سلام حسین آقا
من می خوام واسه Teleport بازی کن ها افرادی رو بزارم که اون ها رو جابه جا کنه ؟!!؟
حالا چه مدل Creatur رو بسازم و چکار کنم
.
در ضمن من مشکل مینی منیجرم حل شد
الان با سرور Mangos Amber بازی میکنم !!
سلام حسین آقا
من می خوام واسه Teleport بازی کن ها افرادی رو بزارم که اون ها رو جابه جا کنه ؟!!؟
حالا چه مدل Creatur رو بسازم و چکار کنم
.
در ضمن من مشکل مینی منیجرم حل شد
الان با سرور Mangos Amber بازی میکنم !!
میشه به من بگی چیکار کردی که سایت ران بشه
هر کاری که نوشته بودن رو انجام دادم کانفیگ هاشم انجام دادم ریلم رو هم تغییر دادم فقط باید سایت ران شه بقیه ی کار هاشو کردم اگه سایت ران شه که نمیشه سرورم راه می افته ممکنه چند تا مشکل وجود داشت باشه ولی اونارم درست میکنم
لطفا کمک کنید !![]()
[QUOTE=funblizz;5004302][QUOTE=Bllizzardwow;5002856]اینو نگی چی بگی ، راست میگی دیگه نباید جوابتو بدم چون در سطح من نیستی
خوش باش عمو جون
کسی نمیدونه چجوری باید از طریق Quest هیرو ها یا Player ها رو Teleport کرد؟؟؟؟
.
Quest Teleport رو از یه Creatur بگیری و بعد همون رو دوباره به خودش برگردونی و اون Teleport کنه به یه محلی ؟؟
.
ساخت Quest رو آموزش بدین لطفا
سلام دوست عزیز
به نظر من اگه شما به جای این همه درد سر MaNgOs Amber رو دانلود کنی بهتره
آخه هم خودش سایت داره و هم مینی منیجر
فقط یه کوچولو Creatur هاش فرق میکنند که اون رو خودت میتونی درست کنی.
و یه سوال دیگه
چجوری مدل Creatur ها رو تغییر بدم
مثلا یه مدل بسازم از Illidan که Axe های گنده دستش باشه
یا گارد های شهر هایی مثل Stormwind و Orgrimmar لباس های Player ها رو داشته باشن.!!
نرم افزاره ؟
تایتانیک پسره بود یا دختره ؟
به جای 15 صفحه بهتر بود همون صفحه اول رو 150 بار بخونیدشوخی بود ،
در مورد www یکم بیشتر توضیح بده متوجه نمیشم کدوم قسمت رو مشکل دارید
در مود گزینه دو هم من 150 صفحه رو کامل نخوندم ، ممکنه صفحه داسی که باز میشه realmd و Mangosd باز بشه و صفحه سیاهی که میاد بعد چند ثانیه بسته بشه ، اگه همچین مشکلی دارید از اول ست کنید همه چیز رو ، چون فایل کانفیگ این 2 یکم حساس تشریف دارن و با اشتباه تایپی کوچیکی همچین اروری میگیریم
یعنی چی سرور رو از واو خودتون باز نمیکردید ؟ از یه سیستم دیگه میخواستید لاگین کنید ؟
127.0.0.1 آی پی داخلی هست برای سیستم خودتون ، رو سیستم دیگه این رو بزنید کار نمیکنه چون فکر میکنه خودش هستنرم افزارهای خاصی هم لازم هست تا پینگ بده این آی پی 127.0.0.1 یا localhost
ببینید دوست عزیز ، شما میگید باز نکرد ، میشه توضیح بیشتری بدید ؟ من میگم ماشینم خراب شده کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید درستش کنم ، جواب کاملی نمیشه به این سوال داد که دقیقاً مشکل رو برطرف کنه
بیشتر توضیح بدید راحت تر مشکل برطرف میشه
روی هاست کپی کنید باز هم مشکل خواهید داشت ، چون دیتابیس رو از سیستم شما میخونه این ومپ ، برای اینکه ببرید روی هاست باید آی پی ولید داشته باشید ، و این که موقع نصب Mysql ( خود نرم افزار ) تیک کنترل از راه دور رو زده باشید
در جواب دوست عزیزمون آقای healburn به مشکل شما هم اشاره کردم
اگه میخواین سرور آنلاین بزنین بهتره از خیر Amber بگذرید ، مشکلات زیادی برای اینکه یک سرور آنلاین بشه
توضیح اینکه دقیقاً چیکار کنید تا این رو روی هاست ببرید سخت تر از اینه که یک آموزش بنویسم ، پس منتظر یک آموزش کاملتر و حرفه ای تر از بنده باشید
salam dost aziz
dar zamine server haye fun har moshkeli dari bego ta komaket konam
ساختنه این npc ها ساده نیست البته یکی قبلاً یه روشی رو گفت من امتحان کردم ولی نشد , متأسفانه پاکش کردم چون خیلی سطحی و به درد نخور بود من تلپورتر رو پتچ کردم و یه تلپورتره جدید نوشتم که البته برای استفاده از اون باید کار با سرس سرور رو خوب بلد باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)