نه واسه من هیچ حوری درست نمی شه
نه واسه من هیچ حوری درست نمی شه
دوست عزیز حتما موقعی که داشته کار میکرده و به کامپیوتر وصل بوده یک دفعه کشیدی این مشکلات پیش میاد باید فلش رو توسط ویندوز اسکن کنی تا فلش رو ریپر کنه بعد از اون گوشی رو اول قطع کن بعد سیم رو بکش در اخر گوشیت رو ریست کن و وارد پلیر بشو اگر تایم داد روش کلیک نکن بزار کل تایم بره در اخر درست میشه اگر درست نشد یه بکاپ از فایات بگیر فلش کن .
دوستان وقتی شما باطری رو از گوشی در میارید همه چیز ریست میشه ؟ منظورم ساعت و تاریخه .
سلام دوستان
در مورد مدیا پلیر بگم که اولا سعی کنید فایل هاتونو تو پوشه .sound بریزید و دیگه اینکه اگه تعداد آهنگا زیاده گوشیتونو ریبوت کنید بعد برید تو مدیا پلیر اونجا یه زمان به نام estimate میاد که باید بزارید تموم بشه تا همه آهنگ ها بیاد.
در مورد ایرادایی که دوستمون گفت باید بگم که شما باید یه آخرین ورژن دانگیرد ( آپ دیت ) کنید.
سلام
من بعداز آپديت يك مشكل دارم كه كيبورد مجازي فارسي ميشه و لي كيبورد گوشيرو نمي تونم با كنترل اسپيس فارسي كنم كسي تا حالا دوستان كه آپديت كردن اين مشكل براشون پيش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما یه نرم افزار از مخزنها نصب کردین که مربوط به اون میشه.باید اونا uninstal بکنید تا گوشی به حالت اولش برگرده
سلام
من میخوام آخرین نسخه اندروید رو روی n900 ام نصب کنم
باید چیکار کنم؟
اونایی که نصب کردن چه جور بوده؟
راضی ان؟
آموزش نصب رو هم می خوام
سلام اگه یک استاد گرامی بیاد وتوضیح کامل بده که چطوری برنامه های داخل ovi را میشه نصب کرد از ایشون پیشاپیش تشکر میکنم.
سلام
دوستان این گوشی باید made in کجا باشه؟
فنلاند خوب هست؟
ممنون میشم این رو بگید
سلام دوسته عزیز
اوایلش می گفتن که این گوشی اصلش ماله کره است و فقط طراحی شده در فلاند هست ولی الان مثل اینکه مدل هایی با مارک فنلاند هم تو بازار پبدا شده.
سلام
من گوشی n900 دارم مشکلم اینه که وقتی به یه نفر زنگ میزنم و اون داره صحبت میکنه و پشت خطش میافتم گوشیم نشون نمیده پشت خطم و فقظ زنگ میزنه. ممنون میشم راهنمایی کنید چه جوری این مشکل رو برطرف کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)