world ship عزيز
ميشه سيو سكانس 4 مموري 5 رو برام جور كني ؟ بد جور موندم تو كف يه اشتباهي كردم سيو هام پاك شد الانم اصلا حوصله بازي از اول رو ندارم . ممنون ميشم در اين مورد كمكم كني . مرسي
world ship عزيز
ميشه سيو سكانس 4 مموري 5 رو برام جور كني ؟ بد جور موندم تو كف يه اشتباهي كردم سيو هام پاك شد الانم اصلا حوصله بازي از اول رو ندارم . ممنون ميشم در اين مورد كمكم كني . مرسي
خوب شاید تیر نداره!!
عکسشو بذار بهتر بفهمم چی میگی
سلام
2 تا مشکل دارم
1- نمی تونم اسلحه افرادی رو که می کشم بردارم (کدام کلید ها رو باید بزنم shift رو هر جقدر می زنم یا نگه می دارم بر نمی داره)
2-بعد اینکه پدر Enzo رو کشتن رفتم یک زن رو ملاقات کردم و یاد داد چه طوری بین مردم مخفی شم ولی دیگه حالا مامورت ندارم
خود بازی راهنمایی می کنه و میگه انگشت نما نباش؟؟؟؟
باید برم لباس ها رو در بی یارم ؟
کمک کنینننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننن
خوب شاید تیر نداره!!
میشه ی عکس بذاری درست بفهمم منظورت چیه؟؟!!
با برنامه fraps عکس بگیر
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
اگه می خوای من سیو سکانس 9 رو دارم
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
به نظرم اینجا باید بری 4 تا پوسترتو که روی دیوارا هست و برق میزنه و روی نقشه هم معلومه از دیوار بکنی!!
در ضمن دیگه هیچوقت نمی تونی لباستو در بیاری
شمشیرا هم با همون شیفت بر می داره ولی احتمالا اگه نمیشه باید خودت بری ی اسلحه بخری بعد ور داری!!اگه بازم نشد حتما داری ی اشتباهی می کنی
بده دوست عزيز كاچي بده هيچي . اره لينك كن دانلود كنم .
ولي يعني كسي نيست تو سكانس 4 و يا سكانس 5 باشه . به خدا حجم زيادي نداره ها . 2 سوته حل ميشه . واقعا دوره پهلووني مرده ديگه
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
بي صبرانه منتظر سيو سكانس 4 مموري 5 به بعد و يا سكانس 5 مموري 1 هستم ...........
ببينم يه پهلوون پيدا ميشه اين سيو ها رو به ما برسونه
کجاش گیر کردی؟؟؟؟؟
همونجا که میری زیر زمین بعد میری تویه دره سفید میشه؟
بخاطر اون؟
من سیو سکانس 4 رو تویه صفحات قبل قرار دادم.
سلام ورد شيپ جان
اره انجا گير كردم و اشتباها رو نمي دونم ابروت مموري كليك كردم سيوم رو برد به مموري 1 سكانس 4 يا 3 .
حالا هم اصلا حوصله بازي دوباره رو ندارم . ميشه لينكي رو كه گذاشتيد رو برام پيدا كنيد اخه من الان حدود 30 صحفه رو گشتم پيدا نشد
راستي انجا كه سفيد ميشه علت چي بود ؟ چطور بايد ردش كرد ؟ سيو بعد اون مرحله رو دارين ؟ ممنون ميشم كمكم كنيد .
ورد شيپ جون سيو رو پيدا كردم حالا بفرماييد چطور اون در رو رد كنم اخه بار قبل كه گفتم اونجا سفيد شد و درست نشد .
با سلام خدمت همه ، برای آپدیت کردن بازی به ورژن 1.01 فایلی به حجم تقریبا 20 مگابایت از ubisoft دانلود کردم ( assassins_creed_2_1.01_us.exe )
بعد از اجرا کردن فایل یک صفحه command prompt باز میشه و مینویسه : program too big to fit in memory و از صفحه خارج میشه !
تمامی run as administrator و run compatible with... و اینها رو انجام دادم آپدیت نمی کنه ! کسی هست آپدیت کرده باشه ؟
فقط یه چیزی شما حتما بعد ریختن باید از منو abort memory کنید و بعد رفتن یه ماموریت جانبی دوباره tomb رو برین اینم value
کد:
http://www.multiupload.com/KVUAOJ2210
و تا این مرحله تموم شد برید سراغ ما بقی tomb ها و اول زره رو آزاد کنید و بعد آزاد شدن زره دوباره value قبلی رو بریزین یعنی این
کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:eslamy_jut
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)