سلام
داتک تو سایتش ( جدیدش) یه آزمایش سرعت هم گذاشته ، یه تست زدم اینم نتیجش :
256 نامحدود
سلام
داتک تو سایتش ( جدیدش) یه آزمایش سرعت هم گذاشته ، یه تست زدم اینم نتیجش :
256 نامحدود
این صفحه تستش کجاست؟
اول باید بری تو ورود مشترکین بعد سمت راست صفحه تو منو ابزارهای من یکیش هست آزمایش سرعت.
[quote=Hamed 360;4487774]پینگمون طبق معمول افتضاحه در حد 200و 300. البته این روزا افتضاح تره چون شبکه اختلال هم داره..
eeee
چه باحال دکوراسیون رو تغییر دادن ، همش زیر سر این کریسمسه
اومدن آی پی یک سایتو بستن هرچی میگیم چی شد میگن هیچی ...
سرکارمون گذاشتن کلا
ببینید اینو می تونید باز کنید ؟ با وی پی اون و پراوکاسی باز میشه
اینم از تست ما :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو بینیم بابا بزار باد بیاد ، پول مفت میگیرن سرویس های بیخود میدن طلبکارم هستن !!!شرکت این حق را برای خود محفوظ میدارد تا چنانچه متوجه شود که برخی از کاربران با استفاده از ترفندهای نرمافزاری حق افراد دیگر گروه را ضایع میکنند، دسترسی آنها به پهنای باند اینترنتی را محدود نماید، تا به این ترتیب دیگران هم بتوانند متناسب با نسبت اشتراک از پهنای باند اینترنتی استفاده نمایند.
۵- فعالیتهای غیرقانونی
استفاده کاربران از خدمات گروه شرکتهای داتک باید مطابق با قوانین و مقررات کشور باشد و چنانچه محرز شود که کاربری این قوانین و مقررات را رعایت نکرده است، باید پاسخگوی فعالیتهای غیر قانونی خود باشد. دراین رابط توجه کاربرانی که از سرویسهای اینترنت داتک تلکام استفاده میکنند را به موارد زیر جلب میکنیم:
■ مسئولیت ورود به وب سایتهای غیر مجاز با کاربر است. شما نگران نباش اون با من
■ مسئولیت استفاده از اینترنت برای تخریب افراد وافکار جامعه، ورود به حریم خصوصی افراد و سازمانها، دسترسی به اطلاعات غیر قانونی و … با کاربر است. آخ آخ چه سرعتی ارائه میدید ... هر موقع سرعتم خوب شد ، بعضی شرکت هارو هم به موقع تخریب می کنیم
■ مسئولیت دانلود غیرقانونی اطلاعاتی که تحت حمایت قانون کپی رایت هستند با کاربراست. زرشک ، من فتوشاپمم اصله ، به جون صاب شرکت
■ مسئولیت حمله به کامپیوترها، شبکهها و … با کاربر است. مراجعه شود به دو بند بالاتر
■ مسئولیت جبران خسارتهای احتمالی که از طرف ارتباط مشتری به شبکه شرکت وارد میشود با کاربراست و مسئولیت عواقب قانونی این امر برعهده مشترک خواهد بود. ببخشید ما خسارت وارد می کنیم ؟ شما هر موقع دلت می خواد ssl و فک و فامیل رو می بندی ، اون موقع ما ضرر نمی کنیم دیگه ؟!!!
■ مشترک نمیتواند خدمات اینترنتی خود را بدون هماهنگی با گروه شرکتهای داتک، به دیگری واگذار نماید. عمرا به دیگری واگذار کند ،آقارو باش ، توصیه می کنیم دیگری هم تا یک کیلومتری این مکان ظاهر نشود ولی به زور!!! ،
■ شرکت مجاز است هر آینه جلوی خدمات کاربرانی را که از سرویس اینترنت خود سوء استفاده میکند را بگیرد. شما که همینجوریش می گیرید وای به حال اون روز
۸- سایر موارد
■ کاربران داتک تلکام برای تهیه خدمات اینترنتی باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشند. آره حتما ، تو گفتی و ما هم باور کردیم محدودیت بالای 60 سال نداره ؟
■ دسترسی به خدمات اینترنت با سرعت بیش از 128Kbps تنها برای میکند و سازمانها و اعضای هیئت علمی دانشگاهها با ارائه مدارک معتبر امکان پذیر است. (وقف بخشنامه صادره از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) بله بله ، خوراکش یه نامه و یه مهره
■ گروه شرکتهای داتک مجاز است تا بر اساس توافقنامه مورد تایید مشتری، در مواقع نیاز به منظور ارائه خدمات بهتر و پشتیبانی از تجهیزات، با اعلام قبلی خدمات اینترنتی را برای مدت محدودی متوقف نماید. تصبره : ولی پولشو پای مشتری حساب بنماید.
اینا هم از ترس ایرانسل یکمی خودشونو جمع و جور کردن ، هی وایمکس وایمکس می کنن !!!
Last edited by SIMON137; 14-12-2009 at 23:06.
[QUOTE=ChaoticHead;4491014]این که خوبه پینگ معمول من بالای 500 است.
اره وایمکس بیاد داستان های جالبی رو خواهیم دید.
اره فكر كنم ايرانسل بياد كل همرو بخوابونه ..شايد گرون باشه ولي از شركتاي ديگه با انصاف تره...نمونش
اگه همين ايرانسل GPRS رو نمياور عمرا اين هراه اول GPRS رو راه مينداخت...تازه اينم به زور راه انداخته همش قط و وصل ميشه...من موندم چند وقته ديگه كه ايرانسل 3G رو راه بندازه اين شركتا مي خوان چي مار كنن؟![]()
اره فكر كنم ايرانسل بياد كل همرو بخوابونه ..شايد گرون باشه ولي از شركتاي ديگه با انصاف تره...نمونش
اگه همين ايرانسل GPRS رو نمياور عمرا اين هراه اول GPRS رو راه مينداخت...تازه اينم به زور راه انداخته همش قط و وصل ميشه...من موندم چند وقته ديگه كه ايرانسل 3G رو راه بندازه اين شركتا مي خوان چي كار كنن؟![]()
سرعت داتک پایین اومده و یوزرها شیر شدن (برای اکانت نامحدود) و اصلا نمی شه روی سرعت بالا حساب کرد. فکر کنین همون دایال
آپ رو دارین استفاده می کنین منتها شیر شده...(بطور مشترک بین چند کاربر که سرعت را پایین می آورد و غیر قابل حساب و کتاب)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)