تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 314 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

مشکل من تو یخش 3GP ها فکر کنم مربوط میشه به سایز کلییهام که 640X480 گذوشته بودم . البته شک دارم ها . فکر نمیکردم در مورد 3GP هم محدودیت سایز تصویر رو داشته باشه .
    به هرحال فعلا که دارم همه ی کلییها و ویدئوهام رو MP4 میکنم .

2. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آخه سال 90 اصلاً gprs بوده
    تعجب داره ولی حقیقت داره! شده فقط برای ضایع کردن تو از گوشی با قسمت اینترنتش یه عکس میگیرم...

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بچه ها من آخر سر استار گرفتم بعد از از دست دادن کوکی...حالا میخوام یه مقایسه کنم این دو گوشی رو، این نکته رو هم بگم تمام نوشته های پایین مشکلات خود من با گوشی هست، ممکنه یکی دیگه براش مهم نباشه! تمامی موارد بدون هیچ تعصب و پدر کشتگی ای نوشته شده!

اول معایبی که تا الان با استار بهش برخورد کردم، تمام موارد مقایسه ای، در مقابل کوکی هست (به ترتیب اولویت برای خودم ):
    -------------------------------------------------------------------------
    1. باز کردن درب باتری کار حضرت فیله! من خودم با داداشام و دوستم نتونستیم درشو باز کنیم، فقط یه بار اونم شانسی! هر بار هم که زور میزنیم ترس از شکستن در باتری هم هست!

2. ارگونومیک این گوشی (مخصوصا تو قسمت هدست) رو اعصابمه!!! سمت چپ کوکی از بالا اول پورت هدست بود و زیرش هم المان تنظیم صدا و البته اون پورت هم وقتی وصل میکردید رو به بالا بود و مزاحم نبود. ولی استار سمت چپش از بالا، اول المان تنظیم صدارو گذاشته و زیرش پورت هدست!!!! اونم به سمت پایین (که البته دلیلش عدم برخورد با المان تنظیم صدا هست) که وقتی میخواید آهنگ گوش بدید نمیشه درست گوشی رو دست گرفت و مهم تر از اون تنظیم صدا در اون حالت خیلی رو اعصابه!

3. آنتن دهی بسیار ضعیفتر از کوکی و در نتیجه سیگنال ضعیف GPRS! قبلا در مورد نحوه ی آنتن دهی کوکی تویه یه نقطه ی کور توی خونمون (آنتن فول!) و کیفیت مکالمه و اونم با سیم کارت ایرانسل صحبت کرده بودم.....ولی حالا استار توی همون نقطه ی کور و با سیم کارت ایرانسل خیلی کم آنتن میده.

4. کیفیت هدست استار برای مکالمه قابل قیاس با کیفیت کوکی نیست!! من توی اتوبوس اصلا نتونستم با طرف مقابل با هدست صحبت کنم...یعنی من میشنیدم ولی طرف مقابل هی الو الو میکرد...آخر سر هدست رو درآوردم و صوبت کردم کوکی تویه همون نقطه ی کور مذکور بهترین کیفیت رو داشت، بدون نقص!

5. مالتی تسکینگ و بدتر از اون تسک منجر نداره!!! برای مثال اگه شما آهنگ بزارید بعد وارد برنامه اپرا مینی بشید آهنگ قطع میشه.... فقط میتونید اون برنامه هایی رو که باز کردید رو از منوی بازی ها و برنامه ها باز و بسته کنید (یه دکمه Play/Pause میاد) که کوکی علاوه بر این، یه تسک منجر توپ داره.

6. در کل توی مالتی مدیا کوکی خیلی بهتر عمل کرده، کار باهاش خیلی راحته، مشکلاتی مثل مشکل شماره 16 رو نداره، در ضمن استار توی هندزفری هم بعضی آهنگ هارو تیز پخش میکنه. من یه مقدار کیفیت پخش کوکی رو بیشتر میدونم.

7. یو آی استار (تاچ ویز) اصلا به کاربر پسندی فلش یو آیه کوکی نیست (حداقل برای من)، مثل محل قراردان منو و دکمه ی برگشت و مخصوصا موردی که پایین میگم.

8. دکمه وسطی کوکی بینهایت به من در مرور گوشی کمک میکرد (مالتی تسکینگ و شورت کات ها). سامسونگ این دکمه رو تبدیل به دکمه بازگشت کرده که اصلا باهاش راحت نیستم.....با نوع قرار دادن دکمه بازگشت توی کوکی (به صورت لمسی) بیشتر حال میکردم. مورد مالتی تسکینگ از اون امکاناتی بود که سرعت کار من خیلی بالا میرفت. این گزینه رو استار نداره. مورد دیگه اینکه دکمه های پایین بک لایت ندارن!!!!!!

