"صد فیلم" تکرار نداره جیگر !!!من که دیدمش . خیلی قشنک بود مخصوصا 20 دقیق آخرش . تکرارش کیّه . میخوام دوباره ببینمش
"صد فیلم" تکرار نداره جیگر !!!من که دیدمش . خیلی قشنک بود مخصوصا 20 دقیق آخرش . تکرارش کیّه . میخوام دوباره ببینمش
بله صدای راوی پرویز بهرام بود و به نظر من اصلا جالب نبود که مرتب صدای او رو بشنویم که میگه : 10 ساعت بعد ، 2 ماه بعد ... اگه یکم ذوق داشته باشن میتونن همونه به صورت زیر نویس فارسی بگن.صداي راوي منو ياد راه ابريشم انداخت!
در مورد دوبله ، من قبلا هم در این تاپیک از دوبله این فیلم گله کردم.میدونید دوستان ، به نظر من یکی از خصوصیاتی که یه دوبلور باید داشته "وجدان" در کار ( مثل همه مشاغل) هست.یعنی وقتی دوبلور میبینه که واقعا صداش مناسبه شخصیت نیست خودش بکشه کنار،چون در غیر این صورت بیننده آزار میبیند.همون چیزی که در دوبله شخصیت اول فیلم "زودیاک" دیدیم.
آقای "چنگیز جلیلوند" (دوبلور) از وقتی دوباره به ایران بازگشته به جای بازیگران بزرگی حرف زده.صدای او رو به جای بازیگرانی مثل "دنیرو" ، "گیبسون" ،"بروس ویلیس" شنیدیم ( میشه گفت پاشو تو کفش بهرام زند گذاشته ) اما در بین همه این کارها صدای او تنها در دو فیلم منو راضی کرده.اولی انیمیشن "عصر یخی" برای صدای ماموته و دومی هم انیمیشن "شگفت انگیزها" به جای شخصیت اصلی.همین.
جالبه که در یه مصاحبه گفته بودن که :خیلی دوست داشتم بجای "راسل کرو" در فیلم گلادیاتور حرف بزنم.
اما من میگم با تمام احترام ، گلادیاتوری که جناب جلیلوند به جای "راسل کرو" حرف بزنه باید فاتحشو خوند.
دلم خیلی پر بود![]()
مثل اینکه به گفته ی دوستان ماوراء می خواد رنسانس پخش کنه. چند ماه پیش که رنسانس رو دیدم خیلی خوشم اومد هر چند یه ذره داستانش کلیشه میزد ولی خیلی جذاب و پرکشش بود. فکر کنم اگه فیلمش می کردند خیلی قشنگ تر می شد.
به هر حال ماوراء داره یه فیلم درست و حسابی پخش می کنه فقط امیدوارم زیاد قیچیش نکنن.
عجب انیمیشن فوق العاده ای !, واقعا زیبا بود !
با سروان کاروس کلی حال کردم ... دمش گرم .
....
![]()
درباره رنسانس
یک شنبه شب چند دقیقه بیشتر نشد ببینم ولی حتماً تکرارش رو میبینم
تكرارش الان هست ها.
برو ببين. ديدم الان آنلايني گفتم بهت بگم بري نگاه كني.
سینما یک این هفته احتمالا :
فیلم سینمایی: تشریفات
کارگردان : مهدی فخیم زاده
بازیگران : مهدی فخیم زاده – مهوش پاک نیت – احمد قدکچیان
خلاصه:
رضا حسن مطرب به دلیل شباهت زیاد به یک مبارز سیاسی مذهبی به نام توحید دستگیر و زندانی می شود ساواک پس از پی بردن به اشتباه خود از او می خواهد که نقش توحید را بازی کند تا بدین وسیله به اطلاعاتی دست یابد رضا ابتدا می پذیرد اما ضمن اجرای این نقشه در برخورد با واقعیت های پیش آمده متحول می شود و.........
ایول من این از این فیلم خوشم میاد
از معدود کارای فخیم زاده است که دوستش دارم
البته شاهکاره فخیم زاده نمکی ه!
واسه بار چندم می خوان پخشش کنن؟؟؟!!!؟؟؟![]()
خب میخوان شما بیننده عزیز خدای نکرده روحیه انقلابیتو از دست ندی !!!!
Last edited by travis; 30-01-2008 at 13:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)