تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 192 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

داره خودمونی میشه siavash online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب بیایید یه نگاهی بندازیم ببینیم چه جوری میشه معایبش رو برطرف کرد: ( البته با توجه به استفاده ی شخصی خودم میگم)

* کیفیت نیمه متوسط کیبورد ، بدنه ، دکمه ها و ..
    اینو میشه براش یه کیبرد بی سیم خرید ...

* زاویه دید افتضاح LCD و داشتن رنگ های نه چندان شفاف (مشخصه که clear panel نیست وکنتراست پایینی داره) ... یه فیلم باهاش ببینی حالت بد میشه !
    خب من وقتی تو خونه هستم مسلما اونو به یه LCD 22 اینچ وصل میکنم ... ( ولی خب سخته)
    راستی با HDMI میشه لپتاپو به TV وصل کرد ؟ ینی میشه باش فیلم دید یا بازی کرد (تو TV) ?

* تاچ پد افتضاح
    اینو نمیدونم

* مقاومت خوبی نداره ، ضربه بخوره سنگین باید بندازیش دور
    احتیاط میکنم ...

* کیفیت صداش مزخرفه و فقط اسپیکر معمولی داره و هیچ بعدی نداره
    همم یه هد ست خیلی خوب میخرم....
    ...
    دوست من شما نباید فقط نیمه ی خالی لیوانو ببینی
    به نظر من 800 تومن برای لب تاپ کم نیست،ولی تو رنج قیمتهای لب تاپ با این مشخصات مثل وایو،دل،اچ پی و ... خیلی پایین تره!شما میخوای 800 تومن بدی و انتظار یه لب تاپ 2 میلیونیرو داری که این اصلا منطقی نیست!
    از لحاظ کیبورد مشکلی نداره،جنسشم خوبه،این لب تاپه کیبورد معمولی که نیست با مشت روش بزنی خراب نشه!عالی نیست ولی خوبه .
    از لحاظ بدنه فکر نمیکنم چه این مدل چه مدل های گرونتر از دست بیوفته آخ نگه!ولی قبول دارم در مقایسه با وایو های گرون جنسش ضعیفتره.
    تو LCD هم زاویه دیدش قبول دارم انتظارات یه LCD رو براورده نمی کنه،ولی به این شدت شما میگی نیست مطمن باش. بله با کابل HDMI به راحتی می تونی به TV وصل کنی هم فیلم و بازی با کیفیت اج دی
    در مورد تاچ پدم نسبت به وایو،دل، ضعیف تره.اگه بهش عادت کنی این موضوع حس نمیشه.
    اسپیکرش هم کیفیت صداش عالی ولی خوب زیاد نیست.من خودم یه اسپیکر USB کوچیک گرفتم 10 تومن که کارمو راه میندازه.
    مزایاشم که احتیاج به تعریف نداره

2. 3 کاربر از siavash online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست من شما نباید فقط نیمه ی خالی لیوانو ببینی
    به نظر من 800 تومن برای لب تاپ کم نیست،ولی تو رنج قیمتهای لب تاپ با این مشخصات مثل وایو،دل،اچ پی و ... خیلی پایین تره!شما میخوای 800 تومن بدی و انتظار یه لب تاپ 2 میلیونیرو داری که این اصلا منطقی نیست!
    حرفه شما هم درسته ، من دیگه زیاد از حد انتظارمو بردم بالا در صورتیکه با 800 تومن همچین چیزی عالیه !!!
    ولی خب میشه یه1015 dell برداشت که این معایب رو نداشته باشه .... ( به جز گرافیکش)
    اگه از نزدیک ببینمش و بفهمم که دقیقا گرافیکش چقدر قویه خیالم راحت میشه ... با این معایبش میتونم کنار بیام تقریبا ...
    تعریف خیلی زیادی از گرافیکش کردن ولی نمیدونم واقعا در حد و اندازه ی تعریفی کردن هست یا نه !!! من فقط با تست بازی متیونم تشخیص بدم که قویه یا نه ...

بله با کابل HDMI به راحتی می تونی به TV وصل کنی هم فیلم و بازی با کیفیت اج دی
    این نکته ی خیلی خوبیه .... خیـــلی باحاله .... فقط مثه اینکه به LCD TV وصل میشه آره ؟؟؟ به tv های CRT وصل نیمشه ؟(تبدیلی چیزی .. )
    Last edited by brain; 11-11-2009 at 12:04.

4. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

این نکته ی خیلی خوبیه .... خیـــلی باحاله .... فقط مثه اینکه به LCD TV وصل میشه آره ؟؟؟ به tv های CRT وصل نیمشه ؟(تبدیلی چیزی .. )
    بله اخوی ... وصل میشه ... خروجی Svideo داره

6. 2 کاربر از UN.REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

تعریف خیلی زیادی از گرافیکش کردن ولی نمیدونم واقعا در حد و اندازه ی تعریفی کردن هست یا نه !!! من فقط با تست بازی متیونم تشخیص بدم که قویه یا نه ...
    برای تستش تویزیر تالار اول تالار لپ تاپ یعنی بررسی تخصصی یک تاپیک هست که نوشته تست بازی ها ... بچه هایی که 5738 دارند اونجا پست دادند ... یه نگاه حتما بنداز

8. این کاربر از UN.REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

تو LCD هم زاویه دیدش قبول دارم انتظارات یه LCD رو براورده نمی کنه،ولی به این شدت شما میگی نیست مطمن باش.
    دوست من شدت ؟ یه LCD وقتی از بغل و پایین نگاه میکنی چیزی نمیبینی چون مات و سیاه میشه ، این نشون دهنده افتضاح بودنشه !

یه دل توی همین رنج رو ببینید مثل 1555 و یا حتی مدلهای قدیمی 6400 ! هیچ کدوم اینطوری نیستند

در مورد تاچ پدم نسبت به وایو،دل، ضعیف تره.اگه بهش عادت کنی این موضوع حس نمیشه.
    قبول ندارم ، تاچ پدش کلا افتضاحه ... تاچ پد باید حساسیتش وب باشه و سریع سنس کنه ، نه اینکه tap بزنی و آخرش هم برات نزنه ! یا بیای و اسکرول رو ببری بالا و پایین گیر کنه !

این وضعیت بدیه و ضعفه ... عادت به ضعف یه چیزی اصلا خوب نیست

ولی در کل ، من هم اگر 850 بودجه داشتم مستقیم می رفتم اینو می خریدم چون با این قیمت بهترین هست
    Last edited by UN.REGISTERED USER; 11-11-2009 at 12:24.

10. 4 کاربر از UN.REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

با احترام به نظر قبلي بايد بگم در كنار معايب حسن هايي هم داره كه نمي شه از اون گذشت ... كه البته در پست هاي قبلي ذكر شده .
    در مورد كيبورد و تاچ پد و زاويه ال سي دي هر كسي نظري داره ... من خودم با ورد و اكسل زياد كار مي كنم و راه حل اون هم يه كيبورد و موس هست كه اگه مي خواي پورت ها هم اشغال نشه بي سيم ش رو مي شه گرفت ... واسه كار عادي هم كه كيبورد جواب مي ده .
    درباره ميزان مصرف باتري هم بستگي داره به نوع استفاده كه تا 200 دقيقه هم جواب مي ده
    ...
    من پيشنهادم به شما و خيلي از دوستان ديگه اينه كه مستقيما به مراكز خريد مراجعه كنن و لپ تاپ را تست كنن ... كم كم تو ايران داره جا مي افته كه كالاهايي مثل موبايل و لپتاپ و ... رو براي تست در اختيار مشتري قرار مي دن

خوب ببخشید دوست عزیز

طرف اگر قرار باشه 680 تومن پول بده ، بره یه ماوس بیسیم بخره 20 ، کیبورد 30 ، اسپیکر 15 و ... خوب اسکل که نیست ؟

میره و 9501 میده بهتریه مدل وسترو دل رو بر می داره !

ما داریم میگیم با این بودجه ، چه معایبی داره ! بله من این مدل رو داشتم خیلی حسن ها درش دیدم ، همه چیز حسن نیست باید معایبش هم بزرگ کرد ... پول علف خرس نیست بدی بعد پشیمون بشی بگی این چیز اون چیزش اعصابم رو خورد کرد !

باتری هم شرایط داره ... همینطوری نمیشه گفت ، میبینید توی 45 دقیقه هم سریع کم میکنه ! دقت کنید پوسسور قوی داره و مصرفش بالاست

من پيشنهادم به شما و خيلي از دوستان ديگه اينه كه مستقيما به مراكز خريد مراجعه كنن و لپ تاپ را تست كنن ... كم كم تو ايران داره جا مي افته كه كالاهايي مثل موبايل و لپتاپ و ... رو براي تست در اختيار مشتري قرار مي دن
    همه جا اینطوره ... ولی مشتری هم باید بدونه چطور تست می کنند نه ببیندش بگه خوبه !!

