تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 773 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه rajer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من یه ال سی دی 32 میخوام تو رنج 600 این چندتا مدل خوبن و اگر مدل خوبی میشناسید معرفی کنید
    سامسونگ c465 , c475
    ال جی lf 150 , lf 120
    این ال جی ها قدیمی هستن اصلا پیدا میشن و بدر بخور هستن یا نه و اگر چند تا هم معرفی کنید ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نظر شخصی من بین این دو ال جی است که در حال حاضر جزو 5 تی وی برتر دنیاست.
    ولی دوست عزیز شما نزدیک سه میلیون تومن میخوای بدی تی وی sd ببینی؟
    اگه با گیم و hd خیلی سر وکار نداری یه مدل مناسبتر بردار(از نظر قیمت)
    در نهایت انتخاب با شماست.
    جناب pgu83 ممنون از این که نظر دادید
    اما آیا تو پخش تصاویر اس دی که از ر سیور یا دی وی دی میگیریم تفاوتی بین تلویزیون ها نیست یعنی مثلا ex700 با nx700 و ال جی یا بقیه ال ای دی ها فرقی نمیکنه ؟ و فقط فرق برای گیمو تصاویر اچ دی هست؟ یا چیزهایی مانند درجه سیاهی ومقدار روشنایی و طریقه متفاوت نور دهی در led ها؟ هیچکدوم تاثیری در این تصاویر ندارن؟ اگر اینطوره من دنبال مدلهای ارزونتر مثل ex700 یا... باشم . باز هم شما و دوستان لطف کنید و نظرتون رو بدید تشکر

و در ضمن اینها رو از این جهت عرض میکنم چون من مدل40 اینچ v550 رو در منزل دوستم دیدم و کیفیت تصاویر sd روی اون از هر نظر در مقابل مارکها و مدلهای دیگه افتضاحه اما اچ دی نه و من نمیخوام برای منم اینطور پیش بیاد ممنون

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام

دوستان عزیز من می خوام LED مدل LG LH900 بخرم .خواستم بدونم این مدل از نظر کیفیت تصویر و امکانات ارزش 3000000 میلیون پول دادنو داره یا نه؟؟ چون تا به حال هیچ تصویری ازش ندیدم...

سپاس
    يكي از بهترين مدل هاي ال جي هست lh90 واقعا تصاوير بسيار عالي داره

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------

سلام
    من یه ال سی دی 32 میخوام تو رنج 600 این چندتا مدل خوبن و اگر مدل خوبی میشناسید معرفی کنید
    سامسونگ c465 , c475
    ال جی lf 150 , lf 120
    این ال جی ها قدیمی هستن اصلا پیدا میشن و بدر بخور هستن یا نه و اگر چند تا هم معرفی کنید ممنون
    دنبال lh500 و lh700 بگردين هم قيمت هستند تقريبا وامكانات خيلي بالاتر وبهتر همسنطور تصوير عالي
    در مورد سامسونگ هم c550 اگر 32 داشته باشه گزينه خوبيه همينطور b580

4. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

يه خريدار واسه پلي 3 ال سي دي ميخواد از دو مدل خوشش مياد---زمان پاسخدهي يكي 5 ميلي ثانيه و اون يكي 6 ميلي ثانيه---حالا به نظرتون 1 ميلي ثانيه خيلي تاثير داره---آخه خريدار از مدلي خوشش مياد كه 6 ميلي ثانيه هست----حالا بهش چي بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودم دومي رو دارم و راضي هستم--اما اون طرف از مدل اولي خوشش مياد چون امكاناتش بيشتره--فقط تو زمان پاسخدهي شك داره---كسي ميدونه زودتر راهنمايي كنه تا بهش جواب بدم-----------tanks
    samsung 40c550 ميلي ثانيه 6
    samsung 40b579 ميلي ثانيه 5

تشكر از راهنماييهات فقط اين سوال رو هم زودتر جواب بدي چون طرف منتظر جوابه منه------

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

يه خريدار واسه پلي 3 ال سي دي ميخواد از دو مدل خوشش مياد---زمان پاسخدهي يكي 5 ميلي ثانيه و اون يكي 6 ميلي ثانيه---حالا به نظرتون 1 ميلي ثانيه خيلي تاثير داره---آخه خريدار از مدلي خوشش مياد كه 6 ميلي ثانيه هست----حالا بهش چي بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودم دومي رو دارم و راضي هستم--اما اون طرف از مدل اولي خوشش مياد چون امكاناتش بيشتره--فقط تو زمان پاسخدهي شك داره---كسي ميدونه زودتر راهنمايي كنه تا بهش جواب بدم-----------tanks

تشكر از راهنماييهات فقط اين سوال رو هم زودتر جواب بدي چون طرف منتظر جوابه منه------
    والا به نظر من 1 ميلي ثانيه اصلا اهميتي نداره تفاوت بسيار ناچيز و با چشم اصلا قابل تشخيص نيست مگر با دستگاههاي اندازه گيري خيلي پيشرفته بشه اندازه گرفت
    -با توجه به امكانات مسلما c550 بهتره

7. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

از نظر رسپانس تایم مطمئن باشید تفاوتی بین این دو مدل مشاهده نمیشه به سه دلیل:
    1. کلا این اعداد جنبه تبلیغاتی زیادی دارن به خصوص برای مجاب کردن مشتری برای خرید جنس گرونتر!
    2. رسپانس تایم این پنلها با روش G2G اندازه گیری میشن که خودش روش مخدوشی هست.
    3. به فرض درست بودن این اعداد و روش انداره گیری فاصله 1 میلی ثانیه به راحتی تشخیص داده نمیشه.

9. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من امروز من تو مغازه های سامسونگ یه مدلی دیدم c480 یا c475 ولی این مدل ها نه تو سایت سامسونگ هست نه سام سرویس و یه سرچ که نو گوگل زدم توی یه سایت که به نظر هندی بود دیدمش حال این جنس خوبه ؟؟؟ چرا هیچ جا ازش چیزی ننوشته ؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من امروز من تو مغازه های سامسونگ یه مدلی دیدم c480 یا c475 ولی این مدل ها نه تو سایت سامسونگ هست نه سام سرویس و یه سرچ که نو گوگل زدم توی یه سایت که به نظر هندی بود دیدمش حال این جنس خوبه ؟؟؟ چرا هیچ جا ازش چیزی ننوشته ؟؟
    بله سري هاي c4xx ‌هم وجود دارند خوب با وجود c550 كه قيمت مناسبي همداره وامكانات خوب سراغ سري هاي 4 كم ميرن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بله سري هاي c4xx ‌هم وجود دارند خوب با وجود c550 كه قيمت مناسبي همداره وامكانات خوب سراغ سري هاي 4 كم ميرن

کد:
    چطوری ابی؟
    خوش میگزره از کانادا چه خبر؟
    خوش می گذره سرما نخوری یه وقت کی بر می گردی؟
    مشهد منتظرم..

14. این کاربر از hasaneghbaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کد:
    واقعا ممنون دوست من که انقدر سریع پاسخ میدین
    ولی فکر کنم 32 اینج 550 نیست یعنی من که ندیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •