تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 323 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

در مورد سرعتش به نظر من هیچ تفاوتی نداره و الان من نصف حافظه ام پره ولی کند نشده.

ولی به نظرم X6 همش رو حالت اتوماتیک فلش می زنه و تو محیط کم نور برای عکاسی از دور بهتره تنظیماتش رو دستی کرد.

نرم افزاراش هم که تا حالا هرچی از 5800 گرفتم روش ریختم و خیلی های دیگه هم روش کار کردن.

تاچش هم خیلی بهتر از vivaz هست و اگه باهاش کار کنی بعد یه vivaz بگیری احتمالا کلافه بشی.

ایراد های X6
    1-من خیلی اوقات اشتباهی وقتی دستم دور صفحه گوشیه به علت تاچ حساسش یه یه عکس العمل نشون میده.
    2-خط شارژش انگار مخدر مصرف کرده, کلی مدت پر می مونه ولی وقتی به نصف می رسه خیلی سریع خالی میشه.
    3-نداشتن قلم. البته این مورد بستگی به مصرف کننده داره.
    خوب خوب خوب ممنونم از دوست عزیزمون که نظراتشو بیان کردم در تکمیل فرمایشات دوستم موارد زیر رو اشاره می کنم
    1.در مورد سرعت گوشی عرض کردم که اصلا نگران نباشید کندی در گالری گوشی ایکس 6 یه امری طبیعیه ولی دیگه کندیش با پر شدن حافظه اصلا زیاد نمیشه همون کندی ای رو داره که اولش داشته اینم به سی پی یوش مربوطه
    2.تمام دوربین های موبایل تو حالت اتوماتیک هستن ن و فلاش میزنن حتما بای دتنظیمات دستی رو هر گوشی ای انجام بشه. فلاش اصولا در محل های کاملا تاریک باید استفاده بشه و گرنه عکس رو واقعا تاریک و بد می کنه تو اتاق پر نور و..
    3.در مورد تاچ ایکس 6 حق یا دوستمونه اصلا قایل مقایسه با ویواز و هر گوشی تاچ مقاومتی نیست. تکنولوژی جدیده!

توضیحات مربوط به ایراداتی که دوستمون فرمودند باید بگم
    1. تاچ این گوشی حساس به لمسه حساس به فشار نیست اگه دستت بخوره بهش باید روشن بشه و این امر اصلا ایراد برای این گوشی نیست. میتونید از دکمه قفل ال سی دی استفاده کنید. در ضمن برای اینکه تو منوها از لمس ناگهانی اجتناب بشه اگه توجه کنید خیلی جاها دولمسیه. یعنی یکبار باید کلیک کنی برای انتخاب و یکبار دیگه برای اجرا البته تو آیکن ها فقط یبار لمس لازمه!
    2.در مورد یوزر اینترفیس مربوط به باتری که میگین پره ولی خیلی طول میکشه نصف بشه و بعد فوری ته میکشه باید بگم در این مورد کل گوشی های نوکیا بخصوص سیمبیانشون اینجورین. این ایرادات کلی نوکیا هستش. در این مورد سونی اریکسون خیل خیلی عالیه چون درصدی نشون میده و این ایراد برای ایکس 6 نیست بلکه مربوط به نوکیاست
    3.دوستان گوشی های خازنی قلم ندارند و اصلا با قلم کار نمی کنند. تکنولوژی گوشی های لمسی خازنی فقط از طریق شارش الکترونهای دست در آن نقطه هستش. اصلا با ناخن دست هم کار نمی کنه! بتازگی قلمهای مخصوص گوشی های خازنی هم اومده که بعید میدونم فعلا تو بازار ایران باشه ولی نوکیا تولیدش کرده! که از این طریق قابلیت handwriting reconization هم عملی میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام
    گوشی رو چه جوری آپدیت کنم؟
    این چندمین باریه که این سوال پرسیده شده خواهشا دوستان یه مطالعه و یه سرچی بزنید بعد سوال بفرمایید ولی بازم من چون خاطرخواهتونم جواب رو مینوسم
    1.برنامه OVI SUITE یا NSU رو از europe.nokia.com دانلود کن (ازمه این کار ADSL هستش)
    2.برنامه رو نصب کن تو کامیپتر
    3. گوشی رو کانکت کن با مد PC SUITE و در پروفایل جنرال. برای اینکار نباید از گوشی استفاده کنی. برای اجتناب از تماسهای احتمالی گوشیتو به خط دیگه ای دایورت کن. باتری گوشیت باید کامل شارژ شده باشه
    4.از منوی tools برنامه اگه خواستی بک آپ بگیری و اطلاعات مهمی داری تو گوشی ولاغیر بیخیال شو
    5. برو آخرین سربرگ همونی که علامت فلش دارهو منتظر باش تو قسمت دوم که مربوط به فریم ویر گوشیته فریم ویرهای مربوط به گوشیتو پیدا کنه و بگه که نیاز به آپ دیت داری یا نه
    6. درکمه update رو بزن و تمامش کن
    ----------------
    بع داین کار که 138 مگ فایلهای فریم ویرته دانلود و آپ دیت کرد گوشیتو گوشیتو یبار جدا کن از کامیپتر بعد دوباره کانکت کن. برو به همون سربرگ آپ دیت بعد دوباره این دفعه نرم افزارهای همراه رو آپ دیت کن و نرم افزار shazam رو انتخاب نکن چون داخل فریم ویر هستش.
    بعد دوباره گوشی رو جدا کن و داخل گوشی به برنامه maps برو و اجرا کن یه پیام میاد تاییدش کن بعد ببین دبرنامه رو دوباره کانکت کن ایندفعه تو برنامه برو به سربرگmaps و نقشه های مربوط به ایاران و راهنمای صوتی رو دانلود کن

