من شنیدم به سخت افزارا آسیب میرسونه...سرعت سیستم منو که آورده بود پایین! اندکی هم روی اعصاب راه
میرفت![]()
من شنیدم به سخت افزارا آسیب میرسونه...سرعت سیستم منو که آورده بود پایین! اندکی هم روی اعصاب راه
میرفت![]()
autorun.inf فايل اجرائي هر ويروسي ميتونه باشه كه در ابتداي هر درايو جاي ميگيره . در حقيقت همانطوري كه از نامش پيداست استارت و شروع دهنده ويروس هست . و اما ويروس ها كارهاي زيادي ميتونن انجام بدن كه اكثرا در كاركرد صحيح ويندوز اختلال وارد ميكنن و بعضي ها هم با بكار گرفتن مداوم يك پروسس، فضاي زيادي از CPU رو اشغال ميكنن و با توجه به اين موضوع و زياد شدن گرماي توليد شده در سي پي يو و عدم توانايي فن در خنك سازي ميتونه منجر به خرابي اين قطعه بشه .
سلام دوستان....
من این مشکل رو جای دیگه هم گفتم اما اینجا هم میگم.
متاسفانه serche من در ویندوزxp sp2 ناپدید شده چی کار کنم ؟
انتی ویروسم هم symantec هست .
اگه جواب بدین ممنون میشم. یا علی![]()
سلام
من رو سیستم کسپر 2009 همیشه آپدیت هست . ولی اخیرا قسمت show hidden Files تو Folder Option سیستم کار نمیکنه و فایلهای مخفی رو نمیتونم پیدا کنم .
لطفا بگید این چه ویروسی هست ؟
و دوم اینکه باتوجه به آپدیت بودن کسپر چطور ممکنه که ویروسی شده باشه ؟
با تشکر
سلام
اول یه شرح حال بدم
این یوروس یا تروجان یا هرچی ، folder option رو غیر فعال کرده ! گزینه ها هست ، ولی وقتی که مثلا show hidden می کنم و بعد از زدن ok ،انگار که نه انگار ! باز برمی گرده سر جای اولش !
یه فایل autorun هم داخل هر درایو هست ، و یه فایل با نام cj1m.com رو اجرا می کنه !
قبلا با Malwarebytes' Anti-Malware پاکش کرده بودم ولی بازم برگشته ! nod32 ه که داره خودشو می کشه ولی کاری از پیش نمی بره !
من چیکار باید بکنم ، کسی با این یوروس آشناسی داره ؟
پیشاپیش ممنون از کمکتون
به تاپيك زير برو :
مشخصات ويروس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد ويروس كشي برنامه زيرو اجرا و Auto Remove ... رو بزن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با برنامه زير مشكل فولدر آپشن رو حل كن :
اگه نشد تك تك برنامه هاي داخل پوشه زيرو اجرا كن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مراحل زير رو چك كنين :
روي آيكن start راست كليك كنين و Properties رو بزنين و به تب Start menu برين و Customize روبروي Start menu رو بزنين و دوباره به تب Advance برين و در كادر Start menu items دنبال Search بگردين و تيك اونو بزنين و تمام پنجره هاي باز شده روok كنين .
اگر جواب نداد مسير زير رو در رجيستري دنبال كنين :
در Run تايپ كنين regedit و اينتر بزنين و وارد رجيستري بشين و مسير زيرو دنبال كنين :
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer\NoFind
اگر مقدار ارزش No Find عدد "00 00 00 01" بود اون رو به عدد "00 00 00 00" تغيير بدين و رجيستري رو Ok كنين و يكبار log Off كنين .
ممنون دوست عزيز
يعني سيستمام ويروسي هست يا نه , اين نرم افزارها براي از بين بردن ويروس هست يا براي از بين بردن اثرات ويروس؟
نرم افزار اولي براي از بين بردن فايل هاي ويروسي اتوران و كظم غيظ و smss ,... كاربرد داره و همچنين براي تصحيح اشكالات ويندوز در اثر ويروس ها.
نرم افزار هاي دوم براي تصحيح خطاها از قبيل باز نشدن درايو ، عدم نمايش فايل هاي مخفي و مشكل در اجراي فايل هاي اجرائي بكار ميرن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)