تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 940 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه Macdiano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من تو این چند سال بیشتر ورژنهای PES رو بازی کردم (pes4, pes5, pes6, pes2008)
    خیلی وسواس دارم و کوچکترین ایراد بازی میره روی اعصابم.
    وقتی یک ساعت Demo Pes 2009 رو بازی کردم اینقدر هیجان زده شدم که
    بلافاصله Pes 2008 رو با تمام Save هاش (مستر لیگ و ...) UnInstall کردم. (اصلا با Pes2008 قابل مقایسه نیست)
    بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده و در GamePlay و حرکات بازیکنها نکات ریزی اعمال شده.
    اونایی که Pes باز حرفه ای هستند و دمو رو بازی نکردن
    مطمئن باشن که بدون شک بهترین ورژن Pes همین 2009 هست.

1- بازی تا حدی فیزیکی شده و فیزیک بازیکنها در جریان بازی تاثیری به مراتب بیشتری از ورژنهای قبلی داره.
    2- دروازه بانی خیلی بهتر شده و عکس العملهای سریعتری نسبت به Pes2008 دارند و همینطور خروجهای بیشتر و منطقی تری.
    3- پاسهای بلند و سانتر ها که به نظر من در Pes2008 یکی از نقاط ضفف بازی بود عالی کار شده و خیلی نرم داده میشه.
    4- شوت زدن سخت تر شده. و برای زدن یه شوت خوب باید توپ روی پای تخصصی بازیکنها باشه, جهت رو خوب بگیرید و همچنین باید در زمانبندی زدن شوت (دکمه) دقت کنید.
    یکی از حرکاتی که من رو به شدت در ورژنهای قبلی آزار میداد این بود که
    مثلا وقتی کنار خط پا به توپ میشدید حریف سریع میومد تو پات.
    5- در این ورژن اصلاح شده و وقتی پا به توپ میشه سریع نمیاد تو پات و عین واقعیت کار شده.
    6- ضربات بلند اوت هم بهتر شده و اگر شما بخواهید اوت بلند بندازید دیگه دور خیز نمیکنه و درجا میندازه و مسافت بیشتری هم طی میکنه تقریبا تا روی دروازه البته قدرت پرتاب بازیکنها با هم فرق داره (عین واقعیت)
    فکر کنم اگر علیزاده رو میساختن به راحتی میشد با اوت توپ رو انداخت تو دروازه
    7- داوری هم خیلی بهتر شده و هر تکلی رو خطا نمیگیره خیلی کم پیش میاد شما روی توپ تکل کنی و خطا بگیره.
    8- در ضربات ایستگاهی مثل کرنر هم تجمع بازیکنان بیشتر شده و هیجان بیشتری داره.
    9- وقتی توپ تو اوت میره یا خطایی انجام میشه, تصویر سریع تر از ورژنهای قبلی قطع میشه و سرعت شروع مجدد بیشتر شده و داور هم سریعا سوت میزنه
    10- ضربات ایستگاهی بهتر کار شده مثلا امروز یه گل کاشته C.Ronaldo به هم زد عین خودش زد ضربه مستقیم و رو پا از روی دیوار دفاعی رفت تو گل.
    11- نسبت به ورژنهای قبلی ضد حملات بهتر کار شده. و خیلی در موقعیت ضد حمله قرار میگیرید. چه شما چه Com مخصوصا بعد از کرنرها
    12- پاسهای پشت دفاع و قطری خیلی بهتر شده.
    13- دفاع کردن خیلی بهتر شده و اگر کسی بخواد تاکتیک های دفاعی رو اجرا کنه خیلی خوب میتونه دفاع کنه در مقابل حملات حریف. هوش مصنوعی بازیکنان هم خیلی خوب شده و همدیگر رو در موقع دفاع پوشش میدند.
    14- توپ گیری هم خیلی خوب شده و اگر دقت کنی میتونی پاسهای حریف رو قطع کنی. و مثل Pes2008 نیست که بعضی وقتها عمرا بتونی از کامپیوتر توپ بگیری.
    15- استیل و فیزیک بازیکنان خیلی واقعی شده (موقع دویدن, پاس دادن, شوت زدن, تکل زدن, پا به توپ و دریبل زدن)
    16- بازی Com بهتر شده و بیشتر پاسها تک ضرب هست و حملات حریف به مراتب از ورژن های قبلی متنوع تر شده.
    17- دریبل زدن نه زیاد سخت شده و نه خیلی راحت و دریبلهای متنوع تری میتونی بزنی (ترکیبی از دکمه های جهت دار, R1, R2, L1) به عنوان مثال دریبلهای دو طرفه بیشتری میتونی بزنی.
    دیگه خسته شدم چقدر بگم
    دوستان اگر در هر موردی اشتباه کردم لطفا بگید.

