من هم همین مشکل رو داشتم که با آپدیت درایور کارت گرافیکم مشکلش حل شد
من هم همین مشکل رو داشتم که با آپدیت درایور کارت گرافیکم مشکلش حل شد
به شدت تاکید میکنم که علاوه بر آپدیت گرافیک(به قول دوستمون clove)حتما nvidia physx ر وهم نصب کنی...
بازی رو نصب کردم ولی این ارور رو میده
مشکل از چیه؟؟
باید nvidia physx رو نصب کنی...
اقا پچ مربوط به رفع اشکال فریم بازی با کارت های ati هم اومد بیرون بونایی که کی تونن دانلود کنن ببینم چقد تغییر فریم میده .
دوستان من امروز یه پچ دانلود کردم با این نام Need For Speed Shift Patch v1.02 Cracked حدود 138 مگ هست + کرک مخصوص این پچ که ورژنش 1.0.2.0 هست .
من خیلی وقت پیش این بازی رو تمام کردم دیگه بازی نکردم تا الان که این پچ رو نصب کردم ، دقیق ماشین ها رو یادم نمیاد ولی الان که پچ رو نصب کردم فقط متوجه یه ماشین جدید شدم که قبلآ تو لیست نبود ، موقع نصب شدن پچ یه چند تا از فایل ها که جایگزین میشد رو تونستم ببینم اسم چند ماشین جدید بود که یکیش تویوتا سوپرا بود ولی تو لیست ندیدمش یکسری پیست هم فکر کنم اضاف شد که اونم رفتم تو بازی متوجه چیز خاصی نشدم ( احتمالآ مشکلات پیست های قبلی رو برطرف کرده )
یه مورد دیگه هم احتمالآ هست ولی کامل مطمعن نیستم ولی مثل اینکه گرافیک روون تر از قبل شده و فریم ریت بالا تر رفته ولی چون خیلی وقت پیش بازی رو تمام کردم و دیگه سراغش نیومدم دقیق یادم نیست قبلآ چه جور بود ولی در کل احساس می کنم بهتر شده .
Last edited by Danial_4139; 03-12-2009 at 02:34.
اینو تو سایت Shift پیدا کردم مثل اینکه حسابی باگ ها برطرف شده !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Danial_4139; 03-12-2009 at 02:24.
بله دوست عزیز تائید میشه کرک به طور رسمی در خود سایت بازی هستش
اینهم توضیحات و لینک دانلود و کرک پچ بازی .
توضیحات پچ :
Patch 1.02 includes five new cars (Toyota Supra Mk IV, 1967 Shelby GT500, 1967 Chevrolet Corvette Stingray, 1969 Dodge Charger R/T and the 1971 Dodge Challenger R/T). There is a new game mode called Team Racing which pits Team Red vs Team Blue in an intense battle for track domination. The maximum number of racers in an online game is increased from 8 to 12
لینک دانلود پچ 1.02
لینک دانلود کرک پچ 1.02
رفقا بنظرتون اين بازي ارزش خريدنو داره چون هرچي نيدفور اسپيد بعد از آندرگرند اومد همش ضعيف بود من گرن توريسمو رو ترجيح ميدم![]()
خوبه این پک جدید هم همراهشه یه سری ماشین هم اضافه میشه. کلا من عاشق این بازیم واقعا شبیه ساز رانندگی خوبیه. فقط مشکل با drift دارمکسی راه حلی واسه رد کردن مراحل drift داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)