سلام الان پارس هایی که تولید میشه همه داشبورد جدید دارن یا فقط سالLX ها ؟![]()
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
سلام الان پارس هایی که تولید میشه همه داشبورد جدید دارن یا فقط سالLX ها ؟![]()
فعلا فقط پارس LX و ELX
پارس سال هم با همون داشبورد سابق تولید میشود .
دوستان بعد از تويض سر سيلند و واشرش الان مجدد آمپر آب تا وسط بالا مياد ! هواگيري انجام ميشه و يه مدت ماشين خوب كار ميكنه اما بعد چند روز دوباره آمپر تا وسط مياد !
صبا يكم زير ماشين آب ميبينم .. نكنه داره آب كم مي كنه و از اونه ؟
بازم هواگیری کنید .
سلام
405 مدل 92 5500 کارکرد
رو سرعت گیرا ی که با اسفالت درست کردن که میری یه صدایه جیر جیر کمکایه جلو میدن ( درست مثل وقتی که لولای درو روغن کاری نکنی صدایه جیر جیر میده ) ماله چیشه ؟
کمکایه عقب هم وقتی در صندوق عقبو باز میکنی با دست و تمام وزن بدن خودمو 90 کیلو میزارم روش میره پایین و میاد بالا اونم همچین صدایی میده ولی کمتر
اینا یعنی چی ؟ این صداها ماله چیه ؟
سلام
علاوه بر هوا گیری که دوستمونم بهش اشاره کردند جنت های ، درب رادیاتور ، و واتر پمپ و ترموستات هم بررسی بشه یک مورد دیگه اینکه ببیند وقتی آمپر آب به وسط میرسه دور تند فن فعال میشه یا کند و واینکه شیلنگ بالایی رادیاتور را چک کنید ببینید که سفته یا نرمه
.
اینکه می گید صبحا آب مقداری ازش میریزه یعنی یه جایی نشتی وجود داره همین نشتی باعث هوا گرفتن سیتم خنک کننده میشه و باعث میشه آمپر آب بره بالا .باید علت نشتی را پیدا کنید .
سلام
با این کارکرد نمیشه به چیزی شک کرد چون ماشین شما تقریبا صفره .
البته ممکنه این صدا به خاطر خرابی لاستیک چاکدار و میل موج گیر هم باشه ولی تو این کارکد به نظر نمیرسه به این زودی ها خراب بشه . به نظر من یکم باهاش برید اگه قطعه ای خراب باشه صداش بیشتر میشه اگه هم نه از بین میره .
یه مورد دیگه اینکه پیچ های کمک را از داخل کاپوت سفت کنید ببیند شل نشده باشه . و اینکه زیر چرخ های جلو جک بزنید و ماشین را بزنید دنده 5 و چرخ را تاب بدید ببینید بازم این صدا میاد یا نه .
سلام دوستان یه پارس سال یگانه یورو 2 رو حدودا 1.5 ماه گرفتیم با 500 تا کارکرد دیشب متوجه شدم که کمی روغن کف پارکینگ ریخته زیر ماشین رو هم که نگاه کردم دیدم اون سینی زیر ماشین کمی گوشش روغنی شده الان علت دقیق رو میدونید چیه؟؟ کمی هم صدای خیلی کم از داشبورد میاد که مثل وز وز میمونه و گاهی وقتا نه هیمشه وقتی که هنگام رانندگی با دست داشبورد رو محکم نگه میدارم قطع میشه ممنون میشم راهنمایی کنید الان نمایندگی ببرم با این مشکلات چه جوری برخود میکنند . ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
کدوم سمت ماشین روغن ریخته بود سمت راست بود یا چپ منظورم اینه که گوشه ی سمت راست سینی یا سمت چپ .
قبلش با ماشین زیاد سرعت نرفید یا به ماشین فشار آورده باشید ، روغنش چه رنگی بود ؟
در مرود صدا از داشبورد عادیه و این ایراد بر میگرده به کیفیت پایین تولیدات شرکت مهر کام پارس تولید کننده ی داشبورد .
داشبورد را چرب کنید این صدا کمتر میشه .
در مخزن روغن رو چک کنید برای من این مشکلو داشت عوضش کردم حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)