جد و آبادشون شارلاتانه مخابرات هنوز توی تهران کامل پوشش نمیده چه برسه به اینکه بیاد اهواز پوشش بده.![]()
جد و آبادشون شارلاتانه مخابرات هنوز توی تهران کامل پوشش نمیده چه برسه به اینکه بیاد اهواز پوشش بده.![]()
حالا بزارید من یه خبر بهتون بدم در مورد طلوع رایانه لقمان
یکی از دوستام که بازار بزرگ مغازه داره از این شرکت ADSL 256 نامحدود میگیره
خودم دیروز با همین چشمام دیدم سرعتش بطور متوسط 80KB بود!![]()
سرعت اینترنت من که از شاتل گرفتم امروز کند شده
سلام دوستان پینگ اینروزهای شما روی چنده؟
پینگ من چهار روز که روی 433 است. اکثر دانلود من از تورنت که سرعتم بالای 15 نمیره.
اروز که رفتم سایت speedtest.net پینگ بگیرم دیدم سرور شاتل از کویت به عربستان تغییر داده شده بود. که البته روی وضعیت سرعت دانلود نداشته.
شما فکر میکنید بعد از 22 بهمن وضعیت بهتر بشه یا مشکل اساسی تر از این حرفهاست؟
یک سوال دیگه کدام شرکت در اهواز وایرلس محدود با ساعات رایگان ارائه میده؟
دوستان ببخشید که این پست میدم .
من الان 2 هفته ای میشه که تاپیک ها رو دنبال میکنم . من الان اسم شرکت هارو میگم شما بگید کدوم رو دیگه دنبالش نرم و پیگیرش نباشم.
صبانت-شاتل-پارس آنلاین-اسیاتک-مخابرات-وایمکس ایرانسل
ممنون.
سلام دوست عزیز اکثر شرکت ها هم محدود دارد و هم نا محدود و هم دریکت که به عنوان مثال می توان شرکت های نیماد -راصد -لوتوس - ابتکارنت - رانام بورد که ازهمه اینا فقط راصد محدودش دانلود شبانه ندارد یعنی در 24ساعت محدود .
ُسلام دوستان
صبر کنید 23ام سرعت درست میشه!!!![]()
از دوستان کسی پیشنهاد میکنه از صبانت سرویس بگیرم ؟ اگه میشه یه توضیح کامل در مورد سرویس های صبانت بدید.
شما سروری اصلا تاپیک مال خودته
هرچه تعداد بچه ها بیشتر صلح و صفا صمیمیت بیشتر
شاتل که عشقیه - صبانت هم تا اونجا که من میدونم خوبه فقط مدت شبانش کمه - مخابرات هم که تا حالا نداده - وایمکس هم که زیادی گرونه - آسیا تک هم گویا شبانه نداره خودت هم تماس بگیری بپرسی بدک نیست - برای بقیش هم بقیه برو بچ نظر بدن بهتره.
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
من خودم قبل از شاتل میخواستم صبانت بگیرم چون بچه های استان های دیگه خیلی تعریفش رو دادن ولی اون موقع تازه فارا نمایندگیش رو گرفته بود هنوز گلستان رو که ما هستیم ساپورت نمیکرد اما الان مشکلی نداره.
آسیا تک ساعت 2 تا 6 رایگان هست.
بهشون زنگ زدم گفتم هیچ جای ایران رایگان نداره! گفت اهواز داره واسه جلب مشتری!!!
ولی در عوض اهواز سرویس های نامحدود ارائه نمیده که کیفیت بیاد پایین.
من هنوز منتظرم این شاتل دزد خطم رو از رانژه خارج کنه.قرار داد هم که با آسیاتک بستم ولی فکر کنم بره تا بعد از تعطیلات وصل شدنش.
هر وقت وصل شد خبر میدم که رایگان داره یا نه و سرعت چطوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)