refer یا referbish شدن یعنی چه ؟
refer یا referbish شدن یعنی چه ؟
آقا کسی از قیمت n61jv خبرنداره ؟
الان چند تا کانفینگ ازش تو بازار هست ؟
از دوستایی که این مدل رو دارن میشه بگن ازش راضی هستن یا نه ؟
مرسی
یعنی بپ تاپ رفته دست مشتری یه ایرادی داشته برگشت خورده به کارخونه. بعدش کارخونه ایراد رو رفع کرده دوباره لپ تاپ رو میفروشه(معمولا این ایرادات خیلی جزئیه)
سلام
لپ تاپ خوبیه، من حدود 1 ماهه دارم
من تو زنجان خریدم 1210000 با کانفیگ CPU CORE i5, Graphic GEFORCE GT325M 1GB, HDD 500
البته اینو بگم من آمار گرفتم از تهران ارزون تر بود اینجا،
در کل راضی هستم، فقط یه نکته اذیت میکنه، اومنم اینه که رو این مدل که من دارم، از رو ال سی دی یه طلق محافظ اومده، که خاصیت آینه ای داره، از بغل نگاه کردنی ال سی دی دیده نمیشه، اونورو میبینی، البته این یه مزیت هم حساب میشه، که کسی نمیتونه تو کارت سرک بکشه، مونده تو چطور بهش نگاه کنی.![]()
prouser
صداش اون چیزی که اسوز تبلیغ می کنه هست ؟ یعنی نسبت به لب تاپ های دیگه چطوره ؟
سلام دوستان
کسی میدونه مدل های N53jq و N73jq داخل ایران اومده یا نه؟
لطفا کمک کنید
مرسی![]()
صداشم خوبه، هم کیفیتش و هم میزان بلند بودنش
سلام...
من لپ تاپ ایسوس مدل K50IN رو دارم و روی اون ویندوز ویستا هسنش مدتی قبل سایت ایسوس آپگرید ویستا به 7 رو داده بود ولی الان نیستش و من به شدت نیاز دارم که این پک رو داشته باشم که هروقت بخوام ویندوز اوریجینال روش رو به 7 اصل خود ایسوس تبدیل کنم و متاسفانه الان دیگه ایسوس اون رو نمیده کسی از کاربرهای عزیز این پک آپگرید رو داره ...اگه نه از دوستانی که تهران هستن میخواستم خواهش کنم در بازار رضا و ایران(توی ولیعصر ) و یا خود خدمات فروش ایسوس برام سوالی کنن که این پک در ایران موجود هست یا نه؟
واقعا نیاز دارم دووستان...ممنون میشم که بتونید دراین مورد بخصوص کمکی به بنده بکنید...
مرسییییییییییییییییی...
لپ تاپ من ASUS N52JV هست میخواستم ببینم درایور جدد گرافیکش رو که مشکل سویچ کارت گرافیک رو حل میکنه رو از کجا دانلود کنم؟!
با تشکر
سلام به همگی دوستان...
من یدونه N82JQ خریدم ولی چون تا حالا با لپتاپ زیاد کار نکردم نمیدونم چطوری میشه کلید های F1,F2,F3,F4 و غیره رو فعال کرد ! اگه کسی میدونه ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنه...
موفق باشید...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)