فقط آقا حمید خیلی تعریف میکردن ....
    حمید خان ایسر دوسته ... برای همین همیشه میگه خوبه

12. این کاربر از UN.REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یا بیای و اسکرول رو ببری بالا و پایین گیر کنه !
    اوه اوه این از این مواردی هست که خیلی میره رو عصاب و آخرش هم بیخیال اسکرول میشی

ولی در کل ، من هم اگر 850 بودجه داشتم مستقیم می رفتم اینو می خریدم چون با این قیمت بهترین هست
    اگه بخوام میتونم 1.5 هم جور کنم ویه مدل دیگه بخرم ،فقط مسئله اینجاست که دوست ندارم 1.5 میلیون خرجه لپتاپ کنم چون میدونم با اون 1.5 میلیون یه pc بست در حد خدا ( که دوستم همین 3 ماه پیش بست و کفم برید ) این نکته هی وسوسه ام میکنه .... برای همین میخوام یه لپتاپه متوسط زیر 1 تومن بگیرم و باقیه پول رو یه pc ببندم ... ( البته pc رو بعدا)

حمید خان ایسر دوسته ... برای همین همیشه میگه خوبه
    میگم یه وقت نیاد دعواتون شه آخه بهش گفتم یه سر اینجا بزنه .....

من برم نیمه دوم تاپیک رو شروع کنم به خوندن !
    Last edited by brain; 11-11-2009 at 12:38.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

اگه بخوام میتونم 1.5 هم جور کنم ویه مدل دیگه بخرم ،فقط مسئله اینجاست که دوست ندارم 1.5 میلیون خرجه لپتاپ کنم چون میدونم با اون 1.5 میلیون یه pc بست در حد خدا ( که دوستم همین 3 ماه پیش بست و کفم برید ) این نکته هی وسوسه ام میکنه .... برای همین میخوام یه لپتاپه متوسط زیر 1 تومن بگیرم و باقیه پول رو یه pc ببندم ... ( البته pc رو بعدا)
    شما حدود 1.135.000 میتونی بدی و ibm Y550 بخری که هیچ مدلی توی این قیمت بهش نمیرسه و الحق بهترین انتخاب هست

15. این کاربر از UN.REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما حدود 1.135.000 میتونی بدی و ibm Y550 بخری که هیچ مدلی توی این قیمت بهش نمیرسه و الحق بهترین انتخاب هست
    میگم این خرید لپتاپ و کلا سخت افزار واقعا کار سختیه .. . . هی آدم نظرش عوض میشه ....
    اگه اینطوری پیش بریم آخرش باید برم پیش روانشناس ...

از هر عیب 5738g بگذرم از کیفیت تصویر نمیتونم بگذرم ... چون هم رشته ام گرافیکه و رنگ ها باید درست نشون داده بشه ( تقریبا البته) ... فیلمم که می بینم 100 درصد !!! اگه بخواد حال نده که بدرد نمیخوره ....

داره خودمونی میشه siavash online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من شدت ؟ یه LCD وقتی از بغل و پایین نگاه میکنی چیزی نمیبینی چون مات و سیاه میشه ، این نشون دهنده افتضاح بودنشه !

یه دل توی همین رنج رو ببینید مثل 1555 و یا حتی مدلهای قدیمی 6400 ! هیچ کدوم اینطوری نیستند

قبول ندارم ، تاچ پدش کلا افتضاحه ... تاچ پد باید حساسیتش وب باشه و سریع سنس کنه ، نه اینکه tap بزنی و آخرش هم برات نزنه ! یا بیای و اسکرول رو ببری بالا و پایین گیر کنه !

این وضعیت بدیه و ضعفه ... عادت به ضعف یه چیزی اصلا خوب نیست

دوست من حرف شما درسته ولی لب تاپ یه وسیله ی شخصیه درست مثل موبایل قرار نیست ازش به عنوان TV یا سینمای خانوادگی استفاده بشه!کسی که روبروش نشسته استفاده می کنه!نه اینکه بری گوشه بشینی بعد بگی افتضاحه!من نه نمایندشم که تبلیغ کنم نه دشمنش.منم دارم با همین لب تاپ کار می کنم و نظرمو دادم و شما هم نظرتو.قرار نیست من بگم خوبه پس خوبه شما بگی بده پس حتما بده!
    منم گفتم تاچش ضعیفه من خودم از موس بیسیم استفاده می کنم همه جا با خودم میبرم.
    اگه شما یه سیستم همه فن حریف میخوای یه PC بخر راحت.
    من خودم می خواستم بخرم چندتا گزینه داشتم ،هر کدومو یه تست زدم بعد انتخاب کردم،به شما هم همین پیشنهاد رو می کنم.

18. این کاربر از siavash online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •