سلام به همگی.
بابت همه نقد و بررسی ها ممنون.
من میخوام بگیرم ایشالا این گوشیو برای کسی فقط میخوام بدونم گارانتی اصلی سونی اریکسون چیه و قیمتش الان چنده یعنی تو فروردین؟
کسایی که داشتن مشکل نداره گوشی راضین یا !
ممنون میشم جواب بدین.
سلام به همگی.
بابت همه نقد و بررسی ها ممنون.
من میخوام بگیرم ایشالا این گوشیو برای کسی فقط میخوام بدونم گارانتی اصلی سونی اریکسون چیه و قیمتش الان چنده یعنی تو فروردین؟
کسایی که داشتن مشکل نداره گوشی راضین یا !
ممنون میشم جواب بدین.
من یکی که راضیم....از نظر محکمی که اصلا کم نیاورده....تاچشم که مشکلی نداره و خیلی راحت کار میکنه...دوربینش که نسبت به اینکه کمرا فون نیست خوب کار می کنه...همونطور هم که انتظار میره امکانات دوربینش بعتر از p1 هست...و اینکه کلا گوشی زیباییه...ولی اینم میگم برای اینکه بعد گرفتید پشیمون نشید و نگید که ما اغفالتون کردیمکسایی که داشتن مشکل نداره گوشی راضین یا !باید بدونید توی گوشیتون دنبال چی می گردید و انتظار بیش از حر از هیچ گوشی ای نباید داشته باشیم
ممنون![]()
يه سوال:
كيفيت عكس برداري g900 بعد از آپديت بهتر ميشه؟
فيلم برداري چطور؟
كلا آديت چه تاثيري بر دوربينش ميزاره؟
ممنون.
آقا من الان ساعت تعریف میکنم که صبح بیدار بشم workday رو انتخاب میکنم تو تمام گوشی های میتونی روزهاش رو انتخاب کنی و تیک بزنی ولی داخل G900 نمیشه برای همین شنبه و 1شنبه زنگ نمیزنه بر عکس 5شنبه و جمعه زنگ میزنه. برنامه my Alarm client رو هم نصب کردم باز هم همینطور هست . اگه راه حلی یا نرم افزاری در این زمینه هست ممنون میشم راهنمایی کنید. من موندم با این همه امکانات چرا مدیریت آلارم گوشی اینجوری هست با اونکه UIQ هست گوشی های جاوا خود سونی اریکسون هم این امکان هست که روزهاش رو انتخاب کنی خودت.
برای تعیین انتخاب روز، به Time & Date بروید و روی More بزنین بعدش بزنین Set Workdays
محمد جان دمت گرم خیلی حال دادی نمیدونم چرا ندیدم. البته اینو باید قسمت time & alarms میزاشت . در کل ممنونم ازت![]()
نقل قول:
توی جی 900 یک چندتایی پوشه که به شکل علامت سوال هست درست شده که پاک نمی شه.
چرا پاک نمی شه؟
ممکنه که ویروس باشه؟
راه حل چیه؟
ممنون
اگه توی مموری گوشی هست، وصلش کنین به کامپیوتر و با کامپیوتر پاکش کنین.
چون احتمالاً اون فولدرا سیستمی شدن که پاک نمیشه!
آقا توی مموری گوشی هست، وصلش میکنم به کامپیوتر.اما وقتی انتخاب می کنمشون و دیلیت رو می زنم پیام خطا میده که پاک نمی شه.![]()
Last edited by میخک5000; 13-04-2009 at 22:55.
پسوند فایلها چیه؟
شما اگه از X-plore یا swiss manager استفاده کنی راحت میتونی این فایل ها رو پاک کنی.
مگه اینکه یه مشکل اساسی داشته باشی مثلا یه ویروس جدید و قوی.
موفق باشی.
سلام
من تمام تاپیک خوندم من انتظار زیادی از گوشی ندارم همین که تاچش روونه و سرعتش از پی 1 بهتره دوربینشم بعد آپدیت بهتر میشه و چیزای دیگش کافیه.بید قیمتشم در نظر بگیریم که انتظار زیادیم نداشته باشیم مو خودم از جی 900 خوشم اومده.
اینا مش مشکلی نیست فقط این خاک رفتن زیره ل سی دیش خیلی دلمو زد دوستان اگه ممکنه بگین چی کار باید کردکه خاکش برطرف بشه ؟ یا راه حلش؟
از RoYaYeEe_NiIiLi تشکر میکنم که جواب سوال منو داد
ممنون میشم جواب بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)