9. المان تنظیم صدش درسته برای کارهای دیگه مثل زوم کردن و بالا پایین کردن هم کاربرد داره ولی چیزی که هست اینه که همونطور که از اسمه این کلید پیداست، برای تنظیم صداست، ولی توی استار شما فقط هنگامی که توی موزیک پلیر هستید میتونید صدا رو کمو زیاد کنید، نه وسطه یه منو!!! این برای من خیلی زجر آوره.

10. اسکرول کردن توی استار به روانی کوکی نیست! و دیگه نداشتن علامت اسکرول بار باعث میشه شما ندونید که تویه یه منو آیتم های دیگه ای زیر آیتم های فعلی هست یا نه، باید حتما اسکرول کنید و ببینید.

11. تاچش خیلی حساسه، درست ولی بعضی موقع ها موقع اسکرول کردن توی یه لیست (مثلا لیست آهنگ ها) باعث میشه اون آهنگ انتخاب بشه.

12. امکان ساده ی کپی پیست نوشته رو نداره!

13. پشتیبانی زبان کوکی خیلی عالی بود، از ابتدا بیش از 30 زبون تماما دارای امکان کیبورد کامل و تشخیص دست خط داشت، در حالی که استار فقط 4-5 تا داره که در ابتدا هم از کیبورد کامل فارسی و تشخیص دست خط پشتیبانی نمی کرد.

14. توی ساخت کیف گوشی سوتی بزرگی داده شده! گوشی رو باید از بغل وارد کیف کنید، مشکلی نیست.....ولی از جهتی وارد میشه (با توجه به سوراخ مخصوص اسپیکر داخل کیف و علامت های کال و اند در پایین) که پورت هدست نمیشه گذاشت!!! باید گوشی رو برعکس بزارید داخل!

15. قابلیت تکون دادن عکس ها با شتاب سنج بعضی موقع ها اعصاب خورد کن میشه، یهویی 7-8 تا میره پایین و...

16. قسمت پروگرس بار توی موزیک پلیر نمیشه Immediate Seek انجام داد....یعن باید نوار رو بکشید و به دقیقه ی مورد نظر برید ولی کوکی اینجوری نبود!

17. وارد هر فولدری که میشیم باید خودمون سورت کنیم به ترتیب نام.

18. ماشین حسابش خیلی سادست و قابلیت هایی مثل سینوس و... رو نداره.

19. ادامه دارد...
    -------------------------------------------------------------------------

حالا مزایای گوشی:

1. دوربین با امکانات تری داره، مثلا قابلیت پانورامای هوشمندی داره که خیلی خوب کار میکنه.

2. داشتن گوگل مپ که دست کمی از جی پی اس نداره!

3. باتری قویتری داره نسبت به کوکی.

4. ادامه دارد...
    Last edited by Michael Ropy; 28-11-2009 at 17:43.

5. 9 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام ما هم رفتیم پنج شنبه برای بسر خواهرم این سامسونگ رو گرفتیم. یکی از بدیهاش اینه که نمیشه رو هر کدوم از دسکتاپ هاش یک عکس جدا گذاشت و باید عکسهایی که سه تا به هم چسبیدن رو بزارید روش
    یکی از چیزهای جالبش این بود که وقتی عکس نیگاه میکردی با کج کردن موبایل عکسها عوض میشد و جالب بود
    در مورد فیلمهاش چند جا دیگه هم دیدم مشکل داشتن اونم کم و زیاد کردن صدا هست .البته همیشه مشکل نداره ولی مواقعی که صدا صفر هست باید اون کلید های کم و زیاد کردن صدا رو یکم نگه داری( خودم کشف کردم)
    فایلهای فلش رو خوب ساپورت میکرد. سرعت بازی ها هم توش بیشتر بود مثلا من Assassins Creed 2 رو نصب کردم یکم سرعتش کم بود ولی تو اون راحت اجرا میکرد.
    فایلهای پی دی اف رو وقتی میاوردی با کج کردن گوشی صفحه کج یا تمام صفحه نمیشد و هی باید صفحعه رو با دست اینور اونور میکردی تا بتونی دو خط چیزی بخونی.
    یک چیز جالب داشت اونم این بود که سه نوع ( فک کنم) فونت داشت. و اینکه میشد منو ها رو رنگش رو تغییر بدی. سبز داشت و نارنجی.
    دوربینش عکسهاش یکم بهتر بود.
    همونطور که دوستمون بالا گفتن در باطریش راحت باز نمیشه و به سختی باز میشه. یک چیز دیگه هم هست اینه که مموری کارت زیر باطری قرار میگیره ولی سیم کارت پایین لنز دوربین هست و بدون اینکه باطری رو در بیاری میتونی سیم کارت رو خارج کنی.( میگم روشن باشه سیم کارت نمیسوزه عوض کنی؟)

7. 4 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان شما که میدونستین این استار اینقد ایراد داره ( اصلا ایرادم نمیگم اسمشو ) شما که میدونستین به خوبیه کوکی نیست چرا رفتین استار گرفتین مخصوصا شما جناب Michael Ropy ( اسم عزیزتو نمیدونم )
    خیلی تعجب کردم رفتی استار گرفتی

