فوری *********سلام کسی از شهریه کاردانی به کارشناسی آزاد رشته کامپیوتر اطلاعی داره به من بده *******فوری
فوری *********سلام کسی از شهریه کاردانی به کارشناسی آزاد رشته کامپیوتر اطلاعی داره به من بده *******فوری
تو azmoon.net
سمت راست پایین در رابطه با تجدید نظر یه چیزایی نوشته. همون تکمیل ظرفیته ؟
ما هم رسما امروز دانشجوی مهندسی شیمی / تهران جنوب شدیم .ببینم م . شیمی / تهران جنوب کسی نیست 2 تایی باهم بریم ؟
در ضمن یه خبر جدید .. یکی از بچه ها رفته بود واسه ثبت نام توی دانشکده ی صنایع ( می گفت مثل مناطق جنگ زده است و داغونه داغونه ... ) از لحاظ محیط آموزشی ( منظورم قشنگ بودنشه ) در سطح شلغمه ...
از این بابت به همه ی دانشجویان صنایع تسلیت می گم
نخیر اون تکمیل ظرفیت نیستو azmoon.net
سمت راست پایین در رابطه با تجدید نظر یه چیزایی نوشته. همون تکمیل ظرفیته ؟
اون یه جور اعتراضه
اسمش که مشخصه...
تبریک میگم ! منم همینو قبول شدم ولی نمیرم وگرنه الان همکلاسی بودیمما هم رسما امروز دانشجوی مهندسی شیمی / تهران جنوب شدیم .ببینم م . شیمی / تهران جنوب کسی نیست 2 تایی باهم بریم ؟
در ضمن یه خبر جدید .. یکی از بچه ها رفته بود واسه ثبت نام توی دانشکده ی صنایع ( می گفت مثل مناطق جنگ زده است و داغونه داغونه ... ) از لحاظ محیط آموزشی ( منظورم قشنگ بودنشه ) در سطح شلغمه ...
از این بابت به همه ی دانشجویان صنایع تسلیت می گم
![]()
کسی ثبت نام کرده تاحالا ؟ با اون گواهی موقت پیش دانشگاهی و دیپلم ثبت نام میکنن ؟ چون گفته اصلش !
نه جانم ... اصلش حالا حالا ها صادر نمیشه . حداقل 1 سال طول میکشه . فعلا واست گواهیشو صادر می کنن . با همون هم میتونی ثبت نام کنی ...
سلام دوستان من انتخاب اولم م.شیمی تهران مرکز بوده با آخرین رتبه ی قبولی همین رشته و همین دانشگاه 4 نفر قاصله دارم
و 13 تا اختلاف تراز
آیا امکانش هست که بتونم در این رشته ثبت نام کنم؟(تکمیل ظرفیت و...)
ممنون میشم اگه جواب بدید
مگه صنایع نمیخوندی؟
امکانش هست بهتره بری واحد دانشگاهی اونجا بری بهتر می فهمی ممکنه اسمت جز ذخیره ها باشه
![]()
آره من صنایع میخونم
م.شیمی برای دوستم بود
دوستتون ؟! اوکی!
یه پرینتم از کارنامه ش ببره خوبه
ایشالا قبوله !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)