بی صبرانه منتظر Release Pes 2009 هستم.
    Last edited by Macdiano; 06-10-2008 at 00:11.

2. 3 کاربر از Macdiano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بد نبود مینوشتی دست نوشته کیه ؟؟؟ چون قانون کپیرایت تو تمام سایتها وجود داره.....

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مال سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    است

5. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تو این چند سال بیشتر ورژنهای PES رو بازی کردم (pes4, pes5, pes6, pes2008)
    خیلی وسواس دارم و کوچکترین ایراد بازی میره روی اعصابم.
    وقتی یک ساعت Demo Pes 2009 رو بازی کردم اینقدر هیجان زده شدم که
    بلافاصله Pes 2008 رو با تمام Save هاش (مستر لیگ و ...) UnInstall کردم. (اصلا با Pes2008 قابل مقایسه نیست)
    بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده و در GamePlay و حرکات بازیکنها نکات ریزی اعمال شده.
    اونایی که Pes باز حرفه ای هستند و دمو رو بازی نکردن
    مطمئن باشن که بدون شک بهترین ورژن Pes همین 2009 هست.

1- بازی تا حدی فیزیکی شده و فیزیک بازیکنها در جریان بازی تاثیری به مراتب بیشتری از ورژنهای قبلی داره.
    2- دروازه بانی خیلی بهتر شده و عکس العملهای سریعتری نسبت به Pes2008 دارند و همینطور خروجهای بیشتر و منطقی تری.
    3- پاسهای بلند و سانتر ها که به نظر من در Pes2008 یکی از نقاط ضفف بازی بود عالی کار شده و خیلی نرم داده میشه.
    4- شوت زدن سخت تر شده. و برای زدن یه شوت خوب باید توپ روی پای تخصصی بازیکنها باشه, جهت رو خوب بگیرید و همچنین باید در زمانبندی زدن شوت (دکمه) دقت کنید.
    یکی از حرکاتی که من رو به شدت در ورژنهای قبلی آزار میداد این بود که
    مثلا وقتی کنار خط پا به توپ میشدید حریف سریع میومد تو پات.
    5- در این ورژن اصلاح شده و وقتی پا به توپ میشه سریع نمیاد تو پات و عین واقعیت کار شده.
    6- ضربات بلند اوت هم بهتر شده و اگر شما بخواهید اوت بلند بندازید دیگه دور خیز نمیکنه و درجا میندازه و مسافت بیشتری هم طی میکنه تقریبا تا روی دروازه البته قدرت پرتاب بازیکنها با هم فرق داره (عین واقعیت)
    فکر کنم اگر علیزاده رو میساختن به راحتی میشد با اوت توپ رو انداخت تو دروازه
    7- داوری هم خیلی بهتر شده و هر تکلی رو خطا نمیگیره خیلی کم پیش میاد شما روی توپ تکل کنی و خطا بگیره.
    8- در ضربات ایستگاهی مثل کرنر هم تجمع بازیکنان بیشتر شده و هیجان بیشتری داره.
    9- وقتی توپ تو اوت میره یا خطایی انجام میشه, تصویر سریع تر از ورژنهای قبلی قطع میشه و سرعت شروع مجدد بیشتر شده و داور هم سریعا سوت میزنه
    10- ضربات ایستگاهی بهتر کار شده مثلا امروز یه گل کاشته C.Ronaldo به هم زد عین خودش زد ضربه مستقیم و رو پا از روی دیوار دفاعی رفت تو گل.
    11- نسبت به ورژنهای قبلی ضد حملات بهتر کار شده. و خیلی در موقعیت ضد حمله قرار میگیرید. چه شما چه Com مخصوصا بعد از کرنرها
    12- پاسهای پشت دفاع و قطری خیلی بهتر شده.
    13- دفاع کردن هم خیلی بهتر شده و اگر کسی بخواد تاکتیک های دفاعی رو اجرا کنه خیلی خوب میتونه دفاع کنه در مقابل حملات حریف.
    14- توپ گیری هم خیلی خوب شده و اگر دقت کنی میتونی پاسهای حریف رو قطع کنی. و مثل Pes2008 نیست که بعضی وقتها عمرا بتونی از کامپیوتر توپ بگیری.
    15- استیل و فیزیک بازیکنان خیلی واقعی شده (موقع دویدن, پاس دادن, شوت زدن, تکل زدن, پا به توپ و دریبل زدن)
    دیگه خسته شدم چقدر بگم
    دوستان اگر در هر موردی اشتباه کردم لطفا بگید.

