تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 152 از 1135 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اول اینکه روش dc که میگید یعنی چی ؟! متوجه نمیشم !

بله ، مدل WAG54G2 دارم ...
    فقط می تونم بگم اصلا قابل پیش بینی نیست ! یه دفعه می بینید 1 هفته کاملا بدون مشکل به همین منوال هست یا نه یه دفعه سرعت از دیال آپ هم کمتر ! قاعده خاصی وجود نداره متاسفانه اما چیزی که مسلمه مرکز به مرکز متفاوت ! مثلا همین دیشب یکی از دوستان تویه از یه مرکز مخابراتی دیگه همون موقع که من با سرعت 50 می گرفتم با سرعت 10 دانلود می کردند ! اما نهایتا حدود 730 مگ گرفتن دیشب ... ساعات رایگان شاتل اینقدرم که میگن بد نیست اما منطقیش اینه که بخاطر اون ساعات از شاتل نگیریم ! بلکه اون رو یه موضوع جانبی قرار بدیم ...

چرا امید نباشه ... شما از سایر دوستان تویه سایر مناطق اونجا پرسیدین ؟ اونا هم همین مشکل رو دارن ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اول اینکه روش dc که میگید یعنی چی ؟! متوجه نمیشم !

بله ، مدل WAG54G2 دارم ...
    فقط می تونم بگم اصلا قابل پیش بینی نیست ! یه دفعه می بینید 1 هفته کاملا بدون مشکل به همین منوال هست یا نه یه دفعه سرعت از دیال آپ هم کمتر ! قاعده خاصی وجود نداره متاسفانه اما چیزی که مسلمه مرکز به مرکز متفاوت ! مثلا همین دیشب یکی از دوستان تویه از یه مرکز مخابراتی دیگه همون موقع که من با سرعت 50 می گرفتم با سرعت 10 دانلود می کردند ! اما نهایتا حدود 730 مگ گرفتن دیشب ... ساعات رایگان شاتل اینقدرم که میگن بد نیست اما منطقیش اینه که بخاطر اون ساعات از شاتل نگیریم ! بلکه اون رو یه موضوع جانبی قرار بدیم ...

چرا امید نباشه ... شما از سایر دوستان تویه سایر مناطق اونجا پرسیدین ؟ اونا هم همین مشکل رو دارن ؟
    منظور از dc یعنی اینکه شما هر دفعه تو تایم شبانه سرعتتون پایین هست اگر دسکانکت کنید سرعت میره بالا در صورتی که اگر مرکز کمبود پهنای باند داشت نباید همچین اتفاقی میافتاد. اگر می خواهید دانلود شبانه رو موضوع جانبی بگیرید شرکتهایی هستند که دانلود شبانه ندارند ولی سرعت روز و شب روی 60 هست و پینگ هم معمولا ثابت هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MusicManiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

این سرویس چون مخصوص دانلود زیاده سرعت واقعی خودش رو داره . مثلا اگه شما آرت با سرعت 128 رو بگیری سرعتت باید حداکثر 16 کیلوبایت باشه
    اگه به این صورت باشه که با توجه به قیمتش اصلاً ارزش نداره. دوست عزیز شما خودتون تا حالاسرعتشو دیدید یا فقط حدس میزنید که اینجور باشه؟

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

باسلام و تبریک سال نو
    یه مطلبی رو می خوام خدمت دوستان عرض کنم شاید بدرد خور باشه اونم اینکه تمام سرویس های شاتل تو شیراز با سرعت واقعی هست و سرعت هایی رو که بعضی از دوستان به اون اشاره می کنند یا مربوط به قبله یا اینکه یه دلیل خاص داره که من از اون بی اطلاع هستم ولی من سرویس اقتصادی با پهنای باند 256 کیلو رو تو سه تا مرکز چک کردم همگی تقریبا یکی بود

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

منظور از dc یعنی اینکه شما هر دفعه تو تایم شبانه سرعتتون پایین هست اگر دسکانکت کنید سرعت میره بالا در صورتی که اگر مرکز کمبود پهنای باند داشت نباید همچین اتفاقی میافتاد. اگر می خواهید دانلود شبانه رو موضوع جانبی بگیرید شرکتهایی هستند که دانلود شبانه ندارند ولی سرعت روز و شب روی 60 هست و پینگ هم معمولا ثابت هست.
    آهان ! نه من از این روش استفاده نمی کنم !