باورت میشه من N78 دارم ولی هر روز میام تو این تاپیک یه سری میزنم بس که از این گوشی خوشم میاد ( بدون شوخی گفتم ها )
    یعنی اگه یه آدم مورد اعتمادیو پیدا میکردم که کوکی داشت شاید باهاش عوض میکردم ( حالا یه خورده هم سر میگرفتم : دی )

9. 4 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کاملا با حرفای دوستمون در بالا موافقم ، آخه مگه کوکی کمه که نميرين بگيرين؟ اینجا تو مشهد ريخته ماشالا ، با گارانتی 2 ساله کامتل خودم خريدم 157 تومان ، تازه همه ی رنگاشم دارن!!
    یک چیز دیگه هم هست اینه که مموری کارت زیر باطری قرار میگیره ولی سیم کارت پایین لنز دوربین هست و بدون اینکه باطری رو در بیاری میتونی سیم کارت رو خارج کنی.( میگم روشن باشه سیم کارت نمیسوزه عوض کنی؟)
    مسخره ترين چيزيه که تاحالا تو عمرم ديدم ، واقعا مسخرست آخه يکی بگه ديوونه ها چرا سيم کارتو گزاشتين اون جلو جای مموری کارت! ماکه بيشتر مموری کارته گوشيمون رو عوض ميکنيم تا سيم کارت!! واقعا خلاقيت به خرج دادن

11. 3 کاربر از Mcafee* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان شما که میدونستین این استار اینقد ایراد داره ( اصلا ایرادم نمیگم اسمشو ) شما که میدونستین به خوبیه کوکی نیست چرا رفتین استار گرفتین مخصوصا شما جناب Michael Ropy ( اسم عزیزتو نمیدونم )
    سلام اسمم حسین هست، راستش دلیلش این بود که کوکی رو گم کردم، خواستم تکراری نشه استار گرفتم.....

13. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

خیلی تعجب کردم رفتی استار گرفتی

باورت میشه من N78 دارم ولی هر روز میام تو این تاپیک یه سری میزنم بس که از این گوشی خوشم میاد ( بدون شوخی گفتم ها )
    یعنی اگه یه آدم مورد اعتمادیو پیدا میکردم که کوکی داشت شاید باهاش عوض میکردم ( حالا یه خورده هم سر میگرفتم : دی )
    استار هم اونقدر ها بد نیست. مزایای زیای داره. ظاهرشم یکم جالبتره مثلات همون نوار فلزی دورش ( من خیلی خوشم اومد.) سرعتش هم بیشتره هم تو بازی ها و هم تو منو . سه تا دسکتاپ هم داره که میشه همه چیز ریخت توش. حتی یک نرم افزار هم داره مال نکشدین سیگاره: دی میاری تو دسکتاپ و دکمشو میزنی روزهایی که سیگار نکشیدی رو مشخص میکنه. چیزای دیگه ای هم داشت.
    تازه میشد علامت ir-mci رو جاشو تو دسکتاپ عوض کنی
    مسخره ترين چيزيه که تاحالا تو عمرم ديدم ، واقعا مسخرست آخه يکی بگه ديوونه ها چرا سيم کارتو گزاشتين اون جلو جای مموری کارت! ماکه بيشتر مموری کارته گوشيمون رو عوض ميکنيم تا سيم کارت!! واقعا خلاقيت به خرج دادن
    شاید ابتکاری جدید باشه که مثلا کسی که دو تا سیم کارت داره بدون خاموش کردن گوشیش سیم کارتش رو عوض کنه و سریع کارشو انجام بده.
    Last edited by majid_sd2009; 28-11-2009 at 14:09.

15. 3 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

حجم کل برنامه هایی که نصب میکنی نباید بیشتر از 11 مگ (طبق گفته ی دوستان) بشه
    من نقشه تهران و مشهد و یک شهر دیگه رو ریختم با چند تا بازی و نرم افزار دیگه. ولی هنوز مشکلی نداره و ارور نداده چجوریاس؟
    شایدم 11 مگ نشده: دی
    باید یکی دو تا جاوا حجم باا پیدا کنم.
    الان من قسمت Games & Applications رو چک کردم نوشته11.9 یازده / نه. همونجایی که هر فایل جاوایی نصب میکنی دو تا فایل درست میکنه مثلا نوشته020.jad و 020.jar
    Last edited by majid_sd2009; 28-11-2009 at 14:16.

17. 3 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

رفقای کوکی دار لطفا فیرمورتون رو اینجا بنویسید . میخوام ببینم نسبت به تاریخ خرید و نوع جعبه ی کوکی ،آیا تو جدیداش ارتقا فیرمور هم داشته یا نه ؟

فیرمور من اینه :

KP500AT_V10K

19. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •