درود بر دوستان گل
اگه خدا بخواد ظرف چند روز آینده با طی مسافتی 200 کیلومتری میرم که بخرم این دلبر رو
فقط دوستان یه لطفی کنن بگن حالا که میرم تهران همراه با گوشی چه چیزای دیگری بگیرم(مثل محافظ lcd و کیف و ...) و از کجا؟![]()
درود بر دوستان گل
اگه خدا بخواد ظرف چند روز آینده با طی مسافتی 200 کیلومتری میرم که بخرم این دلبر رو
فقط دوستان یه لطفی کنن بگن حالا که میرم تهران همراه با گوشی چه چیزای دیگری بگیرم(مثل محافظ lcd و کیف و ...) و از کجا؟![]()
سلام
من وقتی بازی های فلشو تو گوشی اجرا میکنم خیلی کند اجرا میشن کسی دلیلشو میدونه؟
سلام
لطفا آدرس جایی که بتونم این گوشی رو با گارانتی اصل مایکروتل بخرم. البته با کمترین قیمت.
مرسی
چیزایی که یه دردت میخوره قطعا یه کیف مناسب و مطمئن هست. دنبال کیفی باش که به گوشی متصل باشه و گوشی ازش در نیاد!
تونستی یه کابل TV هم براش گیر بیار
اگه ماشین داری یه شارژر فندکی هم (البته اصل باشه) خیلی به دردت میخوره
محافظ LCD هم که اگه مخصوص امنیا گیر آوردی که چه بهتر ولی اگه نبود از محافظ های Iphone میشه استفاده کرد .بگو برات بندازن روش.
البته متاسفانه من برای گوشیم هیچ کدوم از اینا رو تو شهرستان گیر نیاوردم!! امیدوارم تو تهران گیر بیاری.
چند روز پیش یک فایل cab که گوشیو arabic میکنه و از رام jp استخراج شده در تاپیک امنیا گذاشتم به نظر من بهترین روش فارسی کردن استفاده ار اون فایله فقط وقتی نصب کردید واسه اینکه interface عربی از بین بره :الانجلیسیه(همون انگلیسی)setting>system>menu>set to
setting>system>language>و کلیک اپشن پایینی رو بردارید
restart
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه رام A2 رو با این روش عربی کنین:storage=40.05
Last edited by RealRed; 05-02-2009 at 14:10.
اینم آخرین تغییرات :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و آخرین ورزن mobDiv :
البته من این رو امتحان نکردم ولی با این همه عربایزر ی که تو هفته اخیر اومده دیکه مشکل عربی امنیا حل شد باس به فکر فارسی بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by RealRed; 05-02-2009 at 15:03.
اقا من محافظ گوشي من كنده شد وديگر نتوستم محافظ پيدا كنم ....حالا اگر يواش با گوشي كار كنم ...احتمال خرابي چقدر هست........
چرا اينقدر كيفيت عكسبرداري وفيلم برداري پايين هست.مخصوصا عكس كه قبل از عكس گرفتن خوب هست ولي بعد از آن با كيفيت بد وتار ذخيره ميشود ....همه تنضيماتش هم من تعقير دادم تاثيري نكرد...به نظر من n70 نوكيا بهتر از اين عكس ميگيره...اصلا عكسها واضح نيست...تــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــاره
این گوشی بدون گارانتی تو بازار چه قدره؟
Last edited by armin_software; 07-02-2009 at 21:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)