بعید میدونم قطع بشه امکانش زیر 1 درصد هستش چون دیگه همه میرن سراغ یک سرویس دهنده دیگه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بعید میدونم قطع بشه امکانش زیر 1 درصد هستش چون دیگه همه میرن سراغ یک سرویس دهنده دیگه
دقت نکردی گفتم نسبت به ساعت سیستم من![]()
سرعت شاتل بشدت افت کرده! (اصفهان)مخصوصا براوز کردن. دیشب خوب بود اما الان بدجوری کم شده. بزور این پست رو دادم، در حد دیال آپ شده!!!![]()
تایید میشه.
من هم اصفهان هستم و الان سرعت خیلی اومده پایین.
دیشب تا 3 که بیدار بودم هوب بود.
صبح که بیدار شدم دیدم فقط 850 مگ دانلود داشتم.
الان هم یک صفحه که میخواهم باز کنم خیلی طول میکشه.![]()
الان سرویس شاتل خیلی کند شده. (تهران)
پشتیبانی رو تماس گرفتم میگه مشکل سراسری از طرف مخابرات پیش اومده
سرویس شما چطوره؟
Last edited by hoomany; 11-12-2008 at 11:13.
از منم که هنوز خیلی کنده. از دیال آپم کمتر شده. هر چیم زنگ میزنم پشتیبانی اشغال میزنه. ولی احتمالا همین جوابی که به شما دادند رو به منم میگن.
اره منم اصفهانم, مرکز ازادی, سرعت واقعا افتضاح شده
همین صفحه را الان کلی طول کشید تا باز کنم![]()
سرعت منم خیلی اومده پائین, اصلا دیشب قطع شد.زنگ زدم گفتن مشکل از مخابراته.موندم اگه این مخابرات نبود کاسه کوزه ها رو ,رو سر کی میشکوندن.
اره اینجا هم افتضاح شده از دایل اپ بدتر شده . من این پیج را توی 3 دقیقه باز کردم ولی هنوز درگیره!!
توی اون قسنت لوگین نوشته:
مشتركان گرامي،
به اطلاع ميرسانيم به علت اختلالي كه در شبكهي اينترنت در سطح كشور پيش آمده است، ممكن است شاهد قطع و وصل شدن سرويس يا سرعت پايين دسترسي به اينترنت باشيد. هرچند اين مشكل از اختيار شركت شاتل خارج است، اما به هر روي، كارشناسان در حال پيگيري براي برطرف ساختن مشكل يادشده هستند. از صبر و شكيبايي شما صميمانه سپاسگزاريم.
گروه شركتهاي شاتل
اوه! پس اینطوری که معلومه و با این اطلاعیه ای که شاتل نوشته احتمالا پنجشنبه جمعه رو باید بریم تعطیلات در آغوش طبیعت!!!![]()
هم اکنون 338 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 338 مهمان)