تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 152 از 1042 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

البته اگر در جدول تعرفه ها دقت كنيد سرويس 1024، حجم هاي مختلفي دارد.

خودِ نمايندگي هم به من پيشنهاد داد حجم 5 گيگ رو بخرم كه با ماليات مي شد 26.500 تومان.
    خب دیگه منم حرفم همینه میگم صبا خوبه یعنی همین 5گیگ در ماه حجم بسیر خوبیه با سرعت 1مگ ماهی 26 تومن یعنی مفت
    ایراداتی که دوستان به صبانت میگیرن 90 درصدشون ایرادای همه ispهاست
    همه ای اس پی ها قطعی داره همشون سرعتشون میاد پایین همشون ممکنه تو پشتیبانی یه ضعفایی داشته باشن
    مثلا همین افروز که من میگیرم طرف 1 ساعتم میشینه پای تلفن تو هم پای کامپیوتر قشنگ کمکت میکنه ولی خب اداب معاشرتشون خیلی توپ نیست من که تاحالا 1 بار فقط زنگ زدم پشتیبانی که اونم همون قضیه بود که از ترکیه قطع شده بودو...
    درود بر صبانت
    Last edited by n0100003; 06-10-2008 at 20:41.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

خب دیگه منم حرفم همینه میگم صبا خوبه یعنی همین 5گیگ در ماه حجم بسیر خوبیه با سرعت 1مگ ماهی 26 تومن یعنی مفت
    ایراداتی که دوستان به صبانت میگیرن 90 درصدشون ایرادای همه ispهاست
    همه ای اس پی ها قطعی داره همشون سرعتشون میاد پایین همشون ممکنه تو پشتیبانی یه ضعفایی داشته باشن
    مثلا همین افروز که من میگیرم طرف 1 ساعتم میشینه پای تلفن تو هم پای کامپیوتر قشنگ کمکت میکنه ولی خب اداب معاشرتشون خیلی توپ نیست من که تاحالا 1 بار فقط زنگ زدم پشتیبانی که اونم همون قضیه بود که از ترکیه قطع شده بودو...
    مثل شاتل
    شاتل همشون خانم هستم و خوش صحبت و به نظر من چیزی بارشون نیست
    درود بر صبانت
    بخش پشتیبانی فنی شاتل همیشه مرد بوده...(ینی من هر وقت زنگ زدم مرد بودن)

وقتی مشکل داشتم همیشه پیگیری کردن....

همین دیروز وقتی قطعی سراسری (خبرش تو فروم هست) همه جارو فرا گرفت زنگ که زدم دیدم 14 نفر پشت خط هستن....
    دیدم بخوام وایستم تا همه 14نفر برسه به من خیلی طول میکشه

رفتم تو پروفایلم بخش گزارش مشکلات مشکل را براشون پیغام زدم....11 دقیقه بعد بهم جواب دادن....

جمعه هم خط تلفنمون نویز شدیدی پیدا کرده بود و هر 4-5 ساعت یه دیسکانکتی داشتم....بازم براشون پیغام گذاشتم نیم ساعت نشد که بهم زنگ زدن و راهنماییم کرد و مشکل حل شد...دوباره خودش یه نیم ساعت بعد زنگ زد و پرسید که الان وضیعتت چطوره؟؟؟ نویز خطتت برطرف شده یا نه؟؟؟؟

خوب من با این چیزا خیلی حال میکنم اینکه یه ISP دقیقا پیگیری میکنه مشکلات مشترکینو .....

سرعتم هم که همیشه ثابت بوده (به جز دیشب که ربطی به شاتل نداشت و مشکل سراسری بود)

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

یه چیزی میخواستم بگم
    توی تاپيك جامع راه اندازي Adsl ،‌ خريد مودم ،‌ بررسي مشكلات مودم اون بالا یه نظر سنجی هست که هر کی مدل مودمشو میگه و مثلا من رفتم تو نظرسنجی و یه کاری با کسایی که linksysy داشتن داشتم و با بچه های linksys دار مشورت کردم
    حالا اینجا نمیشه چون نوشته برترین سرویس دهنده (به نظر سنجی دقت کنید) ننوشته سرویس دهنده شما چیه که فکر کنم بخاطر همینم باشه که نمیشه رو امارها کلیک کرد و کسایی که امارها رو دادنو بشه شناخت
    حالا من مثلا میخوام با یوزرهای مثلا شاتل یه مشورتی بکنم نمیتونم که ممکنه بهم بگید خب برو تو تاپیک شاتل بله اینم میشه
    ولی من با یوزرهای افروز کار دارم
    توی نظر سنجی افروز که نیست هییییییییچ کسایی که امار دادنم نمیشه شناخت
    کاشکی این نظر سنجی هم مثل این تاپیک بود :تاپيك جامع راه اندازي Adsl ،‌ خريد مودم ،‌ بررسي مشكلات مودم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اقای مدیر میتونن این پیشنهاده مارو قبول کنن فکر میکنم خیلی بهتر باشه
    Last edited by n0100003; 06-10-2008 at 21:03.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من ضعفشو میدونم اونهم سرعت آپلودشه که نسبت به پارس نصفه ولی هیچ ضعف دیگه ایی نداره مطمین باش اگه کسی فقط میخواد دانلود کنه از شاتل بهتر گیرش نمیاد

5. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما چرا فکر کردی که من این فکرو کردم؟؟
    بله منم میدونم که بعضی جاها که adsl نمیتونن بگیرن یکی ممکنه همین بی ارزگی مخابرات باشه که شما میگی یکی اینکه pcm باشه یکی اینکه فیبر باشه
    حالا من دارم میگم 4460 فیبره و هیچوقت adsl نمیتونه بگیره حتی اگه یه خط دیگه هم بگیره بازم فیبره
    به اطلاع شما برسونم که من خودم یه زمانی 4460 بودم و دقیقا خبر دارم
    در ضمن منم نگفتم که هر جا که اینترنت نداره فیبره نوریه لطفا حرف تو دهنه بنده نزارید

این پیچوندنا جواب داده؟؟یعنی شاتل که انقدر سخت گیره میشه با این حرفا پیچوندش؟؟انقد یول ممده؟
    ما که پیرمون در اومد میخواستم واسه داداشم بگیرم فکرم به اینجور راه حلا نرسیده بود

اره بابا کی گفته اگه فیبر باشه نمیشه با dial up وصل شد در ضمن فکر کنم جملتو اشتباه نوشتی گفتی:(من شنیده بودم که با دیال آپ هم نمیشه به Adsl وصل شد )باید میگفتی با دایل اپ هم نمیشه به اینترنت وصل شد اشتباه چاپی بود.
    اره عزیز منم فیبرم با دایل اپ مثل ADSL دوستم که 64 صفحه باز میکنم
    بعدشم که ADSL گرفتم از افروز(فیبر هم هستم8802)افروز رو فیبر میده
    منم دارم 128 گرفتم نامحدود ip static ماهی 55 تومن خداییشم سرویسش خوبه تاحالا قطع نشدم و مشکل نداشتم
    خلاصه این سایتشه:afrooz.com ولی به سایتش زیاد اعتنا نکن چون اپدیتش ماله عهد سوته
    این شمارشه زنگ بزن ببین بهت میدن ببین چه جوریاس 22354100_22354200_22364400_22374400_22354300

منظورشون این بود که :(شنیده بودن با دایل اپ هم نمیشه به اینترنت وصل شد)اشتباهی بجای اینترنت گفتن ADSL
    فکر کنم همین باشه چون اگه نباشه اون موقع منم سوال شمارو باید تکرار کنم

اینجوری که من میدونم این سرویس 128 هست که شبا میشه 1MB
    وگرنه 24 ساعته 1MB مگه میشه 16 تومن...
    کاش ما هم خطمون مسی بود ازین سرویسای سرعت بالا با چندر غاز پول میگرفتیم

به نظرم 128 ، 55000 تومان خيلي باشه! اين طور نيست؟!!
    راستش من مشكوكم ، آخه به نظرم خطم فيبر نباشه و سر كارم گذاشتم!!

در ضمن امروز از لايزر كه رفته بودن مخابرات،از اونجا مودم راحت آپ شده و كار كرده!! ميشه فيبرنوري باشه و از مخابرات كار كنه؟!!!!

راستي اگه خط فيبرنوري باشه مخابرات نبايد درخواست Adsl رو برگشت بزنه؟!!!!!!!!!!!!

