آره.
این رو منم دیدم. البته اون دقیق بود و بدون اختلاف نشون نمی داد.
ما که مشهدیم یارو گفت 8 تومن میگیره و OVI Maps آفلاین واسم روی 5530 میریزه
والا منم تعجب کردم، الان اوضاع مالی خوب نیست ولی اگه بتونم بعدا حتما میدم بریزه.
شاد باشید![]()
ovi map آفلاین یعنی چی دیگه؟ ما 10 تومان واسه نصب نوکیا اووی مپ و ریختن نقشه ها میگیریم
هم نقشه ها تو اینجا و سایت موبایلستان هست هم برنامه ovi map. خودت دانلود کن و پول بابتشون نده
اینی که من نقشه ها روش ریختم خودش ovi map 3.01 داشت.
بدون اختلاف نشون نمی داد. یا میداد
این برام سواله که 5530 جی پی اس نداره چطوری موقعیت رو نشون میده؟ حالا اگه به اینترنت وصل بود یه چیزی. این حتی سیم کارت هم روش نبود
باشید![]()
دوستان میشه یکمی توضیح بدین من بد جوری گیج شدم
من الان نقشه هارو دارم چه جوری مکان خودم رو نشون میده چه گزینه ای رو باید از کجا بزنم یکمی توضیح بدین
بعئ این گوشی رو چه جوری میشه مستر ریست کرد که اپدیتها هم پاک بشه؟؟؟؟
من فولدر cities با محتویاتش (نقشه ها)رو ریختم روی مموری کارت. اووی مپ رو اجرا کردم مکان نما روی اروپا بود اما یه دایره قرمز و یه فلش علامت دار( همون که میگه فاصله ات با موقعیت مکانیت چقدره) روی نقشه بود. مکان نما رو آوردم روی شهرمون دیدم یه نقطه قرمز (همون که موقعیت رو نشون میده) نزدیکی جاییه که ما بودیم. حواسم نبود اون نقطه قرمز خودش روش بود یا من دکمه ای رو زدم
حتی تو مفازه عکس ازش گرفتم. 10 بار خواستم آپلود کنم اینترنت مزخزف ایران نذاشت
Last edited by tiyam 01; 22-09-2010 at 22:27.
سلام دوست خوبم
شما قبلآ همين مكاني رو كه بوديد در حالت آنلاين نديده بوديد ؟
متشكرم
گوشی مال مشتری بود. من نقشه ها رو ریختم روش و اولین باری که اووی مپ رو اجرا کردم موقعیت رو نشون داد. (قبلا نقشه روش نبود) فکر نکنم قبلا خودش هم باهاش کرده باشه مثل اینکه گوشی نو هم بود چون هنوز برچسب ال سی دی روش بود
ممنون دوست خوبم
اگر لطف كنيد، مرحله به مرحله به همراه لينك كاري كه انجام دادين رو بنويسيد خيلي ممنون ميشم .
چه چيزا واقعا دارم شك ميكنم نوكيا كلا سرمون گذاشته جي پي اس هم داره ما خبر نداريم :دي
می شه حدود مکان جایی رو که کار می کنین رو بگین؟
شاد باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)