قبلا هم گفته بودم،بازار همش باند بازیه،گمرک هم عمدا ترخیص نمیکنه جنسای جدید رو![]()
قبلا هم گفته بودم،بازار همش باند بازیه،گمرک هم عمدا ترخیص نمیکنه جنسای جدید رو![]()
بلاخره چیکار کنیم؟ صبر کنیم مدل 2012 بیاد بعد بریم 2011 بخریم؟ عقده به دلمون موند یه مک بوکه به روز داشته باشیم. من 3 ساله داره این ماجرا واسم تکرار میشه. انقدرم که بد شناسم میدونم تا من بگیرم فرداش قیمتش نصف میشه. چند سال پیش n73 خریدم 700تومن 1 هفته بعد دقیقا شد 350. حالا اگه تمایل دارین مک بوک به قیمت واقعیش بخرید منو وسوسه کنید برم بخرم یه هفته بعد برید به قیمت واقعی بخرید!![]()
سلام به همه اپل دوستان
از دوستان اگه کسی براش مقدوره بره از شرکت شاب هم بپرسه (تو تهران)
آدرس: تهران - چیذر - میدان ندا - پلاک 58 - ساختمان شاب
اگه کسی قیمت هارو پرسید به ما هم خبر بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون!!!!
کلا پست هایی که امشب گذاشتین رو خوندم حالم بد شد
یعنی بد بود بدتر شد
حالم از مملکتمون به هم می خوره
بحث سیاسی نیست، اگه دقت کنین خود مردم هرکی هرجا بتونه دزدی می کنه، تا می تونن سر هم کلاه می ذارن
پا رو سر دیگران می ذارن که خودشون به بالا برسن
دقیقا همین جمله رو به منم نمایندگی نقش گفته که تا مشتری می خره مگه دیوانه شدم که ارزون بفروشم؟
خدا و آخرت و حساب هم که کشک
منکه دیگه مغزم قفل شده نمی دونم چه کار کنیم
با اینکه از تابستون پارسال تا حالا صبر کردم و دیگه کارد به استخونم رسیده اما به نظرم وقتی یه فروشنده وجدان نداره و از آدمیت بویی نبرده نباید ازش خرید کرد
حتی اگه نون شب باشه
حالا یه جای دیگه هم هست که از اولی که کامپیوتر خریدم مشتریش بودم و خیلی قبولش دارم
نمایندگی ام اس آیه اما می تونه به قیمت پایین تر از همکارا اپل بگیره
تعداد هم بشیم اینم تخفیف می ده
اما چه از این چه از اونی که قبلا گفتم که می تونه هرمدل کانفیگی که بخوایم بیاره، بخوایم بخریم، اینا مشهدن و شماها اکثرا تهرانین
مبلغ هم بالاست و مسلما نباید حتی به من اعتماد کنین
در این مورد فاصله فکر کردین؟
مخصوصا اگه مدل کاستم بخواین
نه نیاز نیست،تا 1 ماه دیگه حتما قیمتا فیکس میشه!
حالا واقعا اگه مطمئنی فردا برو پایتخت،غال قضیه رو بکن!![]()
شما اگه به اون طرف مارو معرفی کنی به احتمال زیاد تهران هم نمایندگی دارن اگه معتبر باشن. کافیه شما قیمت و تعداد رو با اون تموم کنی اونم مارو به نمایندگی تهرانشون معرفی کنه
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
دمت گرم دیگه
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
همینه دیگه سعید جان کسی هم اگه بخواد با انصاف باشه تو این اوضاع نمیتونه گلیم خودشو از آب بکشه بیرون. باید سوخت و ساخت![]()
دقیاقا با همه حرفات موافقم سعید جان،ولی چه میشه کرد که . . .
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
اگه قیمت مناسب باشه میشه یه کاریش کرد![]()
منم به نمایندگی فکر کردم اما این 2 جایی که گفتم هیچ کدوم تهران نمایندگی ندارن
اونی که آشناست تو تهران همکار داره، اما فقط در صورتی می شه اعتماد کرد که پول رو بدی و همونجا لپ تاپتو بگیری
که خب این اگه بخواد واسه ما سفارش بده احتمالا از همین مشهد سفارش می ده و حتی اگرم از تهران سفارش بده بازم می خواد که حالت واسطه بودنشو حفظ کنه و هیچ وقت نمیاد مارو مستقیم بفرسته پیش طرف
حالا شنبه می رم با خودش صحبت کنم اما یه کم کار سخت شد
حالا اگه قیمت مناسب داد فوقش ماها میایم مشهد مهمون شمایه زیارتی هم میکنیم. بازم حداقل 500تومن میره تو جیبمون. خداییش 500تومن اونقدرم پولی نیست اما چون پول زوره آدم دلش نمیاد بده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)