7. این کاربر از farhad_s5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

استي اگه خط فيبرنوري باشه مخابرات نبايد درخواست Adsl رو برگشت بزنه؟!!!!!!!!!!!!
    معمولا همینطوره اگه فیبر باشه مخابرات درخواست رو برگشت میزنه

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز رئیس مخابرات به من گفت که خطم فیبر نوریه ولی وقتی خودم زنگ زدم امور مشترکین گفتن که اگه فیبر باشه درخواست Adsl رو برگشت می زنیم!! برا من رو برگشت نزده بودن!!!

امروز از لایزر بهم زنگ زدن گفتن ما خطت رو بررسی کردیم و خطت فیبرنوری نیست و معمولیه!

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من isp يم داتك سرعت دانلودم خوبه رو 30 هست اكثرا اما اصلا نميتونم از تورنت دانلود كنم يعني يا سرعت افتضاحه يا اصلا چيزي دان نميكنه .
    نميشه كاري كرد اين محدوديت برداشته شه ؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من isp يم داتك سرعت دانلودم خوبه رو 30 هست اكثرا اما اصلا نميتونم از تورنت دانلود كنم يعني يا سرعت افتضاحه يا اصلا چيزي دان نميكنه .
    نميشه كاري كرد اين محدوديت برداشته شه ؟
    ممنون
    با پ ر و کسی امتحان کن ببین جواب میده یا نه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

به نظرم 128 ، 55000 تومان خيلي باشه! اين طور نيست؟!!
    راستش من مشكوكم ، آخه به نظرم خطم فيبر نباشه و سر كارم گذاشتم!!

در ضمن امروز از لايزر كه رفته بودن مخابرات،از اونجا مودم راحت آپ شده و كار كرده!! ميشه فيبرنوري باشه و از مخابرات كار كنه؟!!!!

راستي اگه خط فيبرنوري باشه مخابرات نبايد درخواست Adsl رو برگشت بزنه؟!!!!!!!!!!!!
    ببین من از افروز میگیرم 128 55 تومن اره زیاده ولی:
    1:ip static داری
    2:بدون محدودیت حجمی
    3:هر ماه پیک با فاکتور میاد دم در خونه برای گرفتن شارژ
    4edicated هست (به گفته خودشون)البته من همیشه خدا سرعتم ثابت بوده و پایین نیومده (حالا اینو بیخیال)
    5:مجبورم از افروز بگیرم
    خلاصه در کل به نظر منم 55 تومن واسه 128 زیاده من اگه مسی بودم 55 میدادم 512 یا 1مگ با محدودیت
    2گیگم برام بسه یا 5گیگ دیگه اخرش نامحدود میخوام چیکار
    ولی خب افروزم تو جایی که هیچکس سرویس نمیده خداییش خوبه وگرنه من مجبور بودم الان با دایل اپ پست بدم و ماهی 50 60 هزار پول تل بدم(گرونه ولی ......)
    من یه زمانی جنت اباد بودم پیش شمارم4445 بود اون موقه هنوز نه من تو باغ بودم که adsl بگیرم نه کلا مردم ولی یه 4445 همه سرویس میدادن و الانم که دیگه همه جا میده ولی بعدا چند روز تلفنمون قطع شد و دوباره وصل شد (میدونی چی شد؟)خطمون فیبر شدو شمارمون شد 4460 من کم کم تو فکر adsl افتادم که فهمیدم با اون 4445 میتونستم بگیرم و با این نمیتونم(دنیا رو سرم خراب شد)ولی قبل از اینکه بفهمم زنگ زدم به شاتل و تلفنی درخواست دادم و خانمه حدودا 20 دقیقه بعد زنگ زد گفت اقای پوریا شرمنده ما الان استعلام کردیم خططون فیبره (حالا شمارو انقدر دارن میپیچونن نمیدونم قضیه چیه والا یا خطط فیبره یا نیست دیگه اینا چرا اینجوری میکنن)هزون جایی که منم شانس ندارم خونمونم که عوضکردیم اومدیم تو این حلبی اباد که مرکزمون قدس هست اینجا که اصلا ADSL راه نیفتاده 8802
    اینم سرعتم سرویس 128:
    ببخشید با این داستانم سرتونو درد اوردم
    Last edited by n0100003; 07-10-2008 at 16:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •