خب اينكه عاليه![]()
--
--
خب اينكه عاليه![]()
اینم از سوتیه دیروزه من داشتم با دوستم در مورده استاد شجریان صحبت می مردم که بجای اینکه بگم من 2 گیگ اهنگ از ایشون دارم اشتباهی گفتم 2 مگ! چشمای دوستم 4 تا شد و گفت این که نصفه یه اهنگم نمیشه؟!![]()
ای بابا هما خانم نداشتیما گیر دادی خفن![]()
من كه به شخصه سوتي زياد تو كارم هست نميگم چون صفحات تاپيك ميره بالا!![]()
چقدر جالب...منم همین فکرو می کردم...بعد تازه با خودم می گفتم عجب دختر با حال و شیطونیه...ف...ر شکن داره![]()
بنده خدا این مهران..... ظاهرا شانس نداره![]()
حتما از برنامه های ایندت بود که این دختره باحال و شیطون و جابه جا کنیچقدر جالب...منم همین فکرو می کردم...بعد تازه با خودم می گفتم عجب دختر با حال و شیطونیه...ف...ر شکن دارهبعدشم عالی میشد هم ف...تر شکنات تامین میشد و هم ....
![]()
حالا جدا از شوخی از بچه های دیگه که این فکر و می کردن که تعدادشون هم کم نیست خواهشا دیگه بیشتر از این ما رو اب نکنید ببرید زیر زمین بابا خودم می دونم خر من از کرگی دم نداشت اصلا چطوره امضام رو عوض کنم بنویسم اینجانب پسر هستم نه دختر چطوره؟
سلام
اشتب شد.
در پست بعدی بخونید.
اينم يه صوتي تصويري.فقط اميدوارم بن نشم
![]()
سلام
امدم در پست بعدی بنویسم که کارتم تموم شد و فرداش هم جمعه![]()
![]()
سلام
يک سوتي از دوران کودکي؟!
من حدودا 4 يا 5 سال داشتم عموم به من گفت احسان برو از مغازه کوچه برام نوک مداد سوربي بخر؟؟
من توي عالم کودکي رفتم گفتم ...نوک داري؟(منظور از ... اسم طرف) اونم اين جوري شد
![]()
![]()
![]()
![]()
و با شوخي به من گفت بابات نوک داره؟ منم اين جوري شدم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
البته ايشون از نزديکان هستند و الان حدودا 60 سال سن دارند و وقتي من را ميبينند اين خاطره را تعريف مي کنند
البته اين ماجرا توي فاميل ما دست به دست داره مي گرده و منم همش خجالت ميکشم.![]()
![]()
باي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)