تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 180 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

گرافیکش که انصاصا خیلی شاخه !
    من کرایسیس 1 رو نصب کردم رو سیستمم بعدش دو رو بازی کردم، به این نتیجه رسیدم باید یکو پاک کنم
    گرافیکش واقعا فوق العاده س !! مخصوصا نورپردازیش.
    خیلی جالبه حرفت !! خب اون مرحله جوری بوده که فضا تاریکه و حتما باید از دوربین گرمایی استفاده کنی تا ببینی ... این میشه ضعف مرحله و بازی به نظر من دوربین گرمایی این بازی طبیعی ترین دوربینی بود که تا حالا دیده بودم رو آخرین درجه ی سختی بازی کن تا هیجانشو بچشی
    حالا یه بازی دیگه بیاد حرکات ترکیبی راست و چپ بزاره این دلیل میشه که داره تقلید میکنه ؟ اگه اینجوریه پس bulletstorm هم تقلید بوده از cod !!
    خب جوری میگفتن کرایسیس که ما گفتیم حتما از فضا اومده!
    منظورم تاریکی یه مرحله نبود!چندتا مرحله آخرش زیادی تاریک بود!!
    ================================================== ========
    ولی یه نکته مثبت:
    وقتی خودم رو مخفی میکردم وبا دوربین گرمایی دور و بر نگاه میکردم یاد فیلم غارترگر(پریدیتور )افتادم که اون هیولا این خصوصیات رو داشت!
    یادش بخیر

2. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اوایل فقط کشتن ادم ها بود بعد فضایی ها
    یه بار حسرت به دل موندیم با هواپیما یا هلی کوپتر بریم به جنگ سفینه های فضایی ها
    یا مثلا با ماشین از چنگ یه هیولایی چیزی فرار کنیم!
    خیلی شلوغ-پلوغ بود!
    اسلحه هاش کلا حس نداشت.مثلن خلی بی روح میرفت پشت مسلسل ماشین ها!(مقایسه کنید با نشستن پشت مسلسل ماشین زرهی توی MW2 )
    بیشتر تمرکز بازی روی قابلیت های نانو سویت بود و شاید به خاطر همین هلیکوپتر و اینا نبود!

حالا یه نکته ای که من متوجه شدم اینه که کلا سری Crysis رو بار دوم که بازی کنید بسیار بیشتر از دفعه اول لذت میبرید!
    من خودم چه Crysis 1 و چه 2 رو بار دوم که بازی میکردم خیلی بیشتر بهم حال میداد... بیشتر به خاطر اینه که وقتی با محیط آشنا باشید میتونید خیلی بهتر از قابلیت های نانوسویت (مخصوصا Cloak) استفاده کنید و در کل بازی رو سینمایی تر میتونید بازی کنید...
    آیا دوستان دیگه هم همین احساس رو دارن؟!

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------

خب جوری میگفتن کرایسیس که ما گفتیم حتما از فضا اومده!
    آره خوب توقعات بیشتر بود...

4. 5 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بیشتر به خاطر اینه که وقتی با محیط آشنا باشید میتونید خیلی بهتر از قابلیت های نانوسویت (مخصوصا Cloak) استفاده کنید و در کل بازی رو سینمایی تر میتونید بازی کنید...
    درسته من هم باهاتون موافقم ! بازی حالش به همین نانو سوئیت هست !

6. 2 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بیشتر تمرکز بازی روی قابلیت های نانو سویت بود و شاید به خاطر همین هلیکوپتر و اینا نبود!

حالا یه نکته ای که من متوجه شدم اینه که کلا سری Crysis رو بار دوم که بازی کنید بسیار بیشتر از دفعه اول لذت میبرید!
    من خودم چه Crysis 1 و چه 2 رو بار دوم که بازی میکردم خیلی بیشتر بهم حال میداد... بیشتر به خاطر اینه که وقتی با محیط آشنا باشید میتونید خیلی بهتر از قابلیت های نانوسویت (مخصوصا Cloak) استفاده کنید و در کل بازی رو سینمایی تر میتونید بازی کنید...

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------

آره خوب توقعات بیشتر بود...

اره باهات موافقم . نکته اش اینجاست چون بازی سیر داستانی خیلی توپی نداره واسه همین دوباره رفتن بازی واست فرقی نداره ولی این اشنایی با محیط خیلی تاثیر گذاره تو گیم پلی دوباره ات که بیشتر حال میده . الان من دارم دوباره میرم . فقط میخوام صبر کنم واسه پچ DX 11 ببینم چی میشه . یا یه پچ کلی واسه رفع باگ های بازی .

8. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

بعد از 7 ساعت و خورده ای تمومش کردم...
    ولی از اوایلش بیشتر خوشم اومد .... کلا از بازی ای که با مخیلات بجنگه..خوشم نمیاد

داره خودمونی میشه hofman1970's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

1

دوستان از اون مرحله که یه سری موجود فضایی نامرئی هم میان که باید بکشیشون چند مرحله تا آخر بازی مونده ؟؟
    سلام بعد از آن یک مرحله بیشتر نیست. باید بری داخل خود موجود فضائی مادر و یک کمی سخته ولی تموم میشه

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

کاملا موافقم
    من اول روی easy بازی رو تا آخرش رفتم ولی لذتش اصلا قابل مقایسه با آخرین درجه ی سختیش نیس !! الان که دفعه دومه بازی میکنم شدیدا بهم حال میده در صورتی که سری پیش بازی کردم میگفتم چه بازی کسل کننده ایه فقط باید بکشی بری جلو
    آخه روی درجه ی سختش چون هم زود میمیری و هم انرژی نانو سوئیت زودتر تموم میشه و البته زودترم پر میشه واسه همین حتما باید با یه استراتژی بری جلو و دشمنارو بکشی وگرنه اونا میکشنت ... یاد بازی آی جی آی میفتم وقتی بازی میکنم
    از یه چیز cloak که خوشم میاد اینه که وقتی تیر میزنی از حالت غیبی در میای، این خودش باعث میشه حساسیت بازی بره بالا.

ولی از اوایلش بیشتر خوشم اومد .... کلا از بازی ای که با مخیلات بجنگه..خوشم نمیاد
    منم همینطور ...
    با آدماش میجنگم خیلی بیشتر حال میده تا رباطاش !!

جای دشمنایی که تو کرایسیس 1 بودن و خودشون نانوسوئیت داشتن خیلی خالیه.
    فقط اون آخراش رباطاش غیب میشن ...

12. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

از یه چیز cloak که خوشم میاد اینه که وقتی تیر میزنی از حالت غیبی در میای، این خودش باعث میشه حساسیت بازی بره بالا.
    میدونستی در مود Cloak و با اسلحه تک تیر با صداخفه کن(مثل کلت+silencer یا مسلسل مود تک تیر + silencer یا ...) میتونی تیر بزنی و از cloak بیرون نیای...(البته از انرژی کم میشه)
    من این رو بار اول که تموم کردم نمیدونستم

با آدماش میجنگم خیلی بیشتر حال میده تا رباطاش !!
    هر کدوم یه کیفی داره... ولی درسته با آدم ها میشه با استراتژی جنگید... با Alien ها نه!

جای دشمنایی که تو کرایسیس 1 بودن و خودشون نانوسوئیت داشتن خیلی خالیه.
    فقط اون آخراش رباطاش غیب میشن ...
    در مولتی پلیر این هست!

14. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

میدونستی در مود Cloak و با اسلحه تک تیر با صداخفه کن(مثل کلت+silencer یا مسلسل مود تک تیر + silencer یا ...) میتونی تیر بزنی و از cloak بیرون نیای...(البته از انرژی کم میشه)
    من این رو بار اول که تموم کردم نمیدونستم
    آره تو هینتاش مینویسه، وقتی لود میشه. یه سری واسه من اینو نوشت.

در مولتی پلیر این هست!
    خب اونجا دیگه با هوش مصنوعی سر کار نداری ... هوش واقعیه یعنی یکی باهات بازی میکنه و این قابلیتو داره ... درسته ؟

16. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تا زمانی با انسانها میجنگیدم خیلی حال میداد اما بعدش با اومدن اون موحودات کمی بازی برای من بی مزه شد چون اون موجودات خیلی جالب نبودن البته نه همه اون روباط بزرگه باحاله ولی بقیه کمی برای یک بازی به این جدیت جالب نبودند مثله این میمونه توی یک فیلم جدی زی زی گلو دشمن باشه !

18. 3 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •