دوستان يه مپ كاملي از بازي تو اينترنت هست كه تمامي جاهاي تو بازي رو نشون بده تا من برم اون ها رو كشف كنم؟؟چون ميخوام 100 جاي بازي رو كشف كنم(براي achivement گرفتن)
دوستان يه مپ كاملي از بازي تو اينترنت هست كه تمامي جاهاي تو بازي رو نشون بده تا من برم اون ها رو كشف كنم؟؟چون ميخوام 100 جاي بازي رو كشف كنم(براي achivement گرفتن)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهارت باز كردن قفل من 100 هستش
ولي ميرم مهارت هامو نگاه ميكنم 96 هست
چطور زياد كنم از 100 كه بيشتر نميشه
تازگي ها اين طور شده
قبلا اين طوري نبود
همه منظورت کیان؟ شخصیت اصلی که یه مدل می میره و یه مدل نمی میره.من پروژه رو شروع کردم اما باعث شد که همه بمیرن.نمیدونم والا...
یه مدل داره که رییس جمهور بهت می گه تمام اونای که رادئو اکتیویته شدن، مثل تمام غول ها ريال می میرن.
بعد اینارو نشون نمی ده. کیو می گی می میره؟
می دونی می تونی رمز هم بزنی.دوستان يه مپ كاملي از بازي تو اينترنت هست كه تمامي جاهاي تو بازي رو نشون بده تا من برم اون ها رو كشف كنم؟؟چون ميخوام 100 جاي بازي رو كشف كنم(براي achivement گرفتن)
یعنی چند وقته این شکلی شده؟مهارت باز كردن قفل من 100 هستش
ولي ميرم مهارت هامو نگاه ميكنم 96 هست
چطور زياد كنم از 100 كه بيشتر نميشه
تازگي ها اين طور شده
قبلا اين طوري نبود
شاید چیزی خوردی که نباید می خوردی. چون یادمه بعضی دارو ها روی ساینس تاثیر می ذاشتن. شاید شما یه چیزی کشف کردی که رو لاک پیکم تاثیر بذاره.
ولی می تونی شما هم از رمز های بازی استفاده کنی.
داستان این بازی شاهکاره.این بازی نه گرافیک خوبی داره و نه داستان همچین خوبی
جای تغجب هست که چطور این بازی اینقدر معروف شده ؟
حالا که بازی رو خریدم باید بازیش کنم دیگه
درضمن من تو لود بازی مشکل پیدا کردم اول خوب بود یهو این طوری شد وقتی از جایی که سیو کردم می خوام اجرا کنم تو بازی قفل می کنه کسی می دونه چی کار کنم؟
گرافیکش هم خیلی خوبه. من نمی دونم شما داری با چی مقایسه می کنی.
ولی حرکاتشون خیلی طبیعیه و سطوحی که تو بازی مشاهده می شه هم خوب طراحی شده.
و تو بازی های ار پی جی از همه ی اونای که من قبلا یادمه بهتره بودن.
تعجبی نداره که بهترین بازی سال بشه.
در ضمن، لود این بازی شاهکاره. نسبت به فضاهای بسیار بزرگی که داره خیلی سریع لود می شه و روون اجرا می شه. مال من که لود اولش شش ثانیه طول می کشه.
یعنی مکس پین یک هم به این خوبی لود نمی کرد.
احتمالا مشکل از ویندوزتونه. چون بازی ایرادی نداره. یا شاید بازی که شما داری ایراد داره. البته این که می گی قبلا خوب اجرا می کرده این احتمال رو کمرنگ می کنه.
نه نميشه چون متاسفانه دارم با كنسول بازي ميكنم pc نيسمی دونی می تونی رمز هم بزنی.
یحتمل یا یه چیزی خوردی که خود به خود درست میشه
یا یه لباسی پوشیدی که باید لیاستو عوض کنی تا درست شه .
به لول 20 که برسی یکی از بهترین پرک ها یعنی explorer رو میگیری و همه جا باز میشه ...
من رفتم واسه اب.اون دختره هم باهام بود.بعد رمز دستگاه رو دادم بهش و رفت تو که رمز رو بزنه.وقتی زد اون یه دفعه مرد.
بعدم یه سری فیلم نشون داد که همه توی شهرها و توی اون کشتیه مردن.دقیق نفهمیدم که چی شد.
خودم هم با یه سگ رفتم دنبال زندگی...
بازی از این مذخرفتر در عمرم ندیدم. بسی مذخرف...
برای شما احتمالا ....بازی از این مذخرفتر در عمرم ندیدم. بسی مذخرف...
برای من که از بهترین بازی های زندگیم بود ......
نميخوام ادعاي بي خود كنم ولي من تقريبا اكثر بازيهاي دنيا رو بازي كردم چون هميشه در حال بازي كردنم در نتيجه:
از لحاظ بالانس بودن و زيبايي و القا جو تنهايي و به عنوان نماينده اي از سبك rpg اين جزو 5 بازي برتر زندگيه منه واقعا در يك كلمه عالي عالي عالي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)