منم با دوست عزيزم آرش موافقم زياد برند مطرحي نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
a.p.p.l.e - Tapatalk
منم با دوست عزيزم آرش موافقم زياد برند مطرحي نيست.
a.p.p.l.e - Tapatalk
Last edited by shahin_dictator; 12-07-2012 at 21:46.
ممنون از این که منو راهنمایی کردید و وقت گذاشتید سپاس گذارم
سلام به عزیزان
من فکر نمی کنم مودم Aztech ارزون باشه. بعضی برندها ممکنه تو ایران معروف نباشند و ما فکر کنیم خوب نیستند در حالیکه در خارج از ایران برند معروفی باشند.
اگر وارد فریم ور مودم Aztech بشین می بینین قابلیتهای بدی نداره.الان دیگه اکثر مودمها قابلیتهاشون یکسان شده. قابلیتهایی که امروزه مطرحه مثل AnnexM و auto configuration و پروتکل 1483 MER و .....مهم هستند .البته اگر این پارامترها براتون کاربرد داشته باشند.
Aztech ممکنه 2-3 دقیقه طول بکشه بالا بیاد ولی این خیلی مهم نیست.
قیمت مودمهای وایرلس سری N تک آنتن ( سرعت 150 ) حدود 60000-65000 تومنه.
اگر کسی از دوستان مایله در مورد شبکه مقاله بده و تو سایت قرار بگیره.من حاضرم یه سایت راه بندازیم و از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم ( معذرت میخوام اگه این جمله خارج از موضوع تاپیک بود )
دوست گلم در مورد Firmware که فرمودید لازم است ذکر کنم که مودم های دیگر هم optionهای خوبی دارند و این دلیل قانع کننده ای بر خرید Aztech نیست!
ضمنا شما برای مودم های وایرلستون (بستگی به مارک و مدل دارد) از firmware این سایت استفاده نمایید که خیلی قابلیت های جانبی به مودم شما اضافه میکند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
یک مک بوک دارم که حالا میخوام یک مودم وایرلس بگیرم که بتونم تو خونه از اینترنت ای دی اس الم استفاده کنم..چه مدلی رو پیشنهاد میدید
مساحت خونه 360 متره کلا ولی خب فاصله اتاق و هال و اطراف بشتر از 100 متر نیست.یک پی سی هم دارم که اونم همینطور.ممنون
چیزی که برام مهمه کیفیته خطوطه و اینترنتیه و نداشتن قطعی
قیمت هم تا زیر 100
ممنون
سلام
دوست عزيزم مي توني از مودم هاي زير استفاده كني تا در همه خونه آنتن داشته باشي.
يا
قيمت مودم اول ٩۵٠٠٠ تومن و دومي ٩۰٠٠٠ تومن هست.
منم مک بوک پرو دارم و خونه ما هم نزدیک به ۳۵۰ متر هست و قبلا از مودم D-Link 2730U استفاده می کردم که به دلیل تک آنتنه بودن باز در همه خونه آنتن نداشتم ولی تقریبا ۲ هفته هست که مودم TP-Link TD-W8961ND رو خریدم الان مشکل آنتن ندارم و خیلی هم راضی هستم از مودمم!
این ویدیو رو هم خودم از Unboxing این مودم تهیه کردم.
لینک:
" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
با تشكر
a.p.p.l.e - Tapatalk
Last edited by shahin_dictator; 14-07-2012 at 14:43.
سلام
من یک مودم وایرلس حدود 70 80 تومن می خواستم بخرم. چیزی که برام مهمه وایرلس برای 4 لپ تاپ + عمر طولانی و گارانتی معتبره. نظر خودم روی D-link یا TP-link هست.
در ضمن من از صبانت تهران سرویس می گیرم. خودشون می گن مودم مگانت 85000تومن. کسی استفاده کرده ؟
پیشاپیش ممنون![]()
2730U سوای آنتن دهی مشکل دیگه ای نداشت ؟ کلا راضی بودی ازش ؟
به نظر من D-Link 2730U بخر !!شکم نکن!
قیمت ۶۴ هزار تومن.
این مودم N150 هست !!
مگانت من اولین باره میشنوم به خاطر همین نمی تونم در مورد کیفیتش چیزی بگم!(فکر کنم برند معتبری نیست)
بله دوست عزیزم کاملا راضی بودم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)