خوب خوب خوب ممنونم از دوست عزیزمون که نظراتشو بیان کردم در تکمیل فرمایشات دوستم موارد زیر رو اشاره می کنم
1.در مورد سرعت گوشی عرض کردم که اصلا نگران نباشید کندی در گالری گوشی ایکس 6 یه امری طبیعیه ولی دیگه کندیش با پر شدن حافظه اصلا زیاد نمیشه همون کندی ای رو داره که اولش داشته اینم به سی پی یوش مربوطه
2.تمام دوربین های موبایل تو حالت اتوماتیک هستن ن و فلاش میزنن حتما بای دتنظیمات دستی رو هر گوشی ای انجام بشه. فلاش اصولا در محل های کاملا تاریک باید استفاده بشه و گرنه عکس رو واقعا تاریک و بد می کنه تو اتاق پر نور و..
3.در مورد تاچ ایکس 6 حق یا دوستمونه اصلا قایل مقایسه با ویواز و هر گوشی تاچ مقاومتی نیست. تکنولوژی جدیده!
توضیحات مربوط به ایراداتی که دوستمون فرمودند باید بگم
1. تاچ این گوشی حساس به لمسه حساس به فشار نیست اگه دستت بخوره بهش باید روشن بشه و این امر اصلا ایراد برای این گوشی نیست. میتونید از دکمه قفل ال سی دی استفاده کنید. در ضمن برای اینکه تو منوها از لمس ناگهانی اجتناب بشه اگه توجه کنید خیلی جاها دولمسیه. یعنی یکبار باید کلیک کنی برای انتخاب و یکبار دیگه برای اجرا البته تو آیکن ها فقط یبار لمس لازمه!
2.در مورد یوزر اینترفیس مربوط به باتری که میگین پره ولی خیلی طول میکشه نصف بشه و بعد فوری ته میکشه باید بگم در این مورد کل گوشی های نوکیا بخصوص سیمبیانشون اینجورین. این ایرادات کلی نوکیا هستش. در این مورد سونی اریکسون خیل خیلی عالیه چون درصدی نشون میده و این ایراد برای ایکس 6 نیست بلکه مربوط به نوکیاست
3.دوستان گوشی های خازنی قلم ندارند و اصلا با قلم کار نمی کنند. تکنولوژی گوشی های لمسی خازنی فقط از طریق شارش الکترونهای دست در آن نقطه هستش. اصلا با ناخن دست هم کار نمی کنه! بتازگی قلمهای مخصوص گوشی های خازنی هم اومده که بعید میدونم فعلا تو بازار ایران باشه ولی نوکیا تولیدش کرده! که از این طریق قابلیت handwriting reconization هم عملی میشه