بازم کمک خواستی بفرما

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

قرار بود برنگردی نا مرد
    نوکیا جان
    حدود 28 نفر (البته تا الان) پیام خصوصی دادن گفتن اگه نیای ما هم میریم!

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

پيش فرض

راستی اگه گوشی رو آپدیت کنی همه اطلاعات می پره یا ممکنه بپره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

راستی اگه گوشی رو آپدیت کنی همه اطلاعات می پره یا ممکنه بپره؟
    خیر ممکنه که بپره! ولی دفترتلفنات و اس ام اسات به احتمال قوی بپره همچنین تنظیمات گوشیت!

6. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض دوباره

اینجا رو کامل بخون واست توضیحاتشو کامل نوشتم واست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سعی کن فارسی بنویسی زور میبره ترجمه کردن

من خوندم ولي وقتي مي خوام به گوشي انتقال بدم با پيغام زير مواجه ميشم:
    error copyfile
    there is not enough free space on the device.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خيلي ممنون از NOKIA_N95 و GUNSHIP ،من گزينه اي واسه تشكر نميبينم فكر كنم چون تازه عضو شدم اينجوريه.
    به هر حال ممنون از راهنماييهاتون.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

GPRS دزد اول همراه آخر:
    کد:
    و GPRS ایرانگِل هم:
    کد:
    شاد باشین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

GPRS دزد اول همراه آخر:
    کد:
    و GPRS ایرانگِل هم:
    کد:
    شاد باشین
    آی شلوغ! اینا رو که خودم دیده بودم. ولی بازم ممنون
    بقول شما نوکیایی باشین
    چندوقتیه نیستی؟راستی راجع به محل شکونتت که نوشتی در قلب اومنظور قلب دیوید کاپرفیلده؟ چون his ضمیرملکی سوم شخص مفرد برای مذکراست!
    این تی تو دانلود بدجور ازم شیکاره! تو میدونی چرا؟
    Last edited by Help118; 24-07-2010 at 15:52.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

آی شلوغ! اینا رو که خودم دیده بودم. ولی بازم ممنون
    بقول شما نوکیایی باشین
    چندوقتیه نیستی؟راستی راجع به محل شکونتت که نوشتی در قلب اومنظور قلب دیوید کاپرفیلده؟ چون his ضمیرملکی سوم شخص مفرد برای مذکراست!
    این تی تو دانلود بدجور ازم شیکاره! تو میدونی چرا؟

آخه من همه تنظیمات ایرانسل رو با سیمکارت و همراه آخر رو با دادن درخواست به سایتش می گیرم. Password اش هم متاسفانه معلوم نبود؛ به همین دلیل ریسک نکردم بگذارم.

آره... من و دیوید با هم از طریق ذهن ارتباط داریم!

بنده خدا فکر کرده تو گزارش عکس آواتارش رو دادی که ممنوع الآواتارش کردن!

شاد باشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •