سلام کسی هی که آنتی ویروس راحت و قوی داشته باشه راهنمائی کنین ممنون
سلام کسی هی که آنتی ویروس راحت و قوی داشته باشه راهنمائی کنین ممنون
عزیز خودت اومدی توی تاپیک یه آنتی ویروس خاص داری سوال میپرسی ؟
همین کسپرسکی اگه به موقع آپدیتش کنی خیلی عالیه kis 2010 رو بگیر عالیه
خودم دارم استفاده میکنم خیلی خوبه![]()
سلام
مدتی است سایتبسته شده ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کسی kav 7 یا kav 8 داره خواهش میکنم به منم بده
مرسی ...![]()
سلام دوستان.
من Keyهاي جديد رو از کجا بايد بگيرم؟ سايتي که تو پست اول معرفي شده بسته است.
بعد يه چيز ديگه: اين تاپيک نبايد تو بخش دانلود کرک باشه؟
تندرست باشيد.![]()
با سلام.
سايت kavkiskey.com بسته نشده و online ميباشه و كار ميكنه.اين سايت توسط مايكروسافت بسته شده و بهمين دليله كه ممكنه افراد قادر به ديدن اين سايت نباشند و تصور كنند اين سايت بسته شده.با توضيحات زير ميتونيد به راحتي وارد اين سايت بشيد.براي اين منظور بايد در فايل Hosts كه در مسير زير قرار داره تغييراتي را ايجاد كرده و سپس آنرا ذخيره نماييد:
c:\windows\sistems32\drivers\etc
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين بخش جهت سهولت دسترسي كاربران محترم سايت در اين انجمن قرار گرفت تا از پراكندگي مطالب جلوگيري بشه.
سلام یه چنتا key برای کاسپر 2009 ورژن 8.0.0.506 بزارین
من هنوز برام سواله که سایتکه فقط برای ورژن چینی لیسانس میده ، پس چرا دوستان اینقدر سراغ این سایت رو می گیرند ؟ مگه کسپرشون چینیه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دم شما گرم.
فقط يه سوال دارم: آخرين آپديت اين سايت مربوط به 26 سپتامبره. و خب مسلما اگر آخرين Keyهاي الآنش بره تو ليست سياه، ديگه نميشه کاري کرد. آيا اين سايت مجددا آپديت ميشه يا ديگه نه؟ و اگه پاسخ منفيه، آيا سايتهاي ديگهاي هم با کار مشابه وجود دارن يا نه؟
خوش باشيد.![]()
ممکنه بگید چه تغییراتی باید در فایل بدم ؟با سلام.
سايت kavkiskey.com بسته نشده و online ميباشه و كار ميكنه.اين سايت توسط مايكروسافت بسته شده و بهمين دليله كه ممكنه افراد قادر به ديدن اين سايت نباشند و تصور كنند اين سايت بسته شده.با توضيحات زير ميتونيد به راحتي وارد اين سايت بشيد.براي اين منظور بايد در فايل Hosts كه در مسير زير قرار داره تغييراتي را ايجاد كرده و سپس آنرا ذخيره نماييد:
ممنون
هيچي اون متني که گفتن رو به تَهش اضافه کن. بطوري که آخرين خط فايل متنيات همون جملهاي بشه که هميلتون گفتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)