من مشکلم در باره ی کرک حل شد.
ولی Fps خیلی پایینه اون مود هم نمی تونم دانلود کنم از سایت box.یکی یه راهی یا یه مودی معرفی کنه که بشه دانلود کرد.
اگرم من نمی تونم یکی بگه چجوری میشه دانلود کرد.
من مشکلم در باره ی کرک حل شد.
ولی Fps خیلی پایینه اون مود هم نمی تونم دانلود کنم از سایت box.یکی یه راهی یا یه مودی معرفی کنه که بشه دانلود کرد.
اگرم من نمی تونم یکی بگه چجوری میشه دانلود کرد.
دانلود نمیشه ، اگر ممکن ـه یک جای دیگه Upload کنید ، ممنون !5- فایل پک زیر را دانلود کنید .
کد: http://www.box.net/shared/slyyqf0jdf
من وقتی بازی رو اجرا میکنم تصویر سیاه میمونه بعد مجبور میشم restart کنم؟کرک هم razor هست.
یکی کمک کنه لطفا
هیشکی راه حل مشکل منو بلد نیست ؟؟ ؟
سلام دوستان من بازي رو نصب كردم ولي در بازي زياد بازي لرزش داره و نميشه بازي كني و گرافيك هم خيلي زياد بد هست بايد چيكار كنم تو رو خدا كمكم كنيد
سيستم من از اين قرار هست
cpu:7200 cor2quad
vga:8500gt
ram 4gb
تو رو خدا يه كمكي كنيد
با سلا م شما یکی از کرک هایی که در پست 1 قرار داده شده را دانلود کنید و در محل بازی پیست کنیید ببینید مشکل شما حل میشه؟
دوستان من یه سری عکس از مشخصات سیستمم میزارم شما ببینید میتونم بازی رو انجام بدم یا نه.
البته میدونم کارت گرافیکم آشغاله ولی اینو بگم که از اون دست کارتهاییه که از فضای مربوط به رم برای خودش share میگیره. یعنی میتونه تا 512 مگ افزایش پیدا کنه.به طور خلاصه هم بگم که رم 1 گیگ دارم + سی پی یو 3.4 یک هسته ای.(ای خدا من از دست این سیستم آسغال چی کار کنم؟)
حالا شما عزیزان به نظرتون میتونم بازی رو انجام بدم یا نه؟؟(بگید نه سکته رو زدم:020:)
دوستان مشخصات سیستمم اینه ولی بازی رو وقتی اجرا میکنم اهسته حرکت میکنه - البته تمام پست ها رو وقت نکردم ببینم
Cpu 6550 @ 2.33GHz
VGA - nVidia 8400 GS
Ram - 2GB
مشکل نصب
سلام من بازی رو روی هاردم ریختم و همه نرم افزار های مورد نیاز رو نصب کردم اما بازی نصب نمیشه اگه ممکنه یکی کمک کنه
منون ای پیغام رو میده
اول این رو
و بعد هم این رو
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 711x538 می باشد.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 711x538.
و دیگه نصب نمیشه
ممنون میشم اگه جواب من. بدین
مشکل افت فریم دارم ، تنها امیدمم همین ـه !
وقتی می خوام دانلود کنم مینویسه : "This user is out of bandwidth." ، میدونید که یعنی چی ؟!
منظورم این فایل ـه : http://www.box.net/shared/slyyqf0jdf
اگر کسی فایل رو روی هاردش داره ، ممنون میشم برام جای دیگه ای Upload کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)