امروز دیگه نسل دی وی دی پلیر ها در حال انقراضه!!! بهتر دنبال پلیر hd باشی
نظیر بلوری پلیر ها و wd پلیر ها
امروز دیگه نسل دی وی دی پلیر ها در حال انقراضه!!! بهتر دنبال پلیر hd باشی
نظیر بلوری پلیر ها و wd پلیر ها
یه دستگاه که mkv هم پخش کنه؟؟؟؟
یه دستگاه برای پخش mkv???
سلام
من دی وی دی فیلیپس مدل دارم. مشکلم اینجاست که وقتی می خوام فیلم Divx که زیرنویس sub/idx که هم اسم فیلم هم داره باهاش ببینم، به محض اینکه اولین خط زیرنویس می خواد پخش بشه دستگاه هنگ می کنه و باید از برق بکشیش بیرون. در صورتی که قبلا این طوری نبود و همه نوع فیم Divx با زیرنویس باهاش میدیم.
ممنون اگه کمکم کنید
با سلام خدمت همه دوستان عرض کنم من قصد خرید یک گیرنده دیجیتالی تلویزیون را داشتم برای همین با رجوع به این سایت مطالب جالبی را که دوستان نوشته بودم خواندم و در نهایت تصمیم به خرید گرفتم ولی نکته ای را که می خواهم بگویم این است که من بتازگی یک دستگاه تلویزیون سامسونگ مدل 46C630 خریده ام و به طور اتفاقی در قسمت جستجوی کانال متوجه شدم که آیتمی به نام دیجیتال دارد که با انتخاب آن کانالهای دیجیتالی صداوسیما را گرفتم 14 کانال . برایم خیلی جالب بود برای همین می خواستم ببینم آیا کسی قبلا این کار را آزمایش کرده است یا خیر ؟ بنابراین با انجام این کار نشان می دهد که سری جدید tv های سامسونگ یک تیونر مبدل در درون خود دارد آیا این صحبت درست است یا خیر ؟
بله ، ----T داره.
یکم قدیمیه اما گفتم شاید هنوز کسی جواب نداده باشه
من بدون روشن کردن TV هم حتی اگه فولدر هم توی فلش یا DVD باشه میتونم پلی کنم،یعنی اتوماتیک میره روی حالت بدون TV و خودش به ترتیب همه رو پخش میکنه
Pioneer HTZ656DVD
مرسي پوريا جان![]()
سلام
دستگاه های پیلیپس و پایونیر ساخت کجا هستن؟
پایونیر دو جور داره،دستگاه های گرونش عمدتا مالزی هستن و اگه باند داشته باشن چینی هستن(به چز دستگاه های حرفه ای)
فیلیپس هم اصلیاش هلندی هستن
اما الان اکثرا چین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)