بی صبرانه منتظر Release Pes 2009 هستم.
    تحلیل بسیار عالی بود. من احساس می کنم هوش مصنوعی بازی هم پیشرفت چشمگیری داشته، و بازی کامپیوتر، به خصوص در حالت Top Player خیلی زیبا و چشم نوازه، و صرفا ماشینی و کسل کننده نیست.

7. 3 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تحلیل بسیار عالی بود. من احساس می کنم هوش مصنوعی بازی هم پیشرفت چشمگیری داشته، و بازی کامپیوتر، به خصوص در حالت Top Player خیلی زیبا و چشم نوازه، و صرفا ماشینی و کسل کننده نیست.
    یکی از این نشونه های هوش مصنوعیش همین اینه
    که اگر با یه بازیکن داریم حرکت میکنیم 2 یا 3 تا از بازیکن های حریف می افتند دنبالت

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من میگم واقعا عالی کارکرده البته من دمو نرفتم و لی ترینرش دیدم و به نظر من واقعا عالی
    فقط دوستان میخوام بدونم دیبرل ها به چه شکل در نسخه Pc چند مدل دریبل داریم و مثل قبل زدنش سخت یا میشه راحت زد

10. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان چند روز دیگه منتشر میشه من دیگه از بی فوتبالی دارم میمیرم!!از وقتی هم Pes 2009 را دیدم این Pes 2008 اصلا حال نمیده!!!دستمون هم از دمو کوتاه هست

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب دوستان به یه صحنه باحال برخورد کردم گفتم برای شما هم بزارم
    دروازبان من توپ را شوت کرد به وسط زمین
    و توز بازیکن من با بازیکن حریف منتظر این هستند تا توپ بیاید پیششون
    و همانطور که در تصاویر زیر میبینید

بازیکن من داره حریفشو حول میده
    و از اون جالبتر اینکه داور هم خطا گرفت

یه چیز باحال هم که من کشف کردم اینه موقعی توپ به بیرون میره اگر بزنی روی تکرار بازی
    از موقعی که توپ به اوت نرفته را نشونت میده
    دیگه مثل نسخه 2008 که مثلا کرنر میشد میخواستی صحنه قبل از کرنر را ببینی و نمیتونستی
    تو این نسخه میتونی ببینی
    Last edited by mojtaba007; 05-10-2008 at 12:56.

13. 8 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Macdiano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاملا درسته
    اینو یادم رفت بگم بازی Com بهتر شده و بیشتر پاسها تک ضرب هست و حملات حریف به مراتب از ورژن های قبلی متنوع تر شده.

فقط دوستان میخوام بدونم دیبرل ها به چه شکل در نسخه Pc چند مدل دریبل داریم و مثل قبل زدنش سخت یا میشه راحت زد
    دریبل زدن نه زیاد سخت شده و نه خیلی راحت و دریبلهای متنوع تری میتونی بزنی (ترکیبی از دکمه های جهت دار, R1, R2, L1) به عنوان مثال دریبلهای دو طرفه بیشتری میتونی بزنی.

در ضمن این دو مورد در پست 1516 اضافه شد.
    مرسی از شما

15. 2 کاربر از Macdiano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم تیم ملی کرواسی . جمهوری چک . دانمارک . فنلاند. فرانسه . پرتقال . رومانی . اکراین

برای دیدن عکسهای بیشتر لینک .....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

PES .....شایسته احترام

17. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •