تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 350 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام من ميخوام برنامه چراغ قوه رو روي p1 نصب كنم ولي نميشه من cda گوشيمو عوض كردم و از i به wg1 تغيير دادم قبلا نصب ميشد ولي الان نميشه. گوشيمو هك كردم ولي بازم نميشه ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
    بفرمایی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این نصبی نیست.کپی کردنیه.

آخر فروم باز mohammad-p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    خونه بابام

12 Smiles for SMS by BitFull

این هم سری جدبد شکلکها SMS
    شما باید فایلهای (EMSAnimations.mbm ، Smilies.mbm) رو در مسیر с:\resource\apps کپی کنید

کد:
    Last edited by mohammad-p990i; 01-08-2008 at 02:31.

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

اين شكلك ها بدرد نميخوره چونكه بايد طرفي هم كه بهش ميفرستيم اينا رو داشته باشه و اگر نداشته باشه حروف اجق وجق واسش فرستاده ميشه

داره خودمونی میشه vahid_jam2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

و اين هم اسكين مديا پلير Media Player براي P1

با تشكر از دوست خوبمون saaji در فريز موبايل

سلام دوست عزيز

من اين اسكين رو كپي ميكنم ولي ديگه Music player گوشي اجرا نميشه و مينويسه Dump file created و خطا ميده و اجرا نميشه.

خواستم بدونم چي كار كنم كه درست اجرا شه؟؟؟؟؟؟؟اصلا فايلش امتحان شدست؟؟؟؟؟؟اسكين ديگه اي واسه موزيك پلير P1i ندارين؟؟؟

فكر كنم چون در P1 و W950 مثل P990 و M600 يك مديا پلير ندارند و موزيك و ويديو جداست اينجوري ميشه
    Last edited by vahid_jam2; 01-08-2008 at 10:19.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اينم يه پك آيكن ديگه

کد:
    Last edited by amir_sa; 01-08-2008 at 16:45.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    خونه بابام

12 SonyEricsson Player

این هم یه اسکین برای مدیا پلیر

کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این هم یه اسکین برای مدیا پلیر

کد:
    اينا مال موزيك پلير خود گوشيه يا به واكمن هم مي خوره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    خونه بابام

12

اينا مال موزيك پلير خود گوشيه يا به واكمن هم مي خوره ؟
    بالاش نوشتم
    برای خود گوشی هستش

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بالاش نوشتم
    برای خود گوشی هستش
    براي واكمن 2 اسكين قشنگ و جديد اگه پيدا كردي بزار

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض برای اولین بار ... مرحله سوم هک p990 و UIQ3 تقویت صدای اسپیکر تا 10 برابر حالت معمول !

با تشكر از shahravard عزيز و نقل از سايت شهراورد...
    من خودم اين هك رو روي گوشي w950 انجام دادم و صدا بي نهايت افزايش پيدا كرد.

مژده ***********مژده
    به همه افرادی که P990 دارن !

افزایش صدای اسپیکر P990 تا 10 برابر حالت عادی با همان کیفیت !

بلاخره بعد از سه روز تلاش شبانه روزی موفق شدم مرحله سوم هک صدا رو خودم انجام بدم و کلیه فرمانهای صوتی و کنترل اون ها رو هک کنم . شاید برای اینکار حدود 300 بار آزمون و خطا انجام دادم و بیش از 300 بار فایل ها رو ویرایش کردم و گوشی رو ریسیت کردم و در نهایت همه کنترل های صوتی گوشی p990 رو پیدا کردم .
    این رو هم اضافه کنم که حتما باید مرحله دوم هک رو که قبلا در همین فروم آموزش داده شده بود رو انجام داده باشید و در اصل من اون هک رو که یک سایت خارجی انجام داده بود رو هم هک کردم ! و موفق شدم به کلیه فرمانهای صوتی دست پیدا کنم ! حالا اون ها برن سه ماه دیگه برای خودشون ورژن بعدی بیارن که مثلا 10 درصد بیشتر شده صدا!!! (ها ها ها )
    با ویرایشی که من انجام دادم الان صدای زنگ گوشی ، اس ام اس ، ام پی تری پلیر ، کلیه آلارم ها ، بوق هنگام فیلمبرداری ، صدای کپچر هنگام عکس گرفتن ، بوق هنگام flight mode , phone mode قرار دادن ، تیک تیک روشن شدن گوشی و همچنین ملودی روشن و خاموش شدن گوشی و کلیه فعالیت های صوتی از قبیل آیفون و رادیو ، تا 10 برابر حالت عادی با همون کیفیت و بدون نویز و پارازیت تقویت کردم .
    البته کلیه موارد بالا تک تک قابل تغییره و میشه بیشتر و کمتر بشه . من تا جایی که نویز نمی افتاد روی صدا ، اون ها رو تقویت کردم ولی این مژده رو هم بدم که باز هم قابل تقویت و یا قابل کمتر شدن است صدا و همه فرمان های صوتی تحت کنترل خودمه .