موضوع اینجاست که روزانه شاتل کاملا بدون مشکل هست ! اگه کسی روزانه مد نظرش باشه خب میاد شاتل می گیره که روزانش خوبه و در کنارش شب ها هم کم و بیش از رایگان شبانه استفاده می کنه . فرضا من بعد مدت ها یه فیلم می خواستم که دیشب خیلی راحت دانلود شد ! یعنی تویه هفته یه شبم اینطوری باشه واسه من کافیه ! حجم دانلود زیادی ندارم که معطل خوب یا ید بودن سرعت شبانش باشم ! بنابراین برای من کاملا راضی کنندست ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

باسلام و تبریک سال نو
    یه مطلبی رو می خوام خدمت دوستان عرض کنم شاید بدرد خور باشه اونم اینکه تمام سرویس های شاتل تو شیراز با سرعت واقعی هست و سرعت هایی رو که بعضی از دوستان به اون اشاره می کنند یا مربوط به قبله یا اینکه یه دلیل خاص داره که من از اون بی اطلاع هستم ولی من سرویس اقتصادی با پهنای باند 256 کیلو رو تو سه تا مرکز چک کردم همگی تقریبا یکی بود
    یعنی چی ؟ سرعت از 32 تو شب بیشتر نمیشه با اکو 256 ؟ مگه چی میرسه به اینها که براش دروغ بگن؟

آهان ! نه من از این روش استفاده نمی کنم !

موضوع اینجاست که روزانه شاتل کاملا بدون مشکل هست ! اگه کسی روزانه مد نظرش باشه خب میاد شاتل می گیره که روزانش خوبه و در کنارش شب ها هم کم و بیش از رایگان شبانه استفاده می کنه . فرضا من بعد مدت ها یه فیلم می خواستم که دیشب خیلی راحت دانلود شد ! یعنی تویه هفته یه شبم اینطوری باشه واسه من کافیه ! حجم دانلود زیادی ندارم که معطل خوب یا ید بودن سرعت شبانش باشم ! بنابراین برای من کاملا راضی کنندست ...

هر کسی نظری داره. نظر شما هم قابل احترامه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آخر مجبور شدم مودم رو عوض کنم با زایکسل 15 تومن هم ضرر کردم ولی مودم لینکسیسه واقعا مشکل داشت بردم شرکت گارانتی کنندش گفت میفته برای بعد از عید منم همونجا کلکشو کندم.ولی خیلی اذیتم کرد با همهء تعریفایی که ازش شنیده بودم ولی دلمو زده بود.

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

ای بابا دوستان منم مودم Linksys wag54g2 دارم. حدود 20 روز راحت کار میکرد بعدش شروع کرد به DC شدن بعد از هر از چند وقتی .مثلا 1 ساعت به یک ساعت یا 5 دقیقه به 5 دقیقه !!
    دیگه واقعا داشت اعصابم خورد میشد. اول فکر کردم مشکل از شاتل هست. زنگ زدم کلی با یه نفر صحبت کردم هی میگفت مشکل از ما نیست به خاطر اینه که سیم تلفن از پیش سیم برق رد میشه. من هرچی قسم و آیه خوردم که مگه میشه ؟ من خیلی وقته adsl دارم حالا یه دفعه سیم کشیمون تغییر کرده ؟!
    خلاصه حل نشد.
    رفتم توی فروم خود Linksys با آپدیت Frimware و . . . هم درست نشد
    بردمش واسه گارانتی. بالاترین طبقه PC Center تراشه گستر . فرستادنش تهران بعد از 3 روز آوردن 5 تومن هم ازم گرفتن ولی فکر کنم نگاهش هم نکرده بودن.1 برگه هم داده دسته من میگه نگاه کن که وصل شده به اینترنت !!
    خلاصه آوردم خونه بازم مشکل داشت.

