سلام
چرا N78 اسمایل ها یا شکلک ها رو تو sms نشون نمیده؟
Smile For sms
راه حلش چیه؟؟
ممنون
سلام
چرا N78 اسمایل ها یا شکلک ها رو تو sms نشون نمیده؟
Smile For sms
راه حلش چیه؟؟
ممنون
کسی اینجا مموری 8 گیگ روش انداخته ؟ سرعتش پایین نیومده ؟
من میخوام بخرم لطفا سریع جواب بدین ممنون میشم.
کلا باتری های لیتیومی تا کامل سلول هاشون فعال بشه و ظرفیتشون مشخص، مقداری زمان میبره
ترجیحا روزای اول که گوشی رو میخرین زیاد به باتری فشار نیارید تا عمرش بالاتر بره/
نه دوست عزیز مشکلی نداره.
البته اگر مارک خوب و سرعت بالا بگیرید که خیلی بهتره. تو بازار هم جنس خوب هست و هم بد.
با 8 گیگ هم مثل هلو جواب میده.
میشه یکی دو تا مارک خوب رو هم بگین که بشه بهشون اطمینان کرد؟؟
ممنون![]()
آقا کسی جواب سئوال منو نمیدونه؟
SanDisk و Toshiba و Sillicon Power به ترتیب بهترین مارکها هستن. واسه سرعت هم هر چی کلاس رم بالاتر باشه سرعتش بیشتره.
کلا نوکیا اسمایل ها رو نشون نمیده. من یه برنامه واسه فرستادن اسمایل داشتم ولی خوب کار نمی داد.آقا کسی جواب سئوال منو نمیدونه؟
سلام
آقا این که ان 78 سری اف پی 2 هست یه عیبه یا حسنه؟
آخه اکثر برنامه ها موقع نصب سرتیفیکت ارور می ده و می گه" کانتکت تو اپلیکیشن سوپلایر"!
از معضلات عدیده ای که واسم پیش اومد در این گوشی فعلا همین بوده که گارمین رو نتونستم نصب کنم که حالم بدجوز گزفته شد البته ناگفته نماند گارمین نصب می شد ولی اجرا نمی شد!
اما بعضی برنامه ها همون ابندا ارور فوق الذکر رو میدن
البته هنوز فرصت نشده بشینم گوشی رو هک کنم به نظر عزیزان اهل فن با این کار این ارور ها برطرف می شه؟
دوست من سلام
شما باری certificate باید از سایت opda در خواست بدید اگه هم راهنمایی خواستید تو بخش نرم افزاری amini_bio یه تاپیک جامع زده برو اونجا...
forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
در مورد هک هم باید بگم که به همین تاپیک بالایی برو و ببین با کدوم روش میتونی گوشیت رو هک کنی...
برای گارمین هم به تاپیک زیر برو :
برای دانلود ورژن جدید به تاپیکی که مهدی جان زحمتشو کشیده برو :
forum.p30world.com/showthread.php?t=322440
برای راه اندازی هم به تاپیک یونس جان برو :
forum.p30world.com/showthread.php?t=208634
شاد باشید![]()
![]()
Last edited by *M!L4D*; 29-05-2009 at 20:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)