درباره هندزفری هم همینطور صدا زیاد شده ولی اگر خواهان افزایش چند برابری صدا در هندزفری هستید ، بعد از اتمام مرحله سوم هک که در لینک پایین صفحه نوشتم . برید و همون فایل 1020867a که در مرحله اول هک مشکل داشت و فقط مخصوص هندزفری بود رو دوباره نصب کنید . خواهید دید که تمامی مشکلاتش برطرف شده ، یعنی هم آیفون گوشی صحیح و سالمه و هم میکرفن .
    فقط تاکید میکنم . هرنوع کپی برداری با ذکر منبع شهرآورد دات کام مجاز میباشد و اگر منبع را ذکر کنید ، کپی اموزش هیچ مانعی ندارد . حتی الامکان هم فایل ها رو خودتون آپلود نکنید و از لینک آپلود سایت خود من استفاده کنید .
    یک نکته : درباره سایر گوشی های Uiq3 من هنوز نصب نکردم و اطلاعی ندارن ولی فکر کنم درباره همه اون ها این فایل ها درست کار کنه ، مخصوصا p1 که خیلی شبیه به p990 است . ولی باز هم من مسئولیتی قبول نمیکنم و فقط افراد حرفه ای باید روی اون ها امتحان کنند .
    درباره p990 هم من فعلا روی 5 تا گوشی نصب کردم و الان سه روزه که هیچ کدوم هیچگونه مشکلی نداشتند و از صدای وحشتناک p990 همگی در تعجب هستند .
    اینجا هم پیشنهاد میکنم اول دوستانی که حرفه ای هستند در هک و مراحل اول و دوم هک تقویت صدا رو صحیح انجام دادند ، این کار رو بکنند تا تجربیاتشون رو برای استفاده بقیه دوستان هم قرار بدهند .

فایل Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe را از روی rom گوشی بر روی درایو C در مسیر C:\sys\bin کپی نمایید

فایل Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll را از روی گوشی بر روی PC انتقال و patch اش کنید و سپس به c:\sys\bin کپی نمایید .

فولدر AATFiles رو از 'Z:\private\10200B19 کپی کنید داخل 'C:\private\10200B19 .
    بعد محتوی 'AATFiles.zip رو (همون 7 تا فایل داخل فولدر AATFiles ) رو درون 'C:\private\10200B19\AATFiles کپی کنید و اگه پیغام Overwrite داد ok کنید.
    اگر دیدید موقع کپی 7 تا فایل .att از فولدر .attfiles همراه پک swmail اونجا که پیغام Overwrite میدهد و Yes رو میزنید ، آخر سر نوشت 0 files pasted ، فایلها حقیقتا Replace نشده این و از هک نتیجه نخواهید گرفت .

علت این مشکل اینست که چون فایلهایی که از درایو z اول کار آوردیم همه Read Only بودن ، پس نمیشه replace شون کرد. پس اول از طریق swiss manager برید و attribut این 7 تا فایلو از read only و archive در بیارید و بعد 7 تا فایل مودیفاید شدرو کپی کنید ، میبینید که ایندفه نوشت 7 files copied در این صورت شما همه مراحل رو صحیح انجام دادید

گوشیتون Restart کنید و از برتری صدا در قیاس با حالت استاندارد گوشی لذت ببرید.

و اما نکات مهم!
    1- اگر هر هک و مدی در رابطه با صدا و درایو ها انجام دادید باید به صورت اولش برگرده! مثل درایو های g900 و افزایش صدا در هدفون!
    برای همین درایو های اورجینال p990 رو هم براتون آپلود کردم
    به همراه فایل 1020867a.cre برای تمام گوشی ها
    توجه کنید که اگر اشتباهی کنید گوشی روشن نحواهد شد و تنها راه آپدیت هست پس کمی دقت کنید!

کد:

11. 3 کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •