salam
emsab saat 3
ey baba mage che khabare![]()
salam
emsab saat 3
ey baba mage che khabare![]()
نه بابا ساعت 3 نصف شب نه که گفته PM یعنی 5 ساعت دیگه
با سلام من وقتی این بازی رو با Garena باز می کنم چی کار کنم ، میشه آموزش بازی کردن با Garena رو توضیح بدین ... ممنون میشم ، چون وقتی با Garena وارد بازی می شوم میگه You Must Login In Steam !!! چی کار باید بکنم ؟؟؟
یه کاری پیش اومد برای بنده.احتمالا دیر تر بیام.شاید 5 بعد از ظهر.(89/03/11)جایی باید برم.
اگه تونستید صبر کنید که هیچ.اگه نه پیمان عزیز زحمت سرور شدن رو میکشه.
ایدی ایشون در یاهو
kitten_23t
تازه روز های اوله.انشاء الله میایم میکشید بنده رو هم.من که خیلی ضعیفم.
بد قولی بنده رو ببخشید.
آی پی سرور رو همینجا بگید بقیه هم اگر خواستن بیان بازی.
من نمی دونم تو چه اسراری داری که با گارنا بازی کنی؟؟؟ اگر خیلی دوست داری برو با xfire ولی مهم نیست تنها دلیل من از استفاده با اکس فایر همان چتش هست نه چیز دیگه(که البته اونم joorabeban معرفی کرد و یاد داد)با سلام من وقتی این بازی رو با Garena باز می کنم چی کار کنم ، میشه آموزش بازی کردن با Garena رو توضیح بدین ... ممنون میشم ، چون وقتی با Garena وارد بازی می شوم میگه You Must Login In Steam !!! چی کار باید بکنم ؟؟؟
نه بابا بیخیال شما سرور مایی این حرف ها چیه!!!!تازه روز های اوله.انشاء الله میایم میکشید بنده رو هم.من که خیلی ضعیفم.
با سلام ، من Xfire , Garena , Game Ranger , Steam , Hamachi دارم با کدومش میشه کالاف 6 بازی کرد به جز Steam لطفا راهنماییم کنین با Xfire چگونه میتونم بازی کنم ممنون میشم ...![]()
دوست من شما بدونه هیچ کدوم از این ها می تونید کالاف 6 را بدونه استیم بازی کنید.....
فقط کالاف را نصب کن بعد همان پچی که توی چند پست قبلیم گفتم رو دان کن حله اگر خاستی آیدیت رو بزار تا بهتر بتونیم راهنماییت کنیم
دوستان من عرض کردم ساعت سه 3/30 اومدم تقاضایی نبود.ای پی هم تغیر میکنه نمیشه که خودم نباشم ای پی بدم.به هر حال فکر کنم بهترین راه ارتباطی همون آیدی بنده هست توی یاهو.همه جوین میشن به یه کنفرانس یا آی پی و مد بازی رو سند تو آل میکنم.
به هر حال بنده در خدمتم.یاد باد آنکه میگفت ماهی 6000 تومن بدید.مومن پهنای باندی نمیگیره از آدم.اونم فدای سرم
ارزانی دوستان.ساعتی فوقش 150 مگ ترافیکت مصرف میشه.اما خداییش میشه 6 تومن گرفت از کسی؟
با سلام مجدد من پچ رو نتونستم پیدا کنم میشه لینکش رو بذارین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)