من شنیدم که پشت این ipod ها خیلی زود خش میخوره. اینجوریه؟
توی 3g اصلاح نشده؟
من شنیدم که پشت این ipod ها خیلی زود خش میخوره. اینجوریه؟
توی 3g اصلاح نشده؟
بله شدین خش میفته
3G هم مثل قبله
ظاهرن هیچ فرقی نکرده
بهترین کار استفاده از invisible shieldه
با سلام
عزیزان میشه بگین چطوری میشه اینترنت رو از طریق وایفای شیر کرد ؟!؟
یعنی کسی تا حالا اینکار کرده ؟!؟ میتونه کامل توضیح بده برم ؟!؟ آخه با خود ایپاد كه نمیشه رفت یو تیوب :((
آقا نميدونم ديگه چطور خوشحالتون كنم ...
خوشحال كننده ترين خبر چند روز اخير رو بهتون ميدم كه blackra1n نسخه ي RC2 ريليز شد كه حالا ميشه آيپاد تاچ هاي جديد رو جيلبريك كرد !!!!!!
فقط يه مسئله ميمونه كه اونم اينه كه مث نسخه ي سوم جيلبريك ميشه يعني Tethered هست و اگه آيپاد خاموش شد بايد به PC وصل بشه و برنامه دوباره اجرا بشه اونوقت آيپاد دوباره مياد بالا و ابن خودش غنيمته ...
و يه محدوديت ديگه اينكه بايد وايرلس هم باشه هنوز ...
به سايتبريد و blackra1n رو دان كنيد و طبق آموزشي كه گذاشتم پيش بريد ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اينكه گزارش شده كه درست كار ميكنه اما خودم به زودي آزمايش و نتيجه رو اعلام ميكنم ...
-----------------------------------
ويرايش: آزمايش كردم و درست پيش رفت!!!!
فقط مونده وايرلس !!!:دي (بگو اگه وايرلس نداري پس چي پيش رفت؟!؟:دي)
اگه ميخواين برام وايرلس بگيرين تا بقيه ي راه رو هم برم :دي
شك داريد؟خب ببينيد:
![]()
Last edited by ahmad72; 27-10-2009 at 01:44.
دوستان من وایرلس گرفتم ... اموزش اتصال ای تاچ هم به کامپیوتر از طریق وایرلس خوندم اما نشد یعنی من اصلا گزینه wirless acount ندارم ... یه لینک اموزش بدید سازگار با ویندوز اکس پی اخه من هرچی اموزش دیدم گزینه هاش رو من نداشتم !!! ....
راستی احمد جان این چیزی گفتی برای تاچ3 جی بود دیگه درسته ؟ ...
البته من خودم در 2جی با یه کاستوم ریستور کردم که جیلبرک بود از اول !!!
ممنون ...
البته توجه داشته باشید invisible shield 2 & 3gen به هم میخوره ولی برا 1 جی نه اون اولا تاچ 2 جی گرفته بودم یارو نامرد بهم invisible shield 1gen انداخت![]()
نسخه ي RC1 روي تاچ 3 جي هم جواب ميداد اما روي تاچ 2 جي هاي جديد جواب نميداد.راستی احمد جان این چیزی گفتی برای تاچ3 جی بود دیگه درسته ؟ ...
اما الآن نسخه ي RC2 روي هر 2 تاش و بقيه ي آيفون ها و آيپادا جواب ميده ...
ولی فکر نکنم lcd یش به این سادگیا خش بیفته
فقط پشتش احتیاج شدید داره
درسته؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوست من کجا گفتم LCD خش میفته؟ولی فکر نکنم lcd یش به این سادگیا خش بیفته
LCD خیلی خوبه و خش نمیفته
مگر اینکه دیگه با چاقو و کلید روش محمن کشیده شه
ولی با ناخن و اینا به هیچ وجه
سلام دوستان اين سايتو ديديد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يكي از دوستانم اين سايتو معرفي كرده بهم و ميگه كه با عضو شدن در اين سايت ..... بهتره خودتون ببينيد. مجاني ايفون و ايپادو غيره ميده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)