سلام
من یه ال سی دی 32 میخوام تو رنج 600 این چندتا مدل خوبن و اگر مدل خوبی میشناسید معرفی کنید
سامسونگ c465 , c475
ال جی lf 150 , lf 120
این ال جی ها قدیمی هستن اصلا پیدا میشن و بدر بخور هستن یا نه و اگر چند تا هم معرفی کنید ممنون
![]()
سلام
من یه ال سی دی 32 میخوام تو رنج 600 این چندتا مدل خوبن و اگر مدل خوبی میشناسید معرفی کنید
سامسونگ c465 , c475
ال جی lf 150 , lf 120
این ال جی ها قدیمی هستن اصلا پیدا میشن و بدر بخور هستن یا نه و اگر چند تا هم معرفی کنید ممنون
![]()
جناب pgu83 ممنون از این که نظر دادید![]()
اما آیا تو پخش تصاویر اس دی که از ر سیور یا دی وی دی میگیریم تفاوتی بین تلویزیون ها نیست یعنی مثلا ex700 با nx700 و ال جی یا بقیه ال ای دی ها فرقی نمیکنه ؟ و فقط فرق برای گیمو تصاویر اچ دی هست؟ یا چیزهایی مانند درجه سیاهی ومقدار روشنایی و طریقه متفاوت نور دهی در led ها؟ هیچکدوم تاثیری در این تصاویر ندارن؟ اگر اینطوره من دنبال مدلهای ارزونتر مثل ex700 یا... باشم . باز هم شما و دوستان لطف کنید و نظرتون رو بدید تشکر
و در ضمن اینها رو از این جهت عرض میکنم چون من مدل40 اینچ v550 رو در منزل دوستم دیدم و کیفیت تصاویر sd روی اون از هر نظر در مقابل مارکها و مدلهای دیگه افتضاحه اما اچ دی نه و من نمیخوام برای منم اینطور پیش بیاد ممنون
يكي از بهترين مدل هاي ال جي هست lh90 واقعا تصاوير بسيار عالي داره
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
دنبال lh500 و lh700 بگردين هم قيمت هستند تقريبا وامكانات خيلي بالاتر وبهتر همسنطور تصوير عالي
در مورد سامسونگ هم c550 اگر 32 داشته باشه گزينه خوبيه همينطور b580
يه خريدار واسه پلي 3 ال سي دي ميخواد از دو مدل خوشش مياد---زمان پاسخدهي يكي 5 ميلي ثانيه و اون يكي 6 ميلي ثانيه---حالا به نظرتون 1 ميلي ثانيه خيلي تاثير داره---آخه خريدار از مدلي خوشش مياد كه 6 ميلي ثانيه هست----حالا بهش چي بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودم دومي رو دارم و راضي هستم--اما اون طرف از مدل اولي خوشش مياد چون امكاناتش بيشتره--فقط تو زمان پاسخدهي شك داره---كسي ميدونه زودتر راهنمايي كنه تا بهش جواب بدم-----------tanks
samsung 40c550 ميلي ثانيه 6
samsung 40b579 ميلي ثانيه 5
تشكر از راهنماييهات فقط اين سوال رو هم زودتر جواب بدي چون طرف منتظر جوابه منه------
والا به نظر من 1 ميلي ثانيه اصلا اهميتي نداره تفاوت بسيار ناچيز و با چشم اصلا قابل تشخيص نيست مگر با دستگاههاي اندازه گيري خيلي پيشرفته بشه اندازه گرفت
-با توجه به امكانات مسلما c550 بهتره
از نظر رسپانس تایم مطمئن باشید تفاوتی بین این دو مدل مشاهده نمیشه به سه دلیل:
1. کلا این اعداد جنبه تبلیغاتی زیادی دارن به خصوص برای مجاب کردن مشتری برای خرید جنس گرونتر!
2. رسپانس تایم این پنلها با روش G2G اندازه گیری میشن که خودش روش مخدوشی هست.
3. به فرض درست بودن این اعداد و روش انداره گیری فاصله 1 میلی ثانیه به راحتی تشخیص داده نمیشه.
من امروز من تو مغازه های سامسونگ یه مدلی دیدم c480 یا c475 ولی این مدل ها نه تو سایت سامسونگ هست نه سام سرویس و یه سرچ که نو گوگل زدم توی یه سایت که به نظر هندی بود دیدمش حال این جنس خوبه ؟؟؟ چرا هیچ جا ازش چیزی ننوشته ؟؟
بله سري هاي c4xx هم وجود دارند خوب با وجود c550 كه قيمت مناسبي همداره وامكانات خوب سراغ سري هاي 4 كم ميرن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوری ابی؟
خوش میگزره از کانادا چه خبر؟
خوش می گذره سرما نخوری یه وقت کی بر می گردی؟
مشهد منتظرم..
واقعا ممنون دوست من که انقدر سریع پاسخ میدین
ولی فکر کنم 32 اینج 550 نیست یعنی من که ندیم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)