تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 472 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فامیلم سمند صفر خرید االان 2000 تا راه رفت ماشین تسمه تایم پاره کرد و با جرثقیل بردیم ایرانخودرو.اونجا کلی داد و بیداد کرد که اینم گفت میرم شکایت میکنم.مسئولش هم گفت مملکت که بی صاحبه هر کاری دوست داری بکن.حالا به نظرتون چی کار باید کرد؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فامیلم سمند صفر خرید االان 2000 تا راه رفت ماشین تسمه تایم پاره کرد و با جرثقیل بردیم ایرانخودرو.اونجا کلی داد و بیداد کرد که اینم گفت میرم شکایت میکنم.مسئولش هم گفت مملکت که بی صاحبه هر کاری دوست داری بکن.حالا به نظرتون چی کار باید کرد؟
    شکایت. اگه کسی رو هم دارید که شاهده طرف گفته مملکت بی صاحابه با شاهد برید این موضوع رو هم بگید نه تنها پدر طرفو در میارن که در کنارش قطعا کلی هم به شما حال می دن...
    یه نکته: اگه شما تا حالا از شرکتهای خودرو سازی ایرانی خرید کرده باشید می دونید که این مسائل عادی هستش و اینقده حرص و جوش نمی خوردید.. طرف می ره 20 میلیون میده ماشین صفر می خره هنوز از در نمایندگی بیرون نیومده موتور می سوزونه برای شما که یه تسمه تایم پاره کرده

3. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من یه مشکل با سورن موتور ملیم پیدا کردم کسی می تونه راهنماییم کنه؟
    وقتی تو ترافیک وایسادم و می خوام حرکت کنم یا زمانی که تو دنده یک نیم کلاج می گیرم تمام ماشین شروع به لرزیدن می کنه. انگار دارم از روی 100 تا دست انداز ریز رد می شم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شکایت. اگه کسی رو هم دارید که شاهده طرف گفته مملکت بی صاحابه با شاهد برید این موضوع رو هم بگید نه تنها پدر طرفو در میارن که در کنارش قطعا کلی هم به شما حال می دن...
    یه نکته: اگه شما تا حالا از شرکتهای خودرو سازی ایرانی خرید کرده باشید می دونید که این مسائل عادی هستش و اینقده حرص و جوش نمی خوردید.. طرف می ره 20 میلیون میده ماشین صفر می خره هنوز از در نمایندگی بیرون نیومده موتور می سوزونه برای شما که یه تسمه تایم پاره کرده
    شاهد كه تعميركاراي اونجا بودن كه هيچ كسم شاهد من مشتري نميشه.با حرفش كه گفت مملكت بي صاحبه مخالف نيستم و كاملا موافقم ولي با رفتارش مشكل داريم.همين تسمه تايمي كه ميگين چيزي نيست موقع سبقت پاره شد و ماشين گاز نميخورد و نزديك بود با يه پژو شاخ به شاخ بشيم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شاهد كه تعميركاراي اونجا بودن كه هيچ كسم شاهد من مشتري نميشه.با حرفش كه گفت مملكت بي صاحبه مخالف نيستم و كاملا موافقم ولي با رفتارش مشكل داريم.همين تسمه تايمي كه ميگين چيزي نيست موقع سبقت پاره شد و ماشين گاز نميخورد و نزديك بود با يه پژو شاخ به شاخ بشيم.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    گفتم که در کل زیاد جوش نزن... مشکلی نبوده که فوقش تصادف می کردی...

دوستان کسی در مورد مشکل من اطلاعی داره؟ کسی تا حالا باهاش مواجه شده؟:
    وقتی تو ترافیک وایسادم و می خوام حرکت کنم یا زمانی که تو دنده یک نیم کلاج می گیرم تمام ماشین شروع به لرزیدن می کنه. انگار دارم از روی 100 تا دست انداز ریز رد می شم...

7. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

شاید دسته موتورات مشکل داره.تقه نمیزنه؟ دست موتور بالا رو چک کن ببین پاره نشده!؟ چون موقع حرکت موتور یخورده لرزشش بیشتره که اگه دسته موتور خراب باشه این لرزش به اتاق منتقل میشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شاید دسته موتورات مشکل داره.تقه نمیزنه؟ دست موتور بالا رو چک کن ببین پاره نشده!؟ چون موقع حرکت موتور یخورده لرزشش بیشتره که اگه دسته موتور خراب باشه این لرزش به اتاق منتقل میشه.
    می شه یکم بیشتر توضیح بدین. آخه من از موتور چیزی سر در نمیارم. دقیقا دسته موتور چیه؟ چطوری باید چک کنم؟ اگه خراب باشه باید چی کار کنم؟ ممنون

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

می شه یکم بیشتر توضیح بدین. آخه من از موتور چیزی سر در نمیارم. دقیقا دسته موتور چیه؟ چطوری باید چک کنم؟ اگه خراب باشه باید چی کار کنم؟ ممنون
    سلام... به عنوان یه پاسخ از رو تجربه بخونین نه از روی علم! چون از مکانیک سر در نمیارم!!
    من این جور مشکلی داشتم... بردم نمایندگی دیاگ زد گفت اقا ناک سنسورت خرابه!! منم گفتم دستت درد نکنه اومدم....!!!!

موتور ملی، اینایی که مولتی پلکسه رو به هیچ عنوان هیچ وقت ندین دست کسی براتون درست بکنه چون بدون استثنا خراب میکنن!! هرچیزی که کوچیکترین ربطی به برقش داره رو دست بزنن، باید با یه قسمت دیگه‌ی ماشینتون خدافظی کنین!!

شاهد كه تعميركاراي اونجا بودن كه هيچ كسم شاهد من مشتري نميشه
    رفتارشون با مشتری همینه... گاهی اوقات یه جوابایی بهت میدن که یعنی فقط دوست داری بری یه اسلحه بیاری همه رو به گلوله ببندی!!! حالا که ماشینتون رفته نمایندگی، یه اصطلاحی هست که میگه هفته‌ای دوبار میرید پیششون!! سعی کنین باهاشون دوست بشین...به هر صورت یک سال تمام قراره اونا هر هفته شما رو ببینن...بعد یه مدت دیگه میرید، مشکل رو میگید اونام میگن ولش کن بابا.... همشون اینجورین! ظبتت رو بلند کن!! نرونش و از این حرفا!!!! ماشین 99٪ چینی از این بیشتر نمیشه!

11. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام... به عنوان یه پاسخ از رو تجربه بخونین نه از روی علم! چون از مکانیک سر در نمیارم!!
    من این جور مشکلی داشتم... بردم نمایندگی دیاگ زد گفت اقا ناک سنسورت خرابه!! منم گفتم دستت درد نکنه اومدم....!!!!

موتور ملی، اینایی که مولتی پلکسه رو به هیچ عنوان هیچ وقت ندین دست کسی براتون درست بکنه چون بدون استثنا خراب میکنن!! هرچیزی که کوچیکترین ربطی به برقش داره رو دست بزنن، باید با یه قسمت دیگه‌ی ماشینتون خدافظی کنین!!

رفتارشون با مشتری همینه... گاهی اوقات یه جوابایی بهت میدن که یعنی فقط دوست داری بری یه اسلحه بیاری همه رو به گلوله ببندی!!! حالا که ماشینتون رفته نمایندگی، یه اصطلاحی هست که میگه هفته‌ای دوبار میرید پیششون!! سعی کنین باهاشون دوست بشین...به هر صورت یک سال تمام قراره اونا هر هفته شما رو ببینن...بعد یه مدت دیگه میرید، مشکل رو میگید اونام میگن ولش کن بابا.... همشون اینجورین! ظبتت رو بلند کن!! نرونش و از این حرفا!!!! ماشین 99٪ چینی از این بیشتر نمیشه!
    ممنون. تو تهران کدوم نمایندگی کارای موتور ملی رو خوب انجام میده؟

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

امروز به یه مشکلی برخورم صبح وقتی می خواستم استارت بزنم دیدم داره صدای گاز میاد وبوی گاز رفتم کاپوت را زدم بالا دیدم از ژیگلاتور داره صدا میاد وماشین را زدم تو حالات بنزین ورفتم به مکانیکی ها وتعمیرگاه های گاز هیچی مشکل را نفهمید وبعدا تو حالت گاز روشن نمی شد وعلامت چک به رنگ زرد رو صفحه کیلومتر هم روشن بود الان هم بعد از یه چند ساعت دوباره درست شده به نظرتون چی کار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •