلا نمیاد رو Dagger یا همون Hidden Gun.
    خوب شاید تیر نداره!!
    میشه ی عکس بذاری درست بفهمم منظورت چیه؟؟!!
    با برنامه fraps عکس بگیر

---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

اقا يه اشتباهي كردم سيو هام پريد .

لطفا يكي از دوستان حالي بده به من و سيو سكانس 4 و مموري 5 رو يا از اول سيو سكانس 5 رو بذاره تا من ادامه بدم بازي رو ؟

دوستان منتظري كمك هايتان هستيم .
    اگه می خوای من سیو سکانس 9 رو دارم

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------

سلام
    2 تا مشکل دارم
    1- نمی تونم اسلحه افرادی رو که می کشم بردارم (کدام کلید ها رو باید بزنم shift رو هر جقدر می زنم یا نگه می دارم بر نمی داره)
    2-بعد اینکه پدر Enzo رو کشتن رفتم یک زن رو ملاقات کردم و یاد داد چه طوری بین مردم مخفی شم ولی دیگه حالا مامورت ندارم
    خود بازی راهنمایی می کنه و میگه انگشت نما نباش؟؟؟؟
    باید برم لباس ها رو در بی یارم ؟

کمک کنینننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننن

به نظرم اینجا باید بری 4 تا پوسترتو که روی دیوارا هست و برق میزنه و روی نقشه هم معلومه از دیوار بکنی!!
    در ضمن دیگه هیچوقت نمی تونی لباستو در بیاری
    شمشیرا هم با همون شیفت بر می داره ولی احتمالا اگه نمیشه باید خودت بری ی اسلحه بخری بعد ور داری!!اگه بازم نشد حتما داری ی اشتباهی می کنی

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بده دوست عزيز كاچي بده هيچي . اره لينك كن دانلود كنم .

ولي يعني كسي نيست تو سكانس 4 و يا سكانس 5 باشه . به خدا حجم زيادي نداره ها . 2 سوته حل ميشه . واقعا دوره پهلووني مرده ديگه

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

بي صبرانه منتظر سيو سكانس 4 مموري 5 به بعد و يا سكانس 5 مموري 1 هستم ...........

ببينم يه پهلوون پيدا ميشه اين سيو ها رو به ما برسونه

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بده دوست عزيز كاچي بده هيچي . اره لينك كن دانلود كنم .

ولي يعني كسي نيست تو سكانس 4 و يا سكانس 5 باشه . به خدا حجم زيادي نداره ها . 2 سوته حل ميشه . واقعا دوره پهلووني مرده ديگه

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

بي صبرانه منتظر سيو سكانس 4 مموري 5 به بعد و يا سكانس 5 مموري 1 هستم ...........

ببينم يه پهلوون پيدا ميشه اين سيو ها رو به ما برسونه
    کجاش گیر کردی؟؟؟؟؟
    همونجا که میری زیر زمین بعد میری تویه دره سفید میشه؟
    بخاطر اون؟

من سیو سکانس 4 رو تویه صفحات قبل قرار دادم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام ورد شيپ جان

اره انجا گير كردم و اشتباها رو نمي دونم ابروت مموري كليك كردم سيوم رو برد به مموري 1 سكانس 4 يا 3 .

حالا هم اصلا حوصله بازي دوباره رو ندارم . ميشه لينكي رو كه گذاشتيد رو برام پيدا كنيد اخه من الان حدود 30 صحفه رو گشتم پيدا نشد

راستي انجا كه سفيد ميشه علت چي بود ؟ چطور بايد ردش كرد ؟ سيو بعد اون مرحله رو دارين ؟ ممنون ميشم كمكم كنيد .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ورد شيپ جون سيو رو پيدا كردم حالا بفرماييد چطور اون در رو رد كنم اخه بار قبل كه گفتم اونجا سفيد شد و درست نشد .

داره خودمونی میشه Loaded_nigga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    i.n.t.e.r.n.e.t

پيش فرض

با سلام خدمت همه ، برای آپدیت کردن بازی به ورژن 1.01 فایلی به حجم تقریبا 20 مگابایت از ubisoft دانلود کردم ( assassins_creed_2_1.01_us.exe )

بعد از اجرا کردن فایل یک صفحه command prompt باز میشه و مینویسه : program too big to fit in memory و از صفحه خارج میشه !

تمامی run as administrator و run compatible with... و اینها رو انجام دادم آپدیت نمی کنه ! کسی هست آپدیت کرده باشه ؟

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ورد شيپ جون سيو رو پيدا كردم حالا بفرماييد چطور اون در رو رد كنم اخه بار قبل كه گفتم اونجا سفيد شد و درست نشد .

فقط یه چیزی شما حتما بعد ریختن باید از منو abort memory کنید و بعد رفتن یه ماموریت جانبی دوباره tomb رو برین اینم value

کد:
    http://www.multiupload.com/KVUAOJ2210
    و تا این مرحله تموم شد برید سراغ ما بقی tomb ها و اول زره رو آزاد کنید و بعد آزاد شدن زره دوباره value قبلی رو بریزین یعنی این

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع:eslamy_jut

11. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •