سلام
من تو این چند سال بیشتر ورژنهای PES رو بازی کردم (pes4, pes5, pes6, pes2008)
خیلی وسواس دارم و کوچکترین ایراد بازی میره روی اعصابم.
وقتی یک ساعت Demo Pes 2009 رو بازی کردم اینقدر هیجان زده شدم که
بلافاصله Pes 2008 رو با تمام Save هاش (مستر لیگ و ...) UnInstall کردم. (اصلا با Pes2008 قابل مقایسه نیست)
بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده و در GamePlay و حرکات بازیکنها نکات ریزی اعمال شده.
اونایی که Pes باز حرفه ای هستند و دمو رو بازی نکردن
مطمئن باشن که بدون شک بهترین ورژن Pes همین 2009 هست.
1- بازی تا حدی فیزیکی شده و فیزیک بازیکنها در جریان بازی تاثیری به مراتب بیشتری از ورژنهای قبلی داره.
2- دروازه بانی خیلی بهتر شده و عکس العملهای سریعتری نسبت به Pes2008 دارند و همینطور خروجهای بیشتر و منطقی تری.
3- پاسهای بلند و سانتر ها که به نظر من در Pes2008 یکی از نقاط ضفف بازی بود عالی کار شده و خیلی نرم داده میشه.
4- شوت زدن سخت تر شده. و برای زدن یه شوت خوب باید توپ روی پای تخصصی بازیکنها باشه, جهت رو خوب بگیرید و همچنین باید در زمانبندی زدن شوت (دکمه) دقت کنید.
یکی از حرکاتی که من رو به شدت در ورژنهای قبلی آزار میداد این بود که
مثلا وقتی کنار خط پا به توپ میشدید حریف سریع میومد تو پات.
5- در این ورژن اصلاح شده و وقتی پا به توپ میشه سریع نمیاد تو پات و عین واقعیت کار شده.
6- ضربات بلند اوت هم بهتر شده و اگر شما بخواهید اوت بلند بندازید دیگه دور خیز نمیکنه و درجا میندازه و مسافت بیشتری هم طی میکنه تقریبا تا روی دروازه البته قدرت پرتاب بازیکنها با هم فرق داره (عین واقعیت)
فکر کنم اگر علیزاده رو میساختن به راحتی میشد با اوت توپ رو انداخت تو دروازه
.gif)
7- داوری هم خیلی بهتر شده و هر تکلی رو خطا نمیگیره خیلی کم پیش میاد شما روی توپ تکل کنی و خطا بگیره.
8- در ضربات ایستگاهی مثل کرنر هم تجمع بازیکنان بیشتر شده و هیجان بیشتری داره.
9- وقتی توپ تو اوت میره یا خطایی انجام میشه, تصویر سریع تر از ورژنهای قبلی قطع میشه و سرعت شروع مجدد بیشتر شده و داور هم سریعا سوت میزنه
10- ضربات ایستگاهی بهتر کار شده مثلا امروز یه گل کاشته C.Ronaldo به هم زد عین خودش زد ضربه مستقیم و رو پا از روی دیوار دفاعی رفت تو گل.
11- نسبت به ورژنهای قبلی ضد حملات بهتر کار شده. و خیلی در موقعیت ضد حمله قرار میگیرید. چه شما چه Com مخصوصا بعد از کرنرها
12- پاسهای پشت دفاع و قطری خیلی بهتر شده.
13- دفاع کردن هم خیلی بهتر شده و اگر کسی بخواد تاکتیک های دفاعی رو اجرا کنه خیلی خوب میتونه دفاع کنه در مقابل حملات حریف.
14- توپ گیری هم خیلی خوب شده و اگر دقت کنی میتونی پاسهای حریف رو قطع کنی. و مثل Pes2008 نیست که بعضی وقتها عمرا بتونی از کامپیوتر توپ بگیری.
15- استیل و فیزیک بازیکنان خیلی واقعی شده (موقع دویدن, پاس دادن, شوت زدن, تکل زدن, پا به توپ و دریبل زدن)
دیگه خسته شدم چقدر بگم
.gif)
دوستان اگر در هر موردی اشتباه کردم لطفا بگید.
بی صبرانه منتظر Release Pes 2009 هستم.
.gif)