تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 1298 اولاول ... 521021421481491501511521531541551561622022526521152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ای بابا!
    درست و درمون جواب بدید!!!!
    اونایی که سرعت شبانشون بالاست سرویس های جدید را دارند یا همون128 قدیمی هستند؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببینید من چند شبه سرعتم بالاست و همون 128 قدیمی هستم
    دوستان یه سرور دانلود هم توجه کنید من پریشب که خیلی دانلود کردم(سرعت حدود 130 تا 180 متغییر بود) از یه سرور درست و حسابی بود(هاست خودم بود) ولی دیشب اومدم چند تا لینک از وطن دانلود گزاشتم صبح ساعت 5 چک کردم دیدم حدود 50 تا 60 هست چیز زیادی هم دان نشده بود تقریبا همه شب با همین سرعت بود اولش فکر کردمسرعت اومدم پایین و اون دو شب رویایی تموم شده ولی اومدم یه لینک دیگه از یه سرور خوب تست زدم سرعتش همزمان با این 120 هم میشد یعنی 120 این و 60 تا هم اون لینک در نتیجه سرور مزخرف وطن دانلود باعث دیشب کم چیزی دانلود بکنیم از سرور های خلوت تست بگیرد ببینید چطوری هست
    این سرور هایی که لینک متقیم برنامه ها رو میزارن مثل همین وطن دانلود یا میهن دانلود چون شبا شلوغ میشه( همه میزارن دانلود از لینکای مستقیمشون) سرعتشون افت میکنه

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

توصیه من برای تست سرعت وب‌سایت dell.com و mediafire هست. همیشه با حداکثر پهنای باندم تونستم ازشون بکشم.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ببینید من چند شبه سرعتم بالاست و همون 128 قدیمی هستم
    دوستان یه سرور دانلود هم توجه کنید من پریشب که خیلی دانلود کردم(سرعت حدود 130 تا 180 متغییر بود) از یه سرور درست و حسابی بود(هاست خودم بود) ولی دیشب اومدم چند تا لینک از وطن دانلود گزاشتم صبح ساعت 5 چک کردم دیدم حدود 50 تا 60 هست چیز زیادی هم دان نشده بود تقریبا همه شب با همین سرعت بود اولش فکر کردمسرعت اومدم پایین و اون دو شب رویایی تموم شده ولی اومدم یه لینک دیگه از یه سرور خوب تست زدم سرعتش همزمان با این 120 هم میشد یعنی 120 این و 60 تا هم اون لینک در نتیجه سرور مزخرف وطن دانلود باعث دیشب کم چیزی دانلود بکنیم از سرور های خلوت تست بگیرد ببینید چطوری هست
    این سرور هایی که لینک متقیم برنامه ها رو میزارن مثل همین وطن دانلود یا میهن دانلود چون شبا شلوغ میشه( همه میزارن دانلود از لینکای مستقیمشون) سرعتشون افت میکنه
    ا؟ منم از همین وطن دانلود گزاشتم که سرعتم 16 بود...پس امشب رو برم یه تستی بزنم.....

داره خودمونی میشه worldsat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من دیشب حدود 1.5 گیگ دانلود داشتم با سرویس 128 قدیمی از سرور مدیافایر.در مجموع این 3 شب 5 گیگ دانلود رایگان داشتم
    کاش بازم ادامه داشته باشه
    این مخابرات گاهی اوقات بدجوری می ره رو اعصاب آدم بعضی موقع ها هم بدجوری به آدم حال میده

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من 1 مگ دارم دیشب هم 4 گیگ دانلود کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من جدید دارم بالاست ! رفیقم جدید داره پایینه ! پس اینطوریا نیست !

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببیند از کجا دانلود کرده خیلی مهمه
    البته در مورد وطن دانلود من تست کردم انگاری دو تا سرور بود یکیش دیشب کند شده بود اون یکی خوب بود شانس من اون سرور کنده بودش
    دمشون گرم اگه همینجور ادامه
    من 128 قدیمیم که البته حدود 10 روز پیش 6 ماهه تمدید کردم اگه همینجوری بمونه و سرعتش کم نشه خیلی خوش شانسم چون دقیقا بعد از 3 روز اومدن تغییر دادن ولی اگرم بیان ضد حال بزنن و سرویس های 128 قدیمی رو هم مثل 128 جدید واقعی کنن خیلی بدشانسم فعلا روی خوبش هستم تا بعدا
    راستی کسی میدونه مثلا اگه این 128 قدیمیا رو زدن داغون کردن و یه نفر مثل من خیلی از مدتش مونده باشه میان پول بگیرن ارتقا بده(مثلا به یه مگ)؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ببیند از کجا دانلود کرده خیلی مهمه
    البته در مورد وطن دانلود من تست کردم انگاری دو تا سرور بود یکیش دیشب کند شده بود اون یکی خوب بود شانس من اون سرور کنده بودش
    دمشون گرم اگه همینجور ادامه
    من 128 قدیمیم که البته حدود 10 روز پیش 6 ماهه تمدید کردم اگه همینجوری بمونه و سرعتش کم نشه خیلی خوش شانسم چون دقیقا بعد از 3 روز اومدن تغییر دادن ولی اگرم بیان ضد حال بزنن و سرویس های 128 قدیمی رو هم مثل 128 جدید واقعی کنن خیلی بدشانسم فعلا روی خوبش هستم تا بعدا
    راستی کسی میدونه مثلا اگه این 128 قدیمیا رو زدن داغون کردن و یه نفر مثل من خیلی از مدتش مونده باشه میان پول بگیرن ارتقا بده(مثلا به یه مگ)؟
    سرویس های 128 جدید که واقعی نشده .. اونایی که گرفتن می گن فرقی با قدیم نکرده

داره خودمونی میشه f1056291's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان آدرس سایت مخابرات تغییر کرده؟
    قبلا adsl.tce.ir بود ولی الان چند روزیه انگار چنین سایتی وجود نداره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •