مطمعنی؟ من فکر نکنما! شاید اونم باشه اون یکی هم باشه چون همه حرف Brother Hood رو میزنن! کلا ساختار اساسین طوری پایان داشت که یعنی ادامه داره!!!احتمال اینکه اون زنی که میگی همون دختره باشه هم هست!
جالب نمیشه اگه کلا موضوع و شخصیت ها عوض بشه!!
مطمعنی؟ من فکر نکنما! شاید اونم باشه اون یکی هم باشه چون همه حرف Brother Hood رو میزنن! کلا ساختار اساسین طوری پایان داشت که یعنی ادامه داره!!!احتمال اینکه اون زنی که میگی همون دختره باشه هم هست!
جالب نمیشه اگه کلا موضوع و شخصیت ها عوض بشه!!
شما منبع خبر رو بزار.
احتمال درست بودن اين خبر خيلي كمه.
نگفتم که brother hood رو نمیسازن
گفتم بعد از brother hood آخرین سری رو میسازن
منبع خبر E3 2006 هست وقتی که گفتند assassin's creed یک بازی 3 تایی خواهد بود
خبر جدید
بازی brother hood دقیقا بعد از 2 هست وقتی که اتزیو بر میگرده به VILLA و با یک زن در حال دلخوشی بود شهر تحت حمله قرار میگیره توسط پسر ردریگو (سزار) توی جنگ عموی اتزیو میمیره و سیب بهشتی تو دست ردریگو میفته
اتزیو استاد همه ی assassin ها به یک افسانه تبدیل شده که برای انتقام میره به ROME در سال 1503 چیزی که UBI SOFT گفته بازی قراره یک بازی 15 ساعته توی ROME باشه و چون Rome مرکز قدرت بوده اتزیو به تنهایی نمیتونه کارشو راه بندازه
اتزیو قادر خواهد بود که assassin های جوان رو پرورش بده و یا مثلا بهش مواد جان بخش بده که اگه جون اتزیو کم شد اونا بیان کمک کنن بازی کنان حالا قادر میشوند که کل Rome رو آپگرید کنن
اتزیو دوباره دوستان قدیمی رو مییبینه و دوستان بیشتری پیدا میکنه همچون داوینچی نیکولو ماکیاولی و کاترینا اسفرزا که هر سه توی تاریخ وجود داشتن و کمک کردن به مردم ROme باعث میشه که مراحل جدید باز بشن و افراد بیشتری به ما ملحق بشن
این بازی از سری دوم assassin's creed میباشد و سری سوم محسوب نمیشه و تمام سلاح ها از سری قبلی وجود دارند به علاوه اسلحه های جدیدی همچون
syringe, poison darts, crossbow, claw, blade fan, dagger, parachute and switchblade
دشمن جدید اتزیو سزار هست یعنی پسر ردریگو که الان Pope Alexander VI شناخته میشه
اونطور که از این عکس معلومه گویی میشه از اسلحه هایی اسفتاده کرد که دانلود شدند !!
2 اسلحه ی جدید معرفی شده bladed fan and switch blade هستند که
switch blade
همون نسخه ی templar از hidden blade هست
حالا اتزیو واسه خودش همانند المعلم توی سری یک شده و شما میتونید assassin های مختلفی رو به مناطق مختلف بفرستید که ماموریت انجام بدند!!!!!!!!!!!!!!!
شما میتونید چندین گروه از assassin ها رو به Spain, Germany, or England بفرستید که ماموریت انجام بدند!!
همه ی assassins ها به شما احترام نمیزارن و با توجه به گیمپلی اونا توی مراحل مختلف شما میتونید assassins برای خودتون تعلیم بدید ولی اونایی که جوونن توی مراحل شکست میخورن
شما این بار علاوه بر اتزیو با افراد زیادی بازی میکنید تا اسرار مربوط به templar ها و پایان دنیا 2012 رو کشف کنید
اینم از کل سری assassin's creed ها
Assassin's Creed
Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles
Assassin's Creed: Bloodlines
x-------------Assassin's Creed II - Renaissance era--------------.x
Assassin's Creed II
Assassin's Creed II: Discovery
Assassin's Creed: Brotherhood
Assassin's Creed: Lost Legacy
.x............................assassin's creed III...........................x
سری هایی که روش میان: نا معلوم
اونی که میگم قراره آخرین سری assassin's creed در زمان جنگ جهانی 2 باشه شایعه ی اینترنتی نیست UBI خودش رسما اعلام کرده
گفته تنهای چیزی که assassin's creed رو خیلی پر طرفدار کرده اینه که ما هرچقدر میتونید خلاقیت به خرج میدیم تا چیز های عجیب درست کنیم پس چون تو جنگ جهانی دوم مردا همه در جنگ بودند حتما پشت قضیه ی اصلی یک زن بوده
اگه فکر میکنید زن ها نمیتونن assassin بشن باید بدونید که lucy هم assassin هستتبعیض نیست !!
سلام
منم امروز بازی رو تموم کردم،بازی قشنگی بود و ارزش وقت گذاشتن رو داشت
حالا که Rodrigo رو کشتم و برگشتم به ویلا باید کار خاصی بکنم؟!(ادامه داره؟)
زره Altair رو هم که گرفتم
ميتونيد دنبال پرها بگرديد و همينطور فيلم رو كامل كنيد ...در كل بازي تموم شده ...اما ميتونيد بچرخيد واسه خودتون ...
بالاخره پر ها رو تموم کردم بهمون یک شنل میده که باهاش هیچ وقت noriety پایین نمیاد یعنی وقتی گارد ها میبینن منو زود حمله میکنند اما با کندن پوستر most wanted از دیوار ها و ... بازم پایین نمیاد بی صبرانه منتظر brother hood هستم و امید وارم زود تر از تاریخ موعود بیاد!![]()
با این تعاریفی که از brotherhood شد من که عمرا نخرمش
خدا کنه تو تابستون بیاد![]()
سلام
چه جوري مي شه شمشير يا چاقوي اصليمون رو بندازيم يا بايه سلاح ديگه عوض كنيم؟
نه دیگه . این یکی نمیشه . فقط می تونی از زمین اسلحه ورداری نه اینکه سلاح خودتو بندازی زمین .
نه مثل اینکه صرف نظر کردند از ساخت بازی assassin's creed 3 WWII نمیخوان موضوعش توی جنگ جهانی بشه
منبع
سازنده ی اصلی assassin's creed از این بازی و از UBI SOFT استئفا داده و گفته آخر brother hood قراره شک بده بهتون (من که فکر می کنم قراره اتزیو بمیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 28-06-2010 at 19:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)