کاسترول جی پی
توصیه خود کاسترول هست برای موتور سیکلت 20-40 هم هست
20-50 بهران رو امتحان کردم بدرد نمیخوره موتور خیلی سریع داغ میکنه
40 بهران سفید رو هم امتحان کردم 700 تا خوبه ولی بعدش به درد نمیخوره
توصیم کاستروله 1 لیتر 3 تومن فقط جی پی باشه
البته تقریبا من خیلی از روغنا رو امتحان کردم شما باید ببینید کدوم روغن بهتر براتون جواب میده مثلا من رو هوندام سپاهان جواب میداد
ولی روی این جواب نداد رو این کاسترول خوب جواب داده
واسه تعویض رو غنم لازمه بگم که موتور رو که صفر میگیرید 50 تا که رفتید روغنش رو خالی کنید نو بریزید واسه 150 تا هم همین کار رو بکنید 250 تا عوض کنید بعد سری بعدی 1000 تا این کار رو بکنید
تو کاسترو ل توصیه شده 2500 تا 3000 تا روغن رو عوض کنید بستگی به شرایط ولی من توصیم اینه 2000تا عوض کنید
تو روغنهای ایرانی هم 1000 عوض کنید ولی بهتره روغن ایرانی استفاده نکنید فک نکنم 1000 تومن بیشتر ارزش خراب کردن مونور رو داشته باشه
دیدم دوستان تو تابستون و زمستون با یه فیللر موتور حرکت میکنن و اون رو نمیدن تنظیم
اینو باید بگم سعی کنید یکمی تو تابستون فیلرتون شل باشه تا موتور کمتر داغ کنه و یهش فشار نیاد
با تنظیم دقیق فیلر هم موتور خیلی راحت روشن میشه هم خوب کار میکنه تو مسافتهای بلند و سراشیبیهای تندم کم نمیاره
من با موتور تقریبا تمام استان گیلان رو گشتماز ماسوله و رشت و فومن انزلی و رامسر و رودسر و لاهیجان و.....
ایشالا واسه تعطیلات عید فطر نظرم رو استارا یا هشتپر هستش
اینم بگم روغن خیلی مهمه چون خنک کنندگی موتور با روغن انجام میشه و تمامی قسمتهای موتور شما با همون روغن روغن کاری میشه لازم به ذکره اگه میخواید روغنتون رو عوض کنید و از یه مارک برید رو یه مارک دیگه به این مورد توجهکنید که حتما روغن رو خوب خالی کنید بعد یکمی بنزین بریزید تو یه ظرف مثل نوشابه سرش رو یه سوراخ کوچیک کنید با فشار بریزید تو کارتر بعد یه 15-20 دقیقه صبر کنید خوب تخلیه بشه و بپره بعد روغن جدید رو بریزید این نکته کوچیک عمر موتورتون رو تظمین میکنه