هفته ی پیش من ی رم 2 گیگ به قیمت 14 تومن خریدم !
هفته ی پیش من ی رم 2 گیگ به قیمت 14 تومن خریدم !
راهی نیسن درایور روی ویندوز 7 نصب کرد .
موقع نصب ارورر میده .
من ديروز اين گوشي را درمشهد با قيمت 162 هزار تومان با گارانتي اصلي پارس ميكروتل خريدم
البته براي خانمم خريدم با رنگ نقره اي (يا همون خاكستري)
با توجه به قيمتش گوشي توپيه موقع خريد باطريش 3 خانه شارژ داشت با اينكه 2 تا 3 ساعت باهاش وررفتم فقط 1 خانه شارژ خالي كرد
بين اين و كوكي مونده بودم كه وقتي متوجه شدم كوكي شارژ كمتري نگه مي داره بي خيالش شدم
تنها مشكلي كه من توي اين گوشي ديدم نداشتن صفحه كليد كامل فارسي در حالت افقي است
يا حق
با سلام منو ببخشیدآقا یه سوال بی ارتباط به موضوع الان چندین ماه که احازه دسترسی به قسمت سخت افزار ندارم واگر وارد انجمن بشوم اون قسمت اصلا نیستش. علتشو والا تا حالا نفهمیدیم چیه از روز اول بخاطر حرفمون وبخاطر قسمت سخت افزار عضو شدیم ول نمیدونم که یه دفعه چطورشد که اینجورشد!!!!. لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه. باتشکر
من New PC Studio Version 1.2.1 IH1 رو از سایت خود سامسونگ دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی نصب شد و کار میکنه. اونی که تو پک خود گوشی هست رو امتحان نکردم.
اوه اوه چرا از رم 4 گیگ معمولی گرونتره پس
من فکر کردم 6 تومن ایناست
میگم نکنه شما رم توشیبا گرفتی؟
سلام ، بچه ها من برنامه راهیاب تهران رو میخوام روش نصب کنم ( 13 MB )
وقتی نصب میشه و اجرا میکنم میزنه : Java error Invalid Format
اینم لینک برنامهمدل گوشیمم S5233 starکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم میخوام گوشیم را بفروشم 2ماهه خریدم 4 گیگ هم مموری توشیبا داره با گارانتی هم خریدم کسی خواست pm بده
به نظرتون چند قیمت میخوره کاملا سالم محافظ LCD هم داره
میخوام نوکیا بخرم
بچه ها لطفا یه نقشه تهران که به این گوشی بخوره هم بذارین
ممنون
سلام من هم یه سری مشکل دارم هرچی ادوب فلش براش دانلود میکنم ساپورت نمیکنه ؟
دوم اینکه اوایل وقتی گوشی رو افقی میکردم تصویرش هم فول اسکرین میشد حالا نمیدونم پسرم گوشی رو زمین زده پریده یا علت دیگه ای داره/ چون بقیه قسمتهای گوشی مثل روز اول کار میکنه.
کلا یکی که زیر و بم این گوشی رو برام توضیح بده . tel:9127039154
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)