سلام
اگر با java برنامه نویسی می کنیم باید کل java رو بلد باشیم یا c# ؟
سلام
اگر با java برنامه نویسی می کنیم باید کل java رو بلد باشیم یا c# ؟
من کلا بعید میدونم کسی بتونه ادعا کنه من کل جاوا رو بلدم ، همینطور سی شارپ ، عرض کردم خدمتت، انقدر درگیر این چیزا نباش، کارت رو شروع و از منابع استفاده کن ، یهو میبینی ای ول مشکلاتت با این زبان ها برطرف شده.
یعنی این نیست که شما اول باید جایی یاد بگیری و بعد استفاده کنی ، همزان با هم پیش باید بری.
این جاوا یونیتی ، فقط از سینتکس جاوا استفاده میکنه و ربط چندانی به جاوا ( سان ) نداره ، یونیتی اسکریپت واسش بهتره.
امیدوارم از این سوال های کلیشه ای که سودی چندانی نه برای خود شما و نه برای دیگران داره ، پرهیز کنید.
سلام اگه میشه دستور های پر کاربرد رو بزارید و براش مثال بزنید
vector 3 چیه؟یا vector 4
سلام
قسمت اول سوالتون که واسه فوروم کاره نشدی باید باشه ، یه داکیومنت راجع به این کار آماده کرده بودم که با مشکلاتی که پیش اومد نیمه کاره موند.
در مورد سوال دوم : ببین در مورد بازی 3 بعدی کاملا مشخصه دارای 3 محور هست ، X , Y , Z ، که این ساختمان داده ( Vector3 ) میتونه مقدار این 3 محور رد ذخیره کنه . زمانی که شما آبجکت خودت رو داخل محیط جا به جا میکنی در واقع داری این 3 پارامتر رو تغییر میدی .
من باز به شما پیشنهاد میکنم به داکیومنت مراجع کنید ، این سوال ها واقعا نیاز به اینجا نداره ، شما در نهایت مجبور میشی یه چیزهایی رو با مطلب خوندن متوجه بشی ، در غیر این صورت بازی سازی انجام ندادی ، دیگران بازی شما رو ساختن.
به این لینک مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین توضیحات ساده علاوه بر راه انداختن کسایی که خیلی مبتدی هستن خودش عامل ترغیبی برای دنبال کردن داکیومنت های سایتش هست
خودم کل دانکیومنت آنلاینشو با نرم افزار دانلود کردم بشینم سر فرصت کار کنم
Last edited by YAHYA-PRO; 08-02-2012 at 23:16.
یحی جون خودش هلپ داره...نیازی به این کار نیست....
پرویز جان مطمئنی ؟ آخه فقط قسمت Script Reference و که دان کردم 309 مگه![]()
یک مشکل با 3.5 دارم اونم اینه که فیزیک کار نمیکنه :| کلن کاری که میکنم اینه که یک Cube میسازم اسمشو میکنم زمین یکی دیگ میازم اسمشو میزارم پلیر بعد به پلیر RigidBody میدم و استارت ( نو و دوربین هم که دیگه...) اما پلیر از زمین رد میشه مشکل از کجاست؟!
---زمین Collidor داره
---پلیر هم داره
---پروزه از بونت کمپ استفاده شده![]()
Last edited by lord arthas; 11-02-2012 at 00:53.
جالبیش اینجاست تو پروزه های دیکه فیزیک درسته!
ویرایش : نه نیست :|
Last edited by lord arthas; 11-02-2012 at 01:00.
تو نسخه های قبل مشکلی نداشتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)