دیگه بعد از کلی تحقیق و بدبختی فهمیدم
    یکار باید بکنم. یه اسپلیتر به مودم وصل کنید یه اسپلیتر به تلفونی که توی خونه دارید. من به تلفن بی سیممون وصل کردم به بقیشون دیگه اسپلیتر نزدم.
    خلاصه الان دیگه مشکلم حل شده.هرکی مشکل داشت این راه رو امتحان کنه

------------------------
    ویرایش : آقا من نخوندم پست ها رو کامل. فقط اسم مودم خودم رو شنیدم
    گفتم اگه کسی این مشکل رو داره این روش رو امتحان کنه.
    اگه شبا سرعتتون کم میشه و مودم رو ریست میکنین و اینترنت قطع میشه مشکل از مودم نیست از شاتله( همون جمله همیشگی : ترافیک از سمت شاتل زیاده). من دیروز زنگ زدم داد و بیداد کردم یه کم امشب دیگه مشکلی نداشتم و کل شب سرعتم رو 60 بود ( اکو 512 )
    Last edited by aghamajid1369; 19-03-2010 at 14:57.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ای بابا دوستان منم مودم Linksys wag54g2 دارم. حدود 20 روز راحت کار میکرد بعدش شروع کرد به DC شدن بعد از هر از چند وقتی .مثلا 1 ساعت به یک ساعت یا 5 دقیقه به 5 دقیقه !!
    دیگه واقعا داشت اعصابم خورد میشد. اول فکر کردم مشکل از شاتل هست. زنگ زدم کلی با یه نفر صحبت کردم هی میگفت مشکل از ما نیست به خاطر اینه که سیم تلفن از پیش سیم برق رد میشه. من هرچی قسم و آیه خوردم که مگه میشه ؟ من خیلی وقته adsl دارم حالا یه دفعه سیم کشیمون تغییر کرده ؟!
    خلاصه حل نشد.
    رفتم توی فروم خود Linksys با آپدیت Frimware و . . . هم درست نشد
    بردمش واسه گارانتی. بالاترین طبقه PC Center تراشه گستر . فرستادنش تهران بعد از 3 روز آوردن 5 تومن هم ازم گرفتن ولی فکر کنم نگاهش هم نکرده بودن.1 برگه هم داده دسته من میگه نگاه کن که وصل شده به اینترنت !!
    خلاصه آوردم خونه بازم مشکل داشت.

دیگه بعد از کلی تحقیق و بدبختی فهمیدم
    یکار باید بکنم. یه اسپلیتر به مودم وصل کنید یه اسپلیتر به تلفونی که توی خونه دارید. من به تلفن بی سیممون وصل کردم به بقیشون دیگه اسپلیتر نزدم.
    خلاصه الان دیگه مشکلم حل شده.هرکی مشکل داشت این راه رو امتحان کنه
    به نظر شما عجیب نیست؟ چطور 20 روز بدون مشکل بود بعد یهو مشکلدار شد؟ من خودم Wag160N دارم 4 ماهه از شاتل سرویس میگیرم ولی هیچ وقت به مشکل از نظر DC نخوردم. من از همون اول هم به مودم اسپلیتر نزدم داره مثل ساعت کار میکنه. این شاتل با همه مودم ها رو قبول داره به جز Linksys و D-link نمی دونم چه پدر کشتگی با اینها داره.

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

به نظر شما عجیب نیست؟ چطور 20 روز بدون مشکل بود بعد یهو مشکلدار شد؟ من خودم Wag160N دارم 4 ماهه از شاتل سرویس میگیرم ولی هیچ وقت به مشکل از نظر DC نخوردم. من از همون اول هم به مودم اسپلیتر نزدم داره مثل ساعت کار میکنه. این شاتل با همه مودم ها رو قبول داره به جز Linksys و D-link نمی دونم چه پدر کشتگی با اینها داره.
    والا خودمم خیلی تعجب کردم بعد از 20 روز یه دفعه چش شد !!
    خلاصه که فعلا درست شد.
    آره با لینک سیس انگار پدر کشتگی دارن. هر وقت یه مشکلی داشته باشی و زنگ بزنی بگی مودمم لینک سیسه اولش میگه خیلی بده و به نویز خیلی حساسه و . . .
    البته یه چیزی برای من خیلی عجیبه هنوز. با اینکه من به تلفن و مودم اسپلیتر زدم ولی بازم تلفن یه کم نیوز داره. عجیبه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •