خواهش میکنم عزیز.
اگه با اون لینک که دوستمون دادن حل نشد و مطمین هستید که کار رو درست انجام دادید.
اگه باز حل نشد که احتمالا نمیشه باید مدل کنسول و مدل درایوشو بگید تا آموزش مناسب کنسول شما ارایه بشه.
چون این بحث دیگه مربوط به این تاپیک نمیشه تو لینک زیر مدل کنسول و درایو رو بنویسید تا آموزش معرفی بشه و به شما راهنمایی بشه:
--------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اگه مایکروسافت گفته پخش میکنه پس میکنه.اما شما باید به کدکت رو دانلود بکنید تا پخش بکنه برای این کار هم مستقیما باید با کنسول برید لایو و اونو دانلود کنید.من به خاطر بی امنیتی لایو توصیه میکنم تا اومدنlt+3صبر کنید که به زودی عرضه میشه.
--------------------------------------
اینجا تاپیک داشبرد هست نه -- باید سوالاتتونو اینجا مطرح بکنید:
ولی چون برای اینکه دو باره تو زحمت نیافتید لازمه که اول مدل درایو کنسولتونو بگید. مدل درایو رو بگید تا آموزش مربوطه داده بشه.(مدل درایو هم در اون تاپیک زکر کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------------
هی خدا.......
دوستان زحمت کشیدن انجمن رو تفکیک کردن و برای هر بحثی تاپیک قرار دادن شما باید تو تاپیک مربوط به -- مطرح میکردید.
اما باید بگم که برای اینجور چیزا باید برید به سایت زیر:
تاریخ عرضه رو بعد6دسامبر اعلام کردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید