سلام برای حفاظت از رنگ بدنه دوچرخه چیکار می تونم بکنم
سلام برای حفاظت از رنگ بدنه دوچرخه چیکار می تونم بکنم
این مدلها رو هم دیدم بازم از دوستان بخصوص آقا سهراب میخوام یه بررسی بفرمایند...
1-از سری دوچرخه های رالیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-از سری دوچرخه های ژیتانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگر از دوستان کسی قیمت داره اطلاع بده ...همه هیبرید هستن
کلا جیتان رو بیخیال شو
واسه رالی چیره خوبیه خیلی به نطر عالی میاد البته باید از نزدیک دید ولی بهت پیشنهاد میکنم یه کوهستان بگیر و لاستیک 1.75 بندار روش دقیقا میشه همین بهترم هست برات وقتی هم خواستی میتونی با لاستیک 2.10 کوهستان سواری منی
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
دوست من کاری لازم نیست بکنی زیاد روش حساس نباش![]()
آقا سهراب سلام
من قبلا از راهنمایی شما استفاده کردم اگر یادتون باشه یه دوچرخه خریدم اسمش آلیاس بود از سری جاینت...اون موقع برای شرایط من خیلی عالی بود ... خدا بیامرزتش چه چرخی بود ...دزدیدنشمن خیلی ازش استفاده کردم ...
اون موقع شهرستان بودم ... و روستاهای اطراف میرفتم و عکس میگرفتم و ... الان مشهدم و راستش نه به جاده خاکی آنچنانی میرم و نه کوه ... فقط شهر و شهر ...
الان کاملا با نیازهای خودم آشنام و میدونم چی به دردم میخوره چی نه ... بنابراین اصلا هزینه اضافی نمیکنم ...
راستش آقا سهراب من تو اون پست نظرتون رو در مورد مریدا crossway و جاینتهای xroad یعنی مثلا roam پرسیدم..
1- مریدا2- جاینتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینکه موجود هستن و قیمتهاشون در چه حدیه و...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا این که شما فرمودین لاستیک رو تغییر بدیم ... ایا کافیه ؟ یعنی بدنه و کلا سیستم چرخهای هیبرید متفاوت نیست ... من اینو میدونم که چرخ هیبرید بایستی حالت جاده داشته باشه یعنی خیلی سبک ولی دارای دوشاخ کمک دار هست و ظاهرا کل سیستم فرق میکنه ...
ممنون و ارادتمند.
Last edited by journalist1; 22-02-2011 at 08:14.
ببین دوست من
تجربه چنذین ساله نشون داده
که این سبک دوچرخه ها از ترکیب جاده و کوهستان درست شده البیته یرای اروپا نه ایران ما خیابونامون از مسیرهای کوهستان او بیشتر مشکل داره اونم مشهد که توش همش رفت و امده
دادا من واسه این گفتم کوهستان بگیر که هم اینده نگری هستش هم رو مقاومت تنش حساب کردم برات بازم تمایل خودته ولی فک نکن اینا ارزونترن خیلی
اگه دقت کنی مریدا اومده همون تی اف اس 100 رو این کار رو کرده باهاش
نظر شخصیه من جاینت هستش
رپید فایر هم مربوط به نوع تعویض دنده هستش که با اونی که دنده رو میاره پایین در هر دو جهت کار میکنه
سلام سهراب جان ...خیلی ممنون از پاسخ سریعت ...
والا من دقت کردم رو مریدا راستش با هم فرق میکنن...
1- CROSSWAY TFS 100
2- MATTS TFS 100
این دو تا با هم چند تا فرق اساسی دارن ...
1- تنه متفاوت هست اولی با دقت به تصویر و زوایای تنه و همینطور قطر اجزا مشخصه که متفاوت هست و در لیست مشخصات هم دارای تفاوت هست...
( اگر در مقایسه MATTS TFS 100 MD نیومد از تو لیست انتخاب کنید .)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- کراس دارای دوشاخه با 50 میلیمتر جای بازی و اون یکی 100 میلیمتر
3- تعداد دنده های اسپراکت های جلو ( طبق )متفاوت هست کراس به ترتیب 48-38-28 هست و اون یکی 42-32-22
4- نوع لاستیک و متعاقبا نوع رینگ هم متفاوت خواهد بود ...
5- فرمان هم ظاهرا متفاوت هست ...همچنین کرپی فرمان که ظاهرا قابل تنظیم هست ...
6- لوله زین دارای فنر یا سیستم تعلیق هست و خود زین هم فرق میکنه...
7- احتمالا طول قامه هم بایستی متفاوت باشه ...
اما در بقیه اجزا مثل ترمز و یا سیستم انتقال قدرت شامل دنده ها و شانژمان و غیره دقیقا عین هم هستند...
البته ارزش در بررسی کاتالوگها پدید نمیاد و ارزش اصلی و خالص در تجربه هست که ایجاد میشه ...
در هر حال آیا مورد خاصی مد نظر دارید که پیشنهاد بدید و به شرایط من خیلی نزدیک باشه؟
درود
دوست من شما دقیقا متوجه منظور من نشدی منظور از یکی بودن تشابه تکنولوژی هست نه ساختار شما دقت کنید همه روایا یکی هست فقط تنه اون جای اینکه عکس 18 رو بذاره شماره بندب رو تغییر داده و کرده میدیوم اسمال لارژ
اون قسمتهایی که قرمز کردم رو نگاه کن تو نوشته فک کنم دقیقا متوجه منظورم میشی
آقا سهراب سلام
امیدوارم جسارت و کنجکاوی بنده رو به حساب بی ادبی و اظهار فضل نگذارید ... هر وقت پستهای شما رو میخونم یه چیز جدید یاد میگیرم ...
در هر حال من باز هم دو چرخ MATTS و CROSSWAY از نظر تنه با هم با دقت بیشتر بررسی کردم و باید بگم که بطور محسوسی زوایا متفاوت هستند ...بطوریکه اگر نقطه زیر زین رو با حرف A مشخص کنیم... و نقطه محل اتصال فرمون رو B و نقطه محل اتصال طبق رو هم C مثلث حاصل در نوع کوهستان یک مثلث با طول تقریبا 1.5 برابر ارتفاع هست ... در حالی که این مسئله در دوچرخه CROSSWAY تقریبا 1 به 1 هست ...
به عبارت بهتر نقطه A در مدل CROSSWAY کمی بالاتر هست و زاویه لوله بالا کمی در آن افقی تر هست...که تنه رو بسیار به کورسی ها شبیه کرده ....
آقا سهراب جدا من از این کنجکاوی قصد ندارم بگم از شمااشتباه گرفتم یا قصد خودنمایی داشته باشم فقط میخوام مطلب باز تر بشه همین ....و اینکه بالاخره به این نتیجه برسم که با توجه نیاز تمام شهری ( بحث گران تر و ارزانتر نیست ) و گاها مسافتهای جاده ای آیا ساختار چرخهای هیبرید کارآمد تر و مفید تر نیستند و اگر خواستم کوهستان کنم چه کارهایی بکنم که بتونم خیلی به همین هیبرید نزدیکش کنم....
ارادتمند.
با سلام به همه
امروز رفتم نمايندگي فوجي در منيريه.قيمت نوادا ٣ رو مي گفت ٤٤٠-نوادا ١ رو مي گفت ٥١٥ كه واقعا شك كردم.بهش گفتم مطمئني ؟دوباره نگاه كرد تو كامپيوتر و گفت آره؟راستش كمي گيج شدم.چون حتي نوادا ٢ هم از اين قيمت گرون تره.خواستم از دوستان راهنمايي بگيرم.
براي ورزش و رفت و آمد شهري مي خوام و شايد هم كمي خاكي و طبيعت گردي.بيشتر از ٥٠٠ هم نمي خوام باشه(يا در همين حدود)
خواهش
ببین دوست من شما خوب به حرفهای بنده توجه نکردی اگه دقت کنی تو چرخهای mtb سایز بندیها 14-16-18-20 هست درسته من بیام یه تنه 20 بذارم جلوی شما که تقریبا همون خطی رو که میگی صاف هست اون موقع اون چرخ دیگه کوهستان نیست جادس؟
اون بالا هم گفتم اینجوری نمیشه مقایسه کرد از نزدیک مشهود تره
بحث قیمت نیست بحث مقاومته
اون رو نمیتونی کوهستان کنی ولی یه کوهستان رو میتونی شهر کنی
تو چرخ شهر طبق جلو باید 48-38-28 باشه که نو کوهستان 44-32-22 هست میبی نی که 4 تا دندونه زیاد نیست شما خیلی حرفه ای بتونی دور چاتو بچرخونی 44 -11 حداقل تو مسافت مستقیم 55-60 تا میری پس یکمی دقت کنی میبینی تفاوتها کمه و لی مزایا زیاده
من نمیگم حتا کوهستان بگیر ولی اگه های گرفتیو تو مدت زمان اذیتت کرد نگی نگفتی این سیستم چرخا واسه رفتنه مدرسه اومدن خونس همین فشار بیاری روش سریع غزل خداحافطی میخونه
کار خاصی نمیخاد بکنی یه فرمون کاملا صاف +لاستیک 1.75
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)