نه
برنامه FreeFSWP هم هست که رو گوشی شما کار نمیکنه![]()
نه
برنامه FreeFSWP هم هست که رو گوشی شما کار نمیکنه![]()
یه مشکل بزرگ دارم خواهشا سریع کمک کنید.البته مشکلم خیلی عجیبه.
وقتی کسی به گوشیم زنگ میزنه وقتی دکمه call رو میزنم گوشیم خاموش میشه.همینطور وقتی به کسی با گوشیم میزنگم بازم گوشی خاموش میشه.
خیلی عجیبه این مشکل برای منم پیش اومده،فعلا دادم تعمیر.فکر کنم مشکل PF باشه
دوستان یعنی هیچکس نمیدونه جریان چیه؟؟؟چرا با wi-fi اپدیت نمیشه؟؟؟؟
سلام به دوستان گل
ميخواستم بدونم مشكل گوشيم چي ميتونه باشه
اصلا سايت باز نميكنه.gprsش كار ميكنه ولي سايت باز نميشه.حتي با نيمبوزم كار ميكنم اما عكسايي كه واسم ميادو نميتونم دانلود كنمو ببينم.راستش تا حالا سايتي باز نكرده![]()
الان که GPRS قطع هستش ( ایــرانسل)... با Opera و مرورگرای دیگه تست کنیــد !سلام به دوستان گلميخواستم بدونم مشكل گوشيم چي ميتونه باشهاصلا سايت باز نميكنه.gprsش كار ميكنه ولي سايت باز نميشه.حتي با نيمبوزم كار ميكنم اما عكسايي كه واسم ميادو نميتونم دانلود كنمو ببينم.راستش تا حالا سايتي باز نكرده
موقعي كه درستم بود باز نميكرد.مثلا گوشيهاي دوستام حد اقل ديگه عكسايي كه از نيمبوز براشون ميومدو ميتونستن باز كنن.ولي مال من باز نميكنه
سلام
دوستان من یه مشکل اعصاب خورد کن با گوشی دارم
وقتی فیلم با گوشی میگیرم یا عکس یه مدت بعد دیگه اجراش نمیکنه یا آهنگهایی که دارم بعضی وقتا دیگه اجرا نمیشن یا یه فایلی خود به خود از گوشیم پاک میشه کسی میدونه مشکل از کجاست؟
مشکل از مموری کارت هست دوست عزیز
سلام بجه ها
من به تازگی گوشی n85 گرفتم. قبل از این فقط با جاوا کار کردم برای همین راه دستم نیست و نمیدونم چی به چی... .
من قبلا سونی اریکسون داشتم و میتونستم اطلاعات تماس هام رو تو کامپیوتر و با کیبورد وارد کنم و توسط نرم افزار مخصوص رو گوشی بریزم. الان نزدیک 100 تا تماس رو باید وارد کنم که هر کدومشون چند تا شماره تلفن و ایمیل و آدرس خونه و .... دارن. عزا گرفتم. خواهشا کمک کنین. نرم افزاری نیست بتونه این کارو بکنه؟؟؟؟ من کل ovi pc suit رو زیر و رو کردم. انگار نوکیا همچین امکانی تو نرم افزار نذاشته.
کمک کنین تو رو خدا.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)