تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 634 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    پس قرار بود دوستمون مقایسه ای بین آیفون 3gs و گالکسی داشته باشه؟چی شد؟ما رو بیشتر از این منتظر نذار

2. 5 کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

به نظرم زیاد منتظر مایکروتل نمونید و این گوشی رو بدون گارانتی بخرید . مایکروتل تا آذر ماه وارد نمیکنه
    آدم زورش مياد گرون بخره؛آخه خداييش 700زياده؛آدم ميترسه گوشيو بگيره بعد يه مدت كم 200تومن افت كنه؛اين افت قيمتا خيلي عجيبه همين هفته پيش امنيا2هشت گيگ رو حدود400ميدادن؛امروز 16گيگشو تو موبايلستان زدن 370.تازه امنيا 2 بعد از اين همه حضور تو بازار اينجوريه چه برسه به گوشي مثل اين i9000 كه تازه اومده و خواهان داره.
    پس منتظر ميمونيم
    دوستاني كه منتظر كاهش قيمت اين گوشي هستن به هيئت منتظران كاهش قيمت بپيوندند:دي

4. 6 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hoopaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران - نیلوفر

پيش فرض

با سلام به دوستان جدیدم!
    قبل از هر چیز بگم من مثل اساتید این فروم دانش سخن افزاریه موبایلم تعریفی نداره و هر نظری که میدم کاملا شخصیه و دیدگاه یه مصرف کننده معمولیه
    خب حالا می رسیم به اصل مطلب ، من تو این 3 روزی که باهاش کار کردمبه این نتایج رسیدم:
    1.برخلاف اندازش خیلی خوش دسته
    2.تاچ فوق العاده حساس (تو بازار موبایل چند نفری میگفتن از 4 هم بهتره) متاسفانه من افتخار آشنایی با جناب 4 رو نداشتم! ولی از 3gs کاملا بهتره!
    3.کیفیت تصویر عالی البته عده ای میگن زیادی رنگ ها گرم هستش! ولی من شخصا بار اولی که روشن شد اینجوری شدم! ولی شک نکنین با 3gs فاصله قابل توجهی داره و با desire کمتر ولی باز متاسفانه نتونستم با 4 مقایسه کنم ولی باز همون عده بند 2 معتقدا که با 4 برابری میکنه!
    4. کیفیت فیلمبرداری خیلی خوب
    5. کیفیت صدای خیلی خوب
    6.مهم تر از همه ، آندروید فوق العادس خیلی راحت قلقش تو دست میاد! وجلوه های گرافیکیش عالیه!
    7. هر جام که درش بیارین همه یه جوری نگهتون میکنن! بعد منم اینجوری میشم! حالا اگه بدونن چیه که باید به چند دقیق ای به سوالشون جواب بدین! من شب اول که بازش کردم تا برسم خونه 10 دقیقه دست خودم نبود
    8.مصرف باتریش قابل قبوله!
    9.اگه با gps زیاد کار کنین پشت گوشی بالا کمی داغ میشه!
    10. دیگه دیگه ........ خیلی سبکه! (البته یه دلیل داره بدنش تمام پلاستیکیه البته بگم با وجود کیفیت خوب وقتی روشن شه دیگه نه لوگوی SAMSUNG رو می بینین نه متوجه جنس بدنش میشین!
    یه مثال برای ماشین بازا می زنم مثل یه جنسیس کوپس که شوه به شوه یه 335 میتازه!
    البته آخر سر بگم اگه بودجم اجازه می داد در خرید 4 شک نمی کردم ولی تا اونجاکه من می دونم اگه مثل من عاشق کار کردن با جلوه های گرافیکی آیفونین ولی جیبتون اجازه نمی ده در خرید Galaxy شک نکنین! اگرم یه گوشیه باحال می خاین بازم همینو بخرین!
    در آخر اگه نگران قیمت الانشین همونجور که 4 از نزدیک 2 تومن الان رسیده به 1,350 این گوشیم افت میکنه ولی به نظر من حالشو کسایی بردن که همون اول خریدن!
    اگه سوالی بود در خدمتم!
    خوش باشین! تنها نباشین!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آدم زورش مياد گرون بخره؛آخه خداييش 700زياده؛آدم ميترسه گوشيو بگيره بعد يه مدت كم 200تومن افت كنه؛اين افت قيمتا خيلي عجيبه همين هفته پيش امنيا2هشت گيگ رو حدود400ميدادن؛امروز 16گيگشو تو موبايلستان زدن 370.تازه امنيا 2 بعد از اين همه حضور تو بازار اينجوريه چه برسه به گوشي مثل اين i9000 كه تازه اومده و خواهان داره.
    پس منتظر ميمونيم
    دوستاني كه منتظر كاهش قيمت اين گوشي هستن به هيئت منتظران كاهش قيمت بپيوندند:دي
    دوست عزیز لذت داشتن یک گوشی یا این هست که تا خز نشده بخری و چند ماهی نگه داری و زود ردش کنی بره و گوشی بعدی

7. 3 کاربر از hosein63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

دوست عزیز لذت داشتن یک گوشی یا این هست که تا خز نشده بخری و چند ماهی نگه داری و زود ردش کنی بره و گوشی بعدی
    داداش مایه دار که نیستیم.همینم بگیریم 8سال باید دستمون باشه.ای خدای مایه داراااااااا

9. 8 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ظاهراً پارس مایکروتل این گوشی رو اورده ؟ این خبر صحت داره ؟

11. 2 کاربر از Mr.Onely بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mc_pooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    paye takht

پيش فرض

منم فعلا با ebi66 موافقم....
    ابی تو بگیری پشت بندت منم میگیرم....

13. 2 کاربر از mc_pooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام

راستش یک سوالی داشتم. من خودم اعتقاد دارم که Galaxy گوشی خیلی خوبی است. منتها تا حالا هیچ وقت شده که مثلا دچار تردید بشی که کاشکی آیفون خریده بودم؟ ممنون میشم توضیح بدی چون من review را هم خوندم ولی هنوز ته دلم کمی شک دارم.

با سپاس
    من هم مثل شما م حدود دوسال پیش من گوشی omnia سامسونگ رو گرفتم کاراییش خیلی خوبه و من رو تقریبا راضی کرد اما هر وقت چشمم به آیفون افتاد حس پشیمونی توم زنده می شد.... تا این که Iphone 4 اومد ، گفتم دیگه گوشی بعدیم Iphone 4 تا این که قضیه آنتن دهیش اومد وسط خیلی تو ذوقم خورد واقعا این همه بخوای پول بدی او نوقت نگرانه آنتن دهی گوشیت باشی ، بعد از این موضوع دوباره برگشتم سراغ سامسونگ و Galaxy s وا قعا هرچی بیشتر دربارش خوندم بیشتر شیفتش شدم خدا کنه این گوشی رو گرفتم باز دلم آیفون نخاد ، البته بعید می دونم
    یه پیشنهاد دارم برای شما اگه می تونی برو youtube فیلم ها ی این گوشی رو ببین ، مقایسه این دو تا گوشی رو زیاد گذاشته

15. 3 کاربر از mahanramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام ...
    يه خبر بدم مغزم داره سوت ميكشه ...
    16 گيگ در شيراز 630
    بريد بوق بزنيد :دي

17. 5 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام ...
    يه خبر بدم مغزم داره سوت ميكشه ...
    16 گيگ در شيراز 630
    بريد بوق بزنيد :دي
    واقعا؟؟؟همه قیمتو آوردن پایین یا فقط اون فروشگاه؟
    ایول ایول گالکسی رو ایول

19. این کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •