پیشنهادها در حد فروم نمونه خیلی عالی میشه. برید زنگ بزنید به پخش الوند یا ایمیل بفرستید. من به شخصه هر رو کار رو انجام دادم.ای کاش دوستان به جای حساب و کتاب درامد های این سریال،بیشتر به خودش و انتقاد و پیشنهاد می پرداختن!!!
پیشنهادها در حد فروم نمونه خیلی عالی میشه. برید زنگ بزنید به پخش الوند یا ایمیل بفرستید. من به شخصه هر رو کار رو انجام دادم.ای کاش دوستان به جای حساب و کتاب درامد های این سریال،بیشتر به خودش و انتقاد و پیشنهاد می پرداختن!!!
دمت گرم ... بالاخره یکی حرف حساب زد![]()
قهوه تلخ» سهشنبهها عرضه ميشود
مجموعهي ششم از سريال «قهوه تلخ» با سه روز تاخير سهشنبه (چهارم آبان ماه) عرضه ميشود.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، قسمتهاي جديد سريال «قهوهي تلخ» به كارگرداني مهران مديري از اين پس سهشنبهها عرضه ميشود. پيش از اين روزهاي شنبه زمان تكثير مجموعههاي جديد سريال «قهوه تلخ» اعلام شده بود.
تصويربرداري سريال «قهوه تلخ» نيز براي چند روز تعطيل شده است كه مجددا طي روزهاي آتي از سر گرفته ميشود؛ همچنين گروه سازنده در حال انجام مراحل فني سريال هستند.
پيش از اين مجموعهي سوم سريال «قهوه تلخ» كه شامل قسمتهاي هفتم، هشتم و نهم از اين مجموعهي طنز بود نيز به علت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) شنبه (دهم مهر ماه) منتشر نشده بود. هفتهي گذشته نيز دي وي دي پنجم با يك روز تاخير عرضه شد.
به گزارش ايسنا، «قهوه تلخ» بيش از 33 بازيگر اصلي دارد و داستان آن با بازي سيامك انصاري در نقش مورخ آغاز شد. او در ابتداي داستان كه در دنياي امروز ميگذرد، يك فنجان قهوه تلخ ميخورد و با خوردن آن به تاريخ سفر ميكند. او در طول زمان به مورخي تبديل ميشود كه در مرور خاطرات تاريخي خود، هربار دچار مسائلي ميشود كه اين مسائل داستانهاي سريال را رقم ميزند.
Last edited by Greedy; 25-10-2010 at 10:51.
ای بابا!
چرا 3شنبه ها!
الان هم 13 ساعت اضافه کردن توی شمارش معکوس که میشه همون 3شنبه
من فکر کنم این شرکته داره گدا بازی در میاره. میخواد زیاد تو خرج نیفته!!!
ممکن هم هست که بخاطر کمبود منابع ( واسه چاپ و تکثیر و اینا) دیر به دیر میده!!
----
من تازه قسمت 5 رو می بینم!
نسبت به قبل این خیلی باحال تر بود. ایشالله که همینطور بهتر و بهتر هم بشه ( یعنی میشه)![]()
آقا راسته میگن توقیف شده؟؟؟
شایعه در حد تیم ملی یعنی این !!!
به چه مناسبت 22 بهمن یا محرم![]()
نمیدونم تو خیابون شنیدم گفتم بپرسم ببینم راسته یا نه...
نه بابا توقیف چیه: دی
با توقیف کردن این سریال رسما خودشون رو ضایع کردن : دی
چون نه چیزه خلاف معیار های اینا داره توی سریال
نه دیگه میتونه به یه سری صنف خاصی بربخوره و بیان شکایت کنن: دی
مگه اینکه پادشاها ی قدیم از تو خاک در بیان و شکایت کنن: دی
اینا هم که خیلی سریع به شکایات رسیدگی میکنن توقیف میکنن سریال رو: دی
تو خیابون
عزیز جان این همه سایت خبری هست بعد شما تو عصر تکنولوژی هستید
تو رو خدا این خاله زنک بازی ها رو درنیارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)