سلام به همگی؛
از اعضا خواهشمندم اگه ممکنه لینک نقشه کالیبره تهران ، اصفهان و شیراز را برای استفاده همه قرار دهید من که هنوز نتوانستم بدون wifi جی پی اس گوشی را راه بندازم![]()
سلام به همگی؛
از اعضا خواهشمندم اگه ممکنه لینک نقشه کالیبره تهران ، اصفهان و شیراز را برای استفاده همه قرار دهید من که هنوز نتوانستم بدون wifi جی پی اس گوشی را راه بندازم![]()
سلام
مايكل جان من امروز يه فيلم با فورمت AVI رو ريختم تو رم گوشيم و وقتي خواستم پخشش كنم ارور داد كه پشتيباني نميشه تازه اندازه فيلم هم 640در352 پيكسل بودش.
يه چيزي هم بگم من راجع به ثبت نام DIVX چيزي نمي دونم و هيچ كاريش نكردم![]()
Last edited by گوموش; 27-02-2010 at 23:57.
قابل توجه دوستان
3 روز پیش فیلم divx بدون کانورت ریختم با حجم 1.4 گیگ!
از تلویزیون بهتر پخش کرد
دمش گرم.این روزا شدیدا بین ویوا و رنوآر گیر کردم.
یه دل میگه رنوآر یه دل میگه ویوا. وقتی همه به امکانات جانبی رنوار فکر میکنم میخوام بخرمش اما وقتی به جیب و ویندوز موبایل فکر میکنم دلم میگه ویوا.همه ی این بدبختی ها از بی پولی هستش.
پوريا جان اگه پست منو ديدي نظرت چيه؟![]()
دل به دريا زن رفيق![]()
شما کدک فیلمت DIVX/XVID باشه حله،مشکلی نداره
امروزم ترنسپورتز 3 رو روی گوشی نگاه کردم![]()
سلام
trekbuddy رو نصب كردي يا نه؟اگه آره تو كجا نصب شده بازيها يا برنامه ها؟
در ضمن موقع نصب تاريخ رو چك كن كه درست باشه آخه امروز من براي رفيقم كه تازه گوشي رنوار خريده داشتم نصبش ميكردم كه JAD اش نصب نمي شد تا تاريخ رو درست كردم نصب تكميل شد.
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
حله دااش حله
در ضمن در مورد A_GPS هم حق با تو بود رفيق![]()
دوستان ! یه مشکل عجیب . لطفا ً کمکم کنید .
از موقعی که رنوار خریدم دیگه نتونستم توی مسابقه و نظرسنجی های پیامکی شرکت کنم که فکر می کردم از شلوغی شبکست.
امشب خواستم در نظر سنجی 90 شرکت کنم که بازم مثل همیشه بعد از چند بار تلاش ، پیامکم ارسال نشد و خطا داد .
با خودم گفتم یه بار دوبار اشکال نداره ولی از موقعی که رنوار خریدم بارها خواستم شرکت کنم که نشده .
دیگه سیمکارتمو که ایرانسله درآووردم و گذاشتم تو گوشی قبلیم که سونی اریکسون k320 هستش و ارسال کردم که دیدم سریعا ً ارسال شد و اس ام اس تایید برام اومد .
من دوست داشتم عیب از شبکه باشه اما ظاهرا ً از گوشیه .
به نظرتون چیکار کنم ؟
اتفاقا من هفته ی پیش با ایرانسو تو همین مسابقه ی 90